10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Відеоняня Garmin BabyCam Black для авто
Відеоняня Garmin BabyCam Black для авто
8 320
ВІДЕОНЯНЯ GARMIN BABYCAM BLACK ДЛЯ АВТО 0
ВІДЕОНЯНЯ GARMIN BABYCAM BLACK ДЛЯ АВТО 1
ВІДЕОНЯНЯ GARMIN BABYCAM BLACK ДЛЯ АВТО 2
ВІДЕОНЯНЯ GARMIN BABYCAM BLACK ДЛЯ АВТО 3
ВІДЕОНЯНЯ GARMIN BABYCAM BLACK ДЛЯ АВТО 4
ВІДЕОНЯНЯ GARMIN BABYCAM BLACK ДЛЯ АВТО 5

Відеоняня Garmin BabyCam Black для авто

Код: 75681
В наявності
8 320 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

З BabyCam процес водіння стає набагато простіше

Сучасні батьки змушені одночасно вирішувати безліч завдань. Саме тому Garmin придумали автомобільну відеоняню babyCam, яка дозволяє спостерігати за маленькими пасажирами на задньому сидінні автомобіля на дисплеї навігатора Garmin. Тепер Ви можете отримувати навігаційні підказки від повороту до повороту і одночасно доглядати за дітьми, не відволікаючись від дороги.

Режим нічного бачення

Відеоняня Garmin babyCam включає функцію нічного бачення, яка забезпечує чітку картинку в темний час доби або в умовах поганої освітленості. Кути огляду камери легко можна налаштувати так, щоб вести зйомку одного або декількох дітей.

Встановлення в лічені хвилини

Щоб встановити відеокамеру babyCam на підголівник сидіння Вам не знадобляться додаткові інструменти. А сам процес встановлення займе всього кілька хвилин. За допомогою надійного поворотного кріплення камера легко кріпиться на підголівник переднього або заднього сидіння, в залежності від того, де сидить дитина. Просто підключіть відеоняню до сумісного навігатора Garmin за допомогою кабелю живлення babyCam і система готова до роботи. Як тільки навігатор включиться і синхронізується з відеокамерою, Ви зможете переглядати відео в режимі реального часу.

Синхронізація з автонавігатором Garmin

Для Вашої зручності видеоняня babyCam підтримує широкий асортимент навігаторів Garmin для легкових або вантажних автомобілів. Більш того, якщо Ваш навігатор підтримує голосове керування, Ви можете перемикатися між режимами навігації та відеокамери за допомогою голосових команд.

Безперервне відображення відео

Маючи під рукою камеру babyCam, Ви можете спокійно займатися водінням і одночасно спостерігати за дітьми. Перед виходом з автомобіля функція повідомлень нагадає Вам про необхідність перевірити задні сидіння, щоб не забути нічого важливого.

Живлення

Автомобільна видеоняня Garmin babyCam працює від двох АА батарейок (не входять в комплект). Відчувайте себе впевнено за кермом, знаючи, що babyCam завжди під рукою. При синхронізації з сумісним навігатором Ви в будь-який момент можете переключитися в режим відео спостереження, щоб подивитися, чим зайнята дитина. З метою економії заряду батарей Ви можете налаштовувати час відображення відеоряду протягом 10, 20 або 30 секунд. У разі, якщо заряд батарейок малий, Ви побачите відповідне повідомлення на екрані навігатора. При бажанні, відеокамеру babyCam можна підключити до автомобільного джерела живлення.

Характеристики
Дитячий блок
Камера
так
Нічне бачення
Розміри
86.5 х 43.7 х 39.9 мм
Живлення
2 батарейки AA
Вид зв'язку
Частота
2.4 ГГц
Комплектація
автомобільна відеоняня, документація, USB кабель, кріплення на підголівник
Стан товару
Новий
Відеоняня Garmin BabyCam Black для авто
Відеоняня Garmin BabyCam Black для авто
8 320 грн