10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Відеореєстратор Yi Smart Dash camera Dark Gray
Відеореєстратор Yi Smart Dash camera Dark Gray
ВІДЕОРЕЄСТРАТОР YI SMART DASH CAMERA DARK GRAY 0
ВІДЕОРЕЄСТРАТОР YI SMART DASH CAMERA DARK GRAY 1
ВІДЕОРЕЄСТРАТОР YI SMART DASH CAMERA DARK GRAY 2
ВІДЕОРЕЄСТРАТОР YI SMART DASH CAMERA DARK GRAY 3

Відеореєстратор Yi Smart Dash camera Dark Gray

Код: 108702
Закінчився
Продано
Опис


ВІДЕОРЕЄСТРАТОР XIAOMI YI SMART DASH CAMERA INTERNATIONAL EDITION GREY

Відеореєстратор YI Smart Dash Camera об'єднує в собі ключові характеристики всіх сучасних відеореєстраторів. Камера забезпечує безпеку водія і його автомобіля та відрізняється високою ефективністю і ціновою доступністю.
Швидкість зйомки досягає 60 кадрів в секунду в HD-якості (1920х1080рх) пікселів або 30 кадрів в секунду в HD-якості (2304х1926рх)

Сучасна система сприяння водієві (ADAS)

Відеореєстратор YI Smart Dash Camera оснащений потужною системою візуального розпізнавання, яка в режимі реального часу подає попередження про виїзд за межі смуги руху. Камера також обладнана системою попередження про можливе зіткнення, що дозволяє обчислювати відстань до автомобіля, що йде попереду.

Величезний кут огляду, що забезпечується ширококутним об'єктивом

Лінзи виконані з оптичного скла, що в поєднання з діафрагмою 2.8 вловлюють найменший промінчик світла і знімають різку картинку, багату на деталі.

Відеозапис подій

Все під контролем! Відеореєстратор Yi обладнаний гіроскопом, що дозволяє камері автоматично зберігати зйомку в умовах наближається зіткнення і відразу після нього, щоб водій міг використовувати відеозапис при вирішенні страхових спорів та в інших цілях.

Екран 2,7 дюйма з роздільною здатністю

РК екран забезпечує попередній перегляд відео в режимі широкого екрану. Завдяки великим кнопкам і легко впізнаваним іконкам користуватися відеореєстратором неймовірно просто, розбереться навіть дитина.

Подвійна система охолодження YI DVR

Холодне повітря проникає через отвори в нижній частині камери і виходить через верхню частину. Така система охолодження дозволяє камері не перегріватися і продовжує термін експлуатації приладу. Відеореєстратор YI Smart Dash Camera зроблений з вогнестійких екологічно чистих матеріалів, які пройшли суворі випробування на знос, стирання і корозії. Матеріали не містять домішок свинцю, нетоксичні і не мають запаху, а також не схильні до впливу ультрафіолету.

Легка установка і підключення Yi Dashcam

Відеореєстратор встановлюється в оригінальний Т-подібний слот, яким зручно і безпечно користуватися. Необхідно всього лише помістити камеру в слот та міцно закріпити його на приладовій панелі автомобіля.

Бездоганний, аж до дрібниць

Елегантне зовнішнє покриття з поліуретану нагадує приємний на дотик метал. Камера відрізняється ретельно підібраним кольором і чудовими фізичними характеристиками. Ретельно відполірований кожух об'єктива доповнений гармонійними блискучими елементами.

Головні переваги відеореєстратора  XIAOMI YI SMART DASH CAMERA INTERNATIONAL EDITION:

  • Тип сенсору 1/2,7
  • Частота запису відео 30 кадрів за секунду, 60 кадрів за секунду
  • Формат відео MP4
  • Кут огляду 165 °
  • Дисплей 2.7
  • Підтримка картки пам’яті microSD
  • Датчик руху
  • Датчик удару
Характеристики
Умови товару
Стан товару
Відеореєстратор Yi Smart Dash camera Dark Gray
Відеореєстратор Yi Smart Dash camera Dark Gray