з 09:00 до 21:00
Ресивер World Vision T624A
Ресивер World Vision T624A
699
РЕСИВЕР WORLD VISION T624A 0
РЕСИВЕР WORLD VISION T624A 1

Ресивер World Vision T624A

Код: 381918
В наявності
699 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Новинка 2020 року World Vision T624A - Модель середньої цінової категорії на новій апаратній платформі з високопродуктивним процесором NationalChip GX6701 та нової графічною оболонкою.

Прийомна частина побудована на чіпі MXL608, має високу чутливість прийому DVB-T/T2 та DVB-C сигналу, в результаті користувач отримує стабільність трансляції та якісне цифрове зображення на екран свого телевізора.

В моделі World Vision T624A присутня можливість підключення о бездротової мережі інтернет через зовнішній USB Wi-Fi адаптер, оскільки не всі моделі адаптерів підходять для реалізації такого виду з'єднання, то докладна інформація зазначена в характеристиках пристрою.

При підключенні до мережі інтернет користувач отримає додатковий програмний функціонал - це оновлення ПЗ по мережі, плеєр IPTV, інформацію про прогноз погоди на тиждень в додатку «Погода», онлайн-кінозал Мегого з величезною медіатекою фільмів, серіалів та мультфільмів.

Вбудований медіаплеєр з підтримкою кодека AC3 дозволить комфортно переглядати записані на USB накопичувач серіали, фільми та інший медіаконтент.

У новому програмному забезпеченні реалізовані функції синхронізації часу по мережі інтернет, завантаження в режимі очікування при аварійному відключення електрики, стартове завантаження телеприставки в режимі IPTV плеєра, регулювання яскравості LED дисплея як в робочому режимі, так і режимі очікування.

Корпус пристрою виконаний з металу, на лицьовій панелі розташований чотиризначний семісегментний LED дисплей що відображує номер активного каналу, в лівій частині під назвою моделі розташований USB роз'єм стандарту 2.0, праворуч від дисплею розташовані кнопки: POWER, MENU, CH +/-, OK, VOL +/- .
Тильна сторона телеприставки містить всі необхідні виходи для підключення до телевізора: ANT IN, HDMI, AV OUT 3.5 jack, та другий порт USB 2.0.

Модель World Vision T624A комплектується навчаємим пультом World Vision®.

Сертифікований «УкрСЕПРО»

Електронна гарантія:

При продажу серійний номер (розташований на вашому пристрої, в гарантійному талоні, та на упаковці) реєструється в офіційному сервісному центрі виробника. Електронна гарантія дозволяє віддати товари в ремонт, навіть якщо загублені або зіпсовані всі накладні документи, включаючи чек, квитанцію, та талон виробника.

Контактні дані сервісного центру вказані в гарантійному талоні в українському розділі.

Характеристики
Основні
Роздільна здатність
576i_50Hz, 576i_25Hz, 576p, 720p, 1080i/p
Стандарти
Стандарти цифрового ТБ
DVB-C, DVB-T
Роз'єми і підключення
Інтерфейси
Wi-Fi, USB
Роз'єми
HDMI, S-Video
Додаткові можливості
Додаткові функції
Timeshift, вихід в Інтернет, підтримка IPTV, запис телепрограм, оновлення ПЗ
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Ресивер World Vision T624A
Ресивер World Vision T624A
699 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових