з 09:00 до 21:00
Саундбар Razer Leviathan Black 2.1
Саундбар Razer Leviathan Black 2.1
САУНДБАР RAZER LEVIATHAN BLACK 2.1 0
САУНДБАР RAZER LEVIATHAN BLACK 2.1 1
САУНДБАР RAZER LEVIATHAN BLACK 2.1 2
САУНДБАР RAZER LEVIATHAN BLACK 2.1 3

Саундбар Razer Leviathan Black 2.1

Код: 68805
Закінчився
Продано
Опис

Razer Leviathan універсальний і підтримує можливість частих перестановок, він оснащений найбільш передовою технологією Dolby, чудовими динаміками і виділеним сабвуфером для відтворення насиченого звукового супроводу легендарних ігрових баталій або простий передачі Ваших улюблених мелодій зі смартфона.

Dolby Virtual Speaker

Dolby Virtual Speaker є технологією, яка дозволяє Razer Leviathan створювати віртуальний 5.1 об'ємний звук через її два динаміка шляхом перетворення стерео і цифрового звуку формату 2.1 в віртуальний 5.1 об'ємний звук.

Саундбар Razer Leviathan оснащений 4 ідеально налаштованими динаміками, які оптимізовані під ігри з об'ємним звуком. Незалежно від типу джерела (стерео або багатоканальне аудіо через оптичний вхід), технологія Dolby Digital перетворює аудіо зі звукової карти, консолі або телевізійної приставки в неймовірний віртуальний об'ємний звук, який занурює Вас в саму гущу подій.

Dolby Digital

Dolby Digital (AC-3) використовується для декодування аналогового звуку (5.1 або стерео) з оптичного джерела і перетворити його в цифрову інформацію, дозволяючи Dolby Virtual Speaker переконвертіровать цю цифрову інформацію в віртуальний об'ємний звук. 5.1-канальний Dolby Digital забезпечує два канали об'ємного звучання для одного Dolby Surround для більш точної локалізації звуків.

Dolby Pro Logic II розширює стерео контент з усіх джерел (аналогових, оптичних, Bluetooth) в 5.1-канальний об'ємний звук. Після розширення в 5.1-канальний звук, Dolby Virtual Speaker буде конвертувати розширений стерео звук у віртуальний об'ємний звук.

Bluetooth 4.0 aptX для бездротової передачі музики

Razer Leviathan підключається до підтримуючих Bluetooth пристроїв за допомогою технології Bluetooth 4.0 aptX. При цьому якість звучання не відрізняється від провідного з'єднання в самому широкому динамічному діапазоні. З підключенням на відстані до 10 метрів можна насолоджуватися улюбленою музикою, не плутаючись в проводах. Razer Leviathan також запам'ятовує недавно підключалися пристрої для відновлення з'єднання одним натисканням. Вбудована технологія NFC гарантує надшвидкий підключення.

Виділений сабвуфер для відтворення глибоких басів з ефектом присутності

Завдяки потужному сабвуферу, з 5.25 "динаміком спрямованим вниз, встановленому спеціально для точного відтворення басів і низьких частот без спотворень, Razer Leviathan звучить як стукіт серця в грудях. При одночасній роботі 2 ідеально налаштованих широкосмугових динаміків і 2 динаміків верхніх частот Razer Leviathan дарує вам весь спектр звуку з кришталево чистою серединної і яскравим звучанням верхів. Ви можете купити саудбар Razer Leviathan в інтернет-магазині "Мультимедіа", не хвилюючись про якість товару, правильність вибору, швидкість, якість обслуговування та доставки.

Характеристики
Основні
Тип
саундбар
Комплектація
саундбар, документація, 2 пари знімних ніжок, аудіо кабель, оптичний аудіокабель, сабвуфер, адаптер змінного току
Параметри аудіо
Формат акустики
2.1
Потужність колонок
2 x 15 Вт
Потужність сабвуфера
30 Вт
Частотний діапазон системи
20 - 20000 Гц
Підключення та роз'єми
Тип підключення
бездротове з'єднання, дротове з'єднання
Бездротовий інтерфейс підключення
NFC, Bluetooth
Роз'єми
цифровий оптичний вхід, mini-jack (3.5 мм)
Фізичні параметри
Матеріал
МДФ, метал, пластик
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Саундбар Razer Leviathan Black 2.1
Саундбар Razer Leviathan Black 2.1
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових