з 09:00 до 21:00
Пляшка для води HEREVIN Prences 500 мл (161415-390)
Пляшка для води HEREVIN Prences 500 мл (161415-390)
209

Пляшка для води HEREVIN Prences 500 мл (161415-390)

Код: 373694
В наявності
209 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 3 місяця
Опис

Компанія Solmazer (Туреччина), що почала свою діяльність як невелике сімейне підприємство з виготовлення виробів зі скла, ось уже кілька десятиліть є виробником надійного та зручного кухонного та столового посуду та кухонного приладдя під брендом Herevin. Продукцію Solmazer знають та із задоволенням купують у 73 країнах світу на 5 континентах.
 
Красиве та практичне кухонне приладдя і посуд Herevin (Solmazer) — чудове доповнення до сервірування столу й інтер'єру кухні. Це глечики для напоїв, банки різних місткостей для зберігання продуктів, посудини для сипких продуктів, цукорниці, сільнички та перечниці, набори для олії, соусу й оцту, а також всілякі приємні дрібниці, такі необхідні на кухні. Корпус виробів виготовлений із гладкого або рифленого міцного скла, прозорого або декорованого.
 
Комплектуючі: кришки, ручки, дозатори, мірні ложки — з якісного твердого пластику яскравих кольорів. Банки для зберігання забезпечені герметичними кришками, що закручуються, ємності для сипких продуктів укомплектовані мірними ложечками, а кришки зі спеціальним отвором для ложки забезпечать гарантовану зручність у використанні. Прозорий корпус ємностей дає змогу контролювати кількість вмісту та своєчасно поповнювати його.
 
Товари для кухні Herevin (Solmazer) — універсальна сучасна продукція для дому, дачі, кафе чи ресторану, яка має естетичний і декоративний вигляд. Невимогливі в догляді, скляні місткості без пластикових елементів можна мити в посудомийній машині.
 
Продукція Herevin цілком відповідає стандартам якості ISO-9001. Контролю якості продукції компанія Solmazer приділяє особливу увагу, а для вироблення використовують тільки безпечні для здоров'я людини та довкілля матеріали.

Характеристики
Вага, г
Об'єм
Матеріал
Можна мити в посудомийній машині
Розміри
Кількість в упаковці, шт
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Пляшка для води HEREVIN Prences 500 мл (161415-390)
Пляшка для води HEREVIN Prences 500 мл (161415-390)
209 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових