з 09:00 до 21:00
Випрямляч для волосся BaByliss PRO BAB3100EPE Silver
Випрямляч для волосся BaByliss PRO BAB3100EPE Silver
ВИПРЯМЛЯЧ ДЛЯ ВОЛОССЯ BABYLISS PRO BAB3100EPE SILVER 0
ВИПРЯМЛЯЧ ДЛЯ ВОЛОССЯ BABYLISS PRO BAB3100EPE SILVER 1
ВИПРЯМЛЯЧ ДЛЯ ВОЛОССЯ BABYLISS PRO BAB3100EPE SILVER 2
ВИПРЯМЛЯЧ ДЛЯ ВОЛОССЯ BABYLISS PRO BAB3100EPE SILVER 3
ВИПРЯМЛЯЧ ДЛЯ ВОЛОССЯ BABYLISS PRO BAB3100EPE SILVER 4
ВИПРЯМЛЯЧ ДЛЯ ВОЛОССЯ BABYLISS PRO BAB3100EPE SILVER 5

Випрямляч для волосся BaByliss PRO BAB3100EPE Silver

Код: 130840
Закінчився
Продано
Опис

Випрямляч для створення будь-якого образу – BaByliss PRO ELIPSIS 3100 – ось головна думка, з якою BaByliss випускає нову модель серії ELIPSIS. Неймовірні технічні характеристики, унікальний дизайн і приголомшлива ефективність чекають на Вас у новій моделі. 

Праска ELIPSIS 3100 має все ті ж високу якість та ефективність, а також деякі зміни, з якими ми ознайомимося нижче. Насамперед змінам зазнали пластини - вони стали і вже і тепер їх розмір складає 24 x 110 мм. Таке рішення дозволяє зробити модель BAB3100EPE універсальною у застосуванні на короткому та середньому по довжині волоссі.

Тепер випрямляч ELIPSIS 3100 став ще більш універсальним та ефективним. Покриття пластин виконано за технологією EP TECHNOLOGY 5.0, завдяки чому пластини мають неймовірне ковзання по волоссю. Це новітня фірмова технологія покриття, яка дає користувачеві ряд переваг: Пластини міцніші і витриваліші в 3 рази Пластини стійкі до хімічних елементів, якими можуть бути оброблені волосся - стайлінг, косметичні засоби Пластини витривалішими при високих температурах.

Ідеальне випрямлення надовго - здоровий вигляд і блиск волосся Система плаваючих пластин забезпечує рівномірний розподіл притискної сили та максимальну площу зіткнення пластин з волоссям, незалежно від товщини пасма. Завдяки цьому випрямляти волосся стало значно швидше та ефективніше. Чи це тонке волосся або густе пасмо волосся - пластини максимально паралельно підлаштовуються під один одного, забезпечивши хороший результат. Також плаваюча система компенсує зайвий тиск і не дасть Вам випадково пошкодити волосся. Корпус моделі виготовлений із японської сталі марки SUS304, яка славиться своїми міцністю та якістю. Завдяки даному матеріалу новинка поєднують малу вагу, ергономічність та стійкість до корозії та деформації, які можуть виникнути під впливом високої температури. Дана конструкція дозволяє пластинам залишатися ідеально паралельними, забезпечуючи їхнє вирівнювання при випрямленні волосся. Особлива еліпсоподібна ексклюзивна форма корпусу не залишить байдужим нікого, адже праска дозволяє не тільки випрямляти волосся, а й виконувати завивку. 

Завдяки системі фіксації пластин, праска ELIPSIS 3100 перетворюється на повноцінну плойку. У новинці використовується нова система іонізації IonMultiplier, яка відмінно знімає статику з волосся, надаючи їм м'якість, слухняність і блиск. З перших секунд спеціальний генератор випромінює мільйони негативних іонів, які насичуючи волосся стимулюють кутикулу до закриття, тим самим сприяючи збереженню природної вологи волосся. Електронна система керування тепер має температурний контроль FullWave Thermal Science. Нова технологія забезпечує миттєве нагрівання для підтримки постійної температури, а нагрівальний елемент став на 25% більше. Тепер немає потреби виставляти велику температуру, випрямляч BAB3100EPE забезпечує хороші результати при мінімальній температурі. Всього в моделі 5 температурних режимів (150°C – 170°C – 190°C – 210°C – 230°C), що дозволяє використовувати її на будь-якому волоссі. Для кожного температурного режиму є свій індикатор LED, розташований збоку на ручці. Клавіші керування практично непомітні і не будуть завдавати ніяких незручностей. Кращі матеріали застосовуються у конструкції випрямляча. 

Термостійкий пластик Ryton і силіконові вставки на стику між деталями, що нагріваються на передній частині приладу і на задній частині ручки. Пластик Ryton та силікон є термостійкими матеріалами з високим ступенем стійкості до високої температури. Для забезпечення повної безпеки в комплекті з випрямлячем є термокилимок та терморукавичка. На додаток, у моделі є система автоматичного відключення, яка вимикає живлення випрямляча якщо він не використовується протягом 72 хвилин.

Характеристики
Основні
Максимальна температура, ° с
230
Мінімальна температура, ° с
150
Тип
випрямляч для волосся
Потужність
45 Вт
Кількість температурних режимів
5
Функціональні особливості
Швидкість нагріву
30 с
Особливості
обертовий шнур, автовимикання
Конструкція
Ширина пластин
25
Довжина мережевого шнура
2.7 м
Фізичні параметри
Колір
сріблястий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Випрямляч для волосся BaByliss PRO BAB3100EPE Silver
Випрямляч для волосся BaByliss PRO BAB3100EPE Silver
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових