з 09:00 до 21:00
Планшет Blackview Tab 8 4/64GB LTE Gray with Keyboard
Планшет Blackview Tab 8 4/64GB LTE Gray with Keyboard
ПЛАНШЕТ BLACKVIEW TAB 8 4/64GB LTE GRAY WITH KEYBOARD 0
ПЛАНШЕТ BLACKVIEW TAB 8 4/64GB LTE GRAY WITH KEYBOARD 1
ПЛАНШЕТ BLACKVIEW TAB 8 4/64GB LTE GRAY WITH KEYBOARD 2
ПЛАНШЕТ BLACKVIEW TAB 8 4/64GB LTE GRAY WITH KEYBOARD 3
ПЛАНШЕТ BLACKVIEW TAB 8 4/64GB LTE GRAY WITH KEYBOARD 4
ПЛАНШЕТ BLACKVIEW TAB 8 4/64GB LTE GRAY WITH KEYBOARD 5
ПЛАНШЕТ BLACKVIEW TAB 8 4/64GB LTE GRAY WITH KEYBOARD 6
ПЛАНШЕТ BLACKVIEW TAB 8 4/64GB LTE GRAY WITH KEYBOARD 7
ПЛАНШЕТ BLACKVIEW TAB 8 4/64GB LTE GRAY WITH KEYBOARD 8
ПЛАНШЕТ BLACKVIEW TAB 8 4/64GB LTE GRAY WITH KEYBOARD 9

Планшет Blackview Tab 8 4/64GB LTE Gray with Keyboard

Код: 372841
Закінчився
Продано
Опис

Планшет Blackview Tab8 (4+64Gb) LTE Grey + Keyboard

Дуже вдалим і цікавим, а головне першим в модельному ряді компанії вийшов планшет Blackview Tab8 (4+64Gb) LTE Grey + Keyboard!

Зовнішній вигляд.

Цей планшет є класичним дизайном. В ньому досить помітні рамки навколо дисплея, товщина корпусу невелика - 8.9 мм, а важить гаджет разом з клавіатурою близько 600 гр. Він досить зручний, має чималий дисплей при цьому, але свої функції виконує відмінно і завдяки комплектному чохлу ідеально підійде для транспортування куди-небудь. Виконана конструкція з алюмінію, на дотик приємна. На корпусі є роз'єми для навушників, зарядки, а так само для підключення клавіатури. Приємним моментом цього планшета є стерео звук, витікаючий з 2 мультимедійних динаміків. Для роботи і відпочинку такий планшет більш ніж підійде, при цьому не варто забувати - планшет не захищений від води та ударів, незважаючи на те, що компанія в основному займається саме виробництвом таких смартфонів.

Залізо.

Blackview Tab 8 можна вважати досить бюджетним гаджетом, тому і продуктивність його відповідна. Використовується 8-ядерний процесор Spreadtrum SC9863A, який працює на максимальній частоті 1.6 ГГц. З ним пристрій працює коректно, інтерфейс плавно малює картинку. Операційна система Android 10 відмінно виглядає і справляється з усіма завданнями просто ідеально. У ній Ви знайдете багато корисних налаштувань, а так само графічних доробок, яких не було в 9 версії цієї операційної системи. Встановлено 64 Гб постійної накопичувача, що значно спрощує використання, адже карта пам'яті в цьому випадку не потрібна. Ну, а для швидкодії системи є 4 Гб оперативної пам'яті, яких тут більше, ніж достатньо. Акумулятор ємністю 6580 маг буде приємно радувати автономної роботою на рівні доби користування в звичайному режимі.

Дисплей.

Незважаючи на те, що Blackview Tab8 є відносно доступним планшетом, все ж дисплей, встановлений в ньому дивує. Це 10.1-дюймова IPS-панель, яка дійсно відрізняється шикарним рівнем якості, кольору і кутів огляду. Тут використовується дозвіл 1920х1200 пікселів, що дає вельми непогану згладженість картинки та можливість насолоджуватися якісним зображенням що б Ви не робили. Приємний шар олеофобним покриття на склі, яке захищає екран, що забезпечує плавне ковзання пальця, так що такий планшет цілком собі підійде як для ігор, так і для звичайного використання - буде комфортно.

Камера.

Планшет Blackview Tab8 оснастили двома камерами "по різні сторони екрану". Основне, що знаходиться ззаду, має дозвіл 13 Мп і вона підійде практично для будь-яких сцен фото і відео. Зйомка фото відбувається в декількох можливих режимах, які досить непогано працюють. Повністю автоматичний режим дозволить Вам відмінно відобразити будь-яку сцену, відео можна зняти в дозволі 1920х1080 пікселів, електронна стабілізація присутній. Фронтальна камера для відео зв'язку або для селфи має дозвіл 5 Мп, якість її стерпне для роботи в хороших умовах освітленості.

Підсумки.

Blackview Tab8 - перший планшет компанії, який став практично ідеальним по всіх фронтах. Це відмінний мультимедійний пристрій, і шикарний помічник в питаннях пов'язаних з роботою - однозначно один з кращих гаджетів, який компанія коли-небудь виробляла!


Наш інтернет-магазин пропонує Вам Планшет Blackview Tab8 (4+64Gb) LTE Grey + Keyboard і ми доставимо Планшет Blackview Tab8 (4+64Gb) LTE Grey + Keyboard в будь-який регіон України з оплатою при отриманні!

Планшет Blackview Tab8 (4+64Gb) LTE Grey + Keyboard купити від самого найкращого бренду за хорошою ціною в інтернет магазині смартфонів і мобільних телефонів. Смартфони на будь-який смак з доставкою у всі регіони України. Ми оперативно доставимо Ваше замовлення в будь-який регіон.

Характеристики
Основні
Операційна система
Android 10.0
Серія
Blackview Tab 8
Комплектація
чохол-клавіатура
Дисплей
Діагональ дисплея
10.1"
Роздільна здатність екрана
1920 x 1200
Технологія дисплея
IPS
Процесор
Процесор
Unisoc SC9863A
Графічний процесор
IMG PowerVR GE8322
Пам'ять
Оперативна пам'ять
4 ГБ
Вбудована пам'ять
64 ГБ
Підтримка карт пам'яті
MicroSD до 256 Гб
Камера
Основна камера
13 Мп + 5 Мп, 8 Мп
Фронтальна камера
5 Мп
Підключення та мережа
Підтримка SIM-карт
2G, 4G (LTE), 3G
Бездротові технології
Glonass, GPS, A-GPS, Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Beidou
Живлення
Ємність акумулятора (мАг)
6580 мАг
Фізичні параметри
Роз'єми зарядки
USB Type-C
Колір
золотий
Маса
600 г
Габарити
243.6 х 162.4 х 8.9 мм
Додаткові роз'єми
3.5 mm headphone jack, слот для SIM-карти
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Планшет Blackview Tab 8 4/64GB LTE Gray with Keyboard
Планшет Blackview Tab 8 4/64GB LTE Gray with Keyboard
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових