10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Конструктор Makeblock Ultimate v2.0 Robot Kit Blue
Конструктор Makeblock Ultimate v2.0 Robot Kit Blue
КОНСТРУКТОР MAKEBLOCK ULTIMATE V2.0 ROBOT KIT BLUE 0
КОНСТРУКТОР MAKEBLOCK ULTIMATE V2.0 ROBOT KIT BLUE 1
КОНСТРУКТОР MAKEBLOCK ULTIMATE V2.0 ROBOT KIT BLUE 2
КОНСТРУКТОР MAKEBLOCK ULTIMATE V2.0 ROBOT KIT BLUE 3
КОНСТРУКТОР MAKEBLOCK ULTIMATE V2.0 ROBOT KIT BLUE 4
КОНСТРУКТОР MAKEBLOCK ULTIMATE V2.0 ROBOT KIT BLUE 5
КОНСТРУКТОР MAKEBLOCK ULTIMATE V2.0 ROBOT KIT BLUE 6
КОНСТРУКТОР MAKEBLOCK ULTIMATE V2.0 ROBOT KIT BLUE 7

Конструктор Makeblock Ultimate v2.0 Robot Kit Blue

Код: 88566
Закінчився
Продано
Опис

Makeblock ULTIMATE ROBOT KIT є найбільш функціональним представником серед всієї лінійки моделей

Все необхідне для будівництва є в комплекті, тому вам не доведеться шукати додатковий набір інструментів, щоб зібрати конструктор.

Контролер, оптимізований на коді ARDUINO, дозволяє управляти механізмом на пристойних відстанях, змушуючи його виконувати різноманітні дії.

Всього налічується 10 допустимих архітектурних форм, кожна з яких відноситься до певної сфери застосування (захоплення, транспорт та інші).

Крім того, є підтримка управління за допомогою смартфона. Підключення здійснюється за допомогою стабільного Bluetooth-з'єднання, яке не розривається на відстані до 15 м.

Makeblock ULTIMATE ROBOT KIT - найкращі ліки від нудьги

Представлена ​​модель є не простою іграшкою, а повноцінним навчальним посібником, який            здатний познайомити кожного бажаючого з основами програмування та створення робототехніки. Наявні в комплекті інструкції написані доступною мовою, а також чудово проілюстровані для того, щоб ви змогли втілити кожну з 10-ти доступних базових варіацій. Подібний конструктор підійде також і досвідченим збирачам, які хочуть розробити робота своєї мрії і випробувати його в дії.

Функціональні можливості Makeblock ULTIMATE ROBOT KIT

Представлений конструктор не тільки покроково знайомить з основами механіки, але також і з азами програмування, володіючи повноцінної сумісністю з ADRUINO, а також безліччю графічних редакторів.

Збірка електронних складових проводиться без використання паяльника. Всі приводи і механізми в наборі поставляються попередньо зібраними, що забезпечує їм максимальну надійність, функціональність і простоту.

Міцна алюмінієва структура дозволяє використовувати підсумкові конструкції в різних сферах, та не хвилюватись за те, що вона піддасться поломкам або іншим фізичним ушкодженням. Кріплення на болтах - гарантія надійності.

Просте підключення дозволяє приступити до гри відразу ж після збирання. Контроль робота за допомогою смарт-пристроїв є найбільш зручним, оскільки з'єднання по Bluetooth версії 4.0 відрізняється граничною стабільністю в плані зв'язку. Таку іграшку можна з комфортом використовувати навіть на вулиці, не носячи при цьому габаритних джойстиків або інших видів контролерів дистанційного керування.

Повна сумісність з системою MBLOCK (працює на коді Scratch 2.0) дозволяє складати певні алгоритми графічного орієнтування. Це означає, що ви зможете самостійно задати роботу траєкторію руху, по якій він буде переносити певні блоки.

У комплекті з конструктором додається спеціальна програма MAKEBLOCK, яка працює на вже готовому коді. Досить налагодити Bluetooth-з'єднання і почати експлуатацію.

Креативне мислення користувача не обмежене наявними 10 моделями, оскільки представлений конструктор повністю сумісний з деталями від відомого конструктора LEGO.

Модулі, оснащені спеціальними портами серії RJ25, спеціально позначені червоним кольором, щоб ви могли з'єднати всі складові якнайшвидше і приступити до гри зі своїм власним роботом.

Характеристики
Умови товару
Стан товару
Новий
Конструктор Makeblock Ultimate v2.0 Robot Kit Blue
Конструктор Makeblock Ultimate v2.0 Robot Kit Blue