10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Тестер якості води Xiaomi Mi TDS Pen White
Тестер якості води Xiaomi Mi TDS Pen White
ТЕСТЕР ЯКОСТІ ВОДИ XIAOMI MI TDS PEN WHITE 0
ТЕСТЕР ЯКОСТІ ВОДИ XIAOMI MI TDS PEN WHITE 1
ТЕСТЕР ЯКОСТІ ВОДИ XIAOMI MI TDS PEN WHITE 2
ТЕСТЕР ЯКОСТІ ВОДИ XIAOMI MI TDS PEN WHITE 3

Тестер якості води Xiaomi Mi TDS Pen White

Код: 73329
Закінчився
Продано
Опис

Цей маленький на вигляд технологічний ґаджет має дуже важливу функцію — ретельно аналізує склад питної води та контролює її якість. Це пристрій придумано спеціально для людей, які дуже турбуються про своє здоров'я. Якщо вас хвилює якість води, то без цього тестера вам не обійтися. Пристрій допоможе побачити, чи відповідає ваша питна вода всім сучасним стандартам. Також ви можете стежити за станом фільтрів для води й, порівнюючи показники, визначати терміни заміни фільтрувальних елементів.

Аналізатор дуже простий в експлуатації. Обладнання запускається та вимикається натисканням однієї кнопки. Потрібно увімкнути тестер і опустити прилад у ємність із водою, попередньо знявши з зони датчиків захисну кришку. Після чого збовтати й почекати кілька секунд. TDS-тестер виводить дані про свою роботу на невеликий екран. Екран Xiaomi Mi TDS — монохромний, з досить чітким зображенням. Результати аналізу з'являються упродовж декількох секунд.

Шкала вимірювання води

Спеціальна шкала, якою цілком можна керуватися при вимірюванні чистоти води:

  • 0-50 – кристально чиста вода (після деіонизації, мікрофільтрації, дистиляції і т.д.)50-100 – чиста вода (після вугільної фільтрації, з гірських джерел)
  • 101-300 – звичайна, важка вода
  • 301-600 – високий вміст різних твердих речовин, як правило, пити таку воду вже неприємно
  • 601-1000 – критичний вміст твердих речовин – поганий смак
  • 1000 і вище – непридатна для вживання вода

Оскільки Xiaomi Mi TDS мобільний, його можна брати із собою на дачу, у поїздку або похід. Він буде зручний удома або в офісі. І з його допомогою ви будете точно знати про якість води, яку ви п'єте. Це може виявитися по-справжньому важливим, адже часто ту саму воду п'є і ваша дитина.

Тестер якості води Xiaomi TDS дуже схожий на звичайну ручку, з боків якої є спеціальні ковпачки. Довший ковпачок захищає зону з датчиками: датчик температури та датчик для перевірки води. Ковпачок також можна використати, щоби набирати воду для перевірки. У протилежному від датчиків торці корпусу (коротший ковпачок) розміщено відсік для батарейок.

Корпус тестера виготовлений із високоякісного пластику та має ступінь захисту від вологи IPX6. Керування здійснюється єдиною кнопкою на корпусі. Також передбачена система автоматичного вимкнення для заощадження заряду батарей.

Характеристики
Колір
Розміри
Вага
Комплектація
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Тестер якості води Xiaomi Mi TDS Pen White
Тестер якості води Xiaomi Mi TDS Pen White