з 09:00 до 21:00
Моноколесо Ninebot One S2 Black
Моноколесо Ninebot One S2 Black
МОНОКОЛЕСО NINEBOT ONE S2 BLACK 0
МОНОКОЛЕСО NINEBOT ONE S2 BLACK 1
МОНОКОЛЕСО NINEBOT ONE S2 BLACK 2
МОНОКОЛЕСО NINEBOT ONE S2 BLACK 3

Моноколесо Ninebot One S2 Black

Код: 70339
Закінчився
Продано
Опис

Найоригінальніше моноколесо

Ninebot One S2 – це «розумне» колесо, яке є прекрасною альтернативою гіроскутерам. Головною перевагою даної моделі є стійкість в складних погодних умовах.

Компанія Ninebot має багаторічний досвід у розробці гіробордів. Це дозволило їм створити одне з найбезпечніших моноколіс серед величезної кількості аналогів.

Зручне керування

Керувати колесом дуже легко. Просто встановіть спеціальний додаток Ninebot App. Синхронізація здійснюється за допомогою Bluetooth 4.0. Мобільний додаток надзвичайно простий в використанні. За його допомогою ви зможете:

  • Здійснювати діагностику поломок
  • Змінити налаштування колеса
  • Дізнатись деталі маршруту
  • Додаток працює з IOS 7.0 і вище. Сумісне з iPhone, iPad, iPod.

Бездоганний дизайн та неймовірні ефекти

Особливістю Ninebot One S2 є його дизайн, який вражає з першого погляду. У вас буде можливість самостійно налаштувати дизайн колеса. У вашому арсеналі будуть високоякісні графічні малюнки на зовнішню кришку колеса та величезний вибір варіантів підсвітки. У вечірній час Ninebot One S2 виглядає просто казково.

Якість та надійність

Дана модель отримала герметичний корпус та захист від погодних умов згідно із стандартом IP54. Це означає, що виз можете використовувати Ninebot One S2 навіть під час дощу. Моноколесо здатне подолати схил під кутом до 15 градусів. Каміння, трава та нерівна поверхня не є проблемою для Ninebot One S2.

Функціонал

Максимальна швидкість девайсу – 24 км/год. Варто зазначити, що при зниження заряду акумулятора, швидкість може зменшуватись. Повного заряду акумулятора вистачить на 30км пробігу. Відстань залежить від таких чинників як тип поверхні та вага керуючого.

Вага колеса складає лише 11,4 кг, а компактні розміри дозволять переносити його навіть в салоні транспорту чи у багажнику автомобіля. Вихідна потужність мотору Ninebot One S2 складає 500 Вт.

Система розумного керування енергоємністю

Ninebot One S2 отримав дві батареї, які розташовані по обидва боки колеса. Приємною особливістю є те, що Ninebot One S2 продовжує роботу навіть, коли ви виймете одну з батарей. Функція інтелектуального розподілу енергоресурсів здатна відслідковувати ступінь заряду кожної із батарей та розподіляти його для стабільної роботи колеса.

Ninebot One S2 – це надійний та зручний «друг», який подарує вам масу позитивних вражень.

Характеристики
Ємність акумулятора
310 Вт/г
Максимальне рекомендоване навантаження
Діаметр коліс
14"
Потужність
500 Вт
Максимальна швидкість
Максимальний кут нахилу (кут підйому)
Вага
11.4 кг
Розміри
448 х 419 х 180 мм
Колір
Додатково
можливість підключити до мобільного додатка
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Моноколесо Ninebot One S2 Black
Моноколесо Ninebot One S2 Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових