з 09:00 до 21:00
Приймач цифрового телебачення World Vision Т624А
Приймач цифрового телебачення World Vision Т624А
ПРИЙМАЧ ЦИФРОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ WORLD VISION Т624А 0
ПРИЙМАЧ ЦИФРОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ WORLD VISION Т624А 1
ПРИЙМАЧ ЦИФРОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ WORLD VISION Т624А 2
ПРИЙМАЧ ЦИФРОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ WORLD VISION Т624А 3

Приймач цифрового телебачення World Vision Т624А

Код: 333119
Закінчився
Продано
Опис

World Vision Т624А це новинка від відомого в Україні бренду. World Vision Т624А вигідно відрізняється від минулих моделей новітнім процесором і програмованим пультом.

Цифровий ресивер підтримує стандарти мовлення у форматі DVB-T/T2 і DVB-C, що дає можливість підключати як кабельне телебачення, так і Т2 цифрове мовлення для перегляду всіх 32 доступних на сьогодні національних телеканалу.

Також у новій моделі оновлено графічне меню і додані сучасні інтернет-сервіси. Для відкриття останніх вимагається підключити зовнішню Wi-Fi антену (купується окремо).

На передній панелі DVB-T2 тюнер розташувалися світлодіодний екран, який показує поточний порядковий номер телеканалу в активному режимі і поточний час в режимі очікування, ліворуч від дисплея LED 5 додаткових кнопок управління, а праворуч один з USB портів. На бічних гранях і зверху є вентиляційні отвори, які служать для охолодження пристрою під час роботи. На задній частині можна побачити другий USB роз'єм, RF IN, RF LOOP THROUGH для підключення антени, HDMI і AV для підключення телевізорів старих і нових типів, а також DC 5V/2A.

Окремо варто відзначити і пульт дистанційного управління, який входить в комплектацію тюнера Т2. Пульт World Vision Т624А є учнем, що дає можливість запрограмувати під свої потрібні 4 кнопки, а саме - включення телевізора, регулювання гучності і перемикання режимів ТБ. Завдяки цьому не доведеться користуватися кількома пультами - досить комплектного для управління і ресиверів, і телевізором.

Виконаний World Vision Т624А з високоякісних матеріалів в металевому корпусі класичного чорного кольору.

Характеристики
Основні
DVB-T/DVB-T2
Виходи
HDMI
так
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Приймач цифрового телебачення World Vision Т624А
Приймач цифрового телебачення World Vision Т624А
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових