10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Планшет Samsung Galaxy P619 Tab S6 Lite 2022 4/64GB LTE Pink
Планшет Samsung Galaxy P619 Tab S6 Lite 2022 4/64GB LTE Pink
ПЛАНШЕТ SAMSUNG GALAXY P619 TAB S6 LITE 2022 4/64GB LTE PINK 0
ПЛАНШЕТ SAMSUNG GALAXY P619 TAB S6 LITE 2022 4/64GB LTE PINK 1
ПЛАНШЕТ SAMSUNG GALAXY P619 TAB S6 LITE 2022 4/64GB LTE PINK 2
Планшет Samsung Galaxy P619 Tab S6 Lite 2022 4/64GB LTE Pink 3

Планшет Samsung Galaxy P619 Tab S6 Lite 2022 4/64GB LTE Pink

Код: 668826
Закінчився

В подарунок - Поповнення рахунку на 500 грн

З 1 березня по 31 березня
Продано
Обраний колір: Pink
Опис

Samsung готовий до будь-яких ситуацій

Планшет Galaxy Tab S6 Lite отримав тонкий дизайн та видатні характеристики, щоб стати вашим надійним асистентом та однодумцем по життю. Працюйте та спілкуйтеся, відпочивайте та займайтес мистецтвом – Samsung завжди готовий підтримувати ваш ритм життя. 10,4-дюймовий дисплей WUXGA+ та звук від AKG у форматі Dolby Atmos забезпечують чудові умови для відпочинку та спілкування. А оновлений S Pen із 4096 рівнями натискання надає повну свободу для творчості та навчання.

Легкий та тонкий

Galaxy Tab S6 Lite укладений у безшовний металевий корпус та представлений у трьох преміальних кольорах: Oxford Grey/Angora Blue/Chiffon Pink. Дизайн планшета чудово поєднує надійність та довговічність з витонченою фірмовою елегантністю, властивою всім пристроям лінійки Samsung Galaxy.

Нове покоління S Pen

Оновлене електронне перо S Pen має комфортну ергономіку та мінімальну затримку, щоб, використовуючи його, ви відчували, що ведете м'яким олівцем по аркушу паперу. Використовуйте S Pen, щоб записати свої думки, ідеї чи враження. Записуйте та робіть нариси, де б ви не знаходилися. Надійне магнітне кріплення на задній панелі планшета гарантує, що ви завжди знайдете ваш S Pen на місці.

Лайфхакі для успішного навчання

Робіть нотатки під час навчання, а потім змінюйте кольори, щоб виділити записи для легкого орієнтування в конспекті. Створюйте теги, щоб потім можна було швидко знайти позначки у лекції. Робіть нотатки та виправлення прямо у PDF-файлах, вибирайте прозорість вікна, щоб прямо під час перегляду лекції записувати виниклі запитання.

Малюйте та діліться своїми шедеврами

Програма PENUP допоможе вам творити та спілкуватися. Робіть нариси та замальовки, розфарбовуйте та ділитеся своїми малюнками. Адже мистецтво надихає та зближує однодумців.

Потужна робота з Samsung DeX

Активуйте DeX, щоб отримати доступ до додаткових функцій, які перетворюють ваш планшет на потужний пристрій, що не поступається своїми можливостями ПК. Тепер ви зможете відкривати одночасно кілька вікон, легко перетягувати файли в електронну пошту для відправки, одразу переписуватись у кількох чатах та інше.

Ваш планшет і смартфон Galaxy єдині

Ваш планшет Galaxy Tab S6 Lite синхронізується зі смартфоном Galaxy та надає ще більше можливостей для комфортного спілкування та обміну даними. Ви ніколи не пропустите вхідне повідомлення або нагадування, адже інформація про них доступна на обох екранах. Копіюйте текст з одного пристрою і вставляйте його на інший, відкривайте додатки та документи на будь-якому пристрої, щоб почати точно з того місця, на якому закінчили.

Кінотеатр, який завжди з вами

Насолоджуйтесь живим та реалістичним зображенням на яскравому динамічному 10.4-дюймовому дисплеї Galaxy Tab S6 Lite. Оцініть багатство кольорів та відтінків, точність передачі кольорів, високу деталізацію та збалансовану контрастність. Об'ємне тривимірне звучання Dolby Atmos, що транслюється через потужні динаміки, максимально посилює ефект присутності під час перегляду.

Безкомпромісна продуктивність та автономність

4 Гб оперативної пам'яті забезпечують плавну та швидку роботу всіх додатків та сервісів. Вбудоване сховище об'ємом до 64 Гб може бути розширене за рахунок картки пам'яті microSD до 1 Тб. Тепер ви можете зберігати не тільки потрібне, та й улюблене. Потужний акумулятор на 7040 мАч гарантує багато годин ігор та веб-браузингу.

Приємні моменти спілкування

Galaxy Tab S6 Lite з Google Duo зближує вас із друзями, близькими та колегами. І не важливо, де знаходиться кожен з вас, якщо будь-якої миті ви можете зателефонувати і поспілкуватися, як при зустрічі в улюбленому кафе.

Всебічний захист

Планшетові Galaxy Tab S6 Lite не страшні зовнішні атаки та шкідливе програмне забезпечення, адже ваші особисті дані знаходяться під надійним захистом Samsung Knox.

Характеристики
Основні
Тип
ультратонкий
Операційна система
Android 12.0
Серія
Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022
Дисплей
Діагональ дисплея
10.4"
Роздільна здатність екрана
2000 x 1200
Технологія дисплея
TFT
Процесор
Процесор
Qualcomm Snapdragon 720G
Частота процесора
1.8 ГГц
Кількість ядер
8
Графічний процесор
Adreno 618
Пам'ять
Оперативна пам'ять
4 ГБ
Вбудована пам'ять
64 ГБ
Підтримка карт пам'яті
MicroSD
Камера
Основна камера
8 Мп
Фронтальна камера
5 Мп
Підключення та мережа
Підтримка SIM-карт
4G (LTE)
Бездротові технології
Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11 ac, Galileo, Beidou, Glonass, GPS
Можливість здійснення дзвінків
з можливістю здійснення дзвінків
Живлення
Ємність акумулятора (мАг)
7040 мАг, 2500 мАг
Час автономної роботи
час автономної роботи: до 13 годин
Фізичні параметри
Роз'єми зарядки
USB Type-C
Колір
рожевий
Маса
467 г
Габарити
244.5 x 154.3 x 7 мм
Додаткові роз'єми
3.5 mm headphone jack, слот для SIM-карти
Додаткові властивості
Аудіо
вбудований динамік
Умови товару
Стан товару
Планшет Samsung Galaxy P619 Tab S6 Lite 2022 4/64GB LTE Pink
Планшет Samsung Galaxy P619 Tab S6 Lite 2022 4/64GB LTE Pink