10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Програмне забезпечення ABBYY FineReader 15 Corporate Education Академічна ліцензія (ESD  електронна ліцензія)
Програмне забезпечення ABBYY FineReader 15 Corporate Education Академічна ліцензія (ESD електронна ліцензія)

Програмне забезпечення ABBYY FineReader 15 Corporate Education Академічна ліцензія (ESD електронна ліцензія)

Код: 366416
Закінчився
Продано
Опис

Зверніть увагу!
Ліцензія на програмний продукт є іменним. Це означає, що після 100% передоплати Вам буде відправлений запит даних, де в формі потрібно буде вказати обов'язкові дані про клієнта, на які вона буде оформлятися. Зверніть увагу на правильність введених даних, оскільки вони будуть використані як дані власника ліцензії. Всі поля є обов'язковими для заповнення. Після завершення реєстрації на вказану адресу електронної пошти будуть відправлені дані для реєстрації програми.

Протягом 2-3 робочих днів після отримання даних вам на електронну адресу прийде лист з даними для реєстрації на сайті ABBYY. Вам потрібно буде самостійно зареєструватися, щоб отримати доступ до ключів і дистрибутивам.

Тип продукту: ліцензія на 1 пристрій
Тип ліцензії: базова ліцензія для Освітньої установи! ВАЖЛИВО! Надіслати нам скан копію діючої ліцензії Міністерства освіти!
Термін дії ліцензії: необмежений
Кількість пристроїв: електронна ліцензія на 1 ПК
Тип постачання: електронна (файл у форматі PDF, який містить усі дані ліцензії)
Термін постачання: упродовж 1 дня на e-mail адресу;
Платформа: MS Windows
Мова інтерфейсу: Російська, Українська, Англійська
Увага! Продукт вимагає обов'язкової активації через Інтернет або електронною поштою

Завдяки внутрішнім розробкам ABBYY в галузі штучного інтелекту і сучасних методів машинного навчання, новий ABBYY FineReader 15 перетворився на багатофункційний редактор для виконання будь-яких завдань з PDF і паперовими документами. Програма дає змогу офісним працівникам працювати з PDF і сканами так само просто і зручно, як зі звичними для всіх текстовими документами — незалежно від джерела, розміру та способу створення файлу.

Ви можете редагувати будь-які PDF-документи — від виправлення помилки до зміни змісту цілого абзацу та сторінки, переміщати текстові блоки, додавати рядки або параграфи, змінювати форматування тексту і структуру документа, автоматизувати повторювані завдання та порівнювати документи в різних форматах.

Переваги

Зручність роботи з документами
Оцифрування, пошук, редагування, захист документів, обмін файлами та спільна робота над ними — все доступно в єдиному інтерфейсі програми.

Максимум можливостей PDF-файлів
З легкістю редагуйте будь-які PDF-документи незалежно від їхнього обсягу та джерела: виправляйте цілі речення, абзаци, фрагменти тексту, змінюйте зміст і структуру документа.

Оцифрування документообігу
За допомогою OCR-технологій з елементами штучного інтелекту перетворюйте паперові документи на електронні, щоб простіше виконувати щоденні завдання працівників і бізнесу.

Зменшення витрат, пов'язаних з IT
Одноразовий платіж і прогресивні знижки дадуть змогу вашій організації отримати найбільшу вигоду від використання програми.

Стандартизація ПЗ в компанії
Універсальна програма для роботи з PDF підійде для виконання завдань офісних працівників у всій організації, що дасть учасникам різних бізнес-процесів ефективніше взаємодіяти один з одним.

Просте керування ліцензіями
Автоматичне розгортання програмного забезпечення і просте керування ліцензіями зменшить навантаження на IT-фахівців.

Ключові можливості:

  • Відкриття й перегляд PDF-документів
  • Робота з PDF-документами
  • Спільна робота та узгодження
  • Захист і підпис PDF-документів
  • Розпізнавання й конвертування документів
  • Створення PDF- документів
  • Порівняння документів різного формату*
  • Автоматизація завдань з оцифрування й конвертації*

*Доступно тільки в редакції ABBYY FineReader 15 Corporate.

Що нового

Редагуйте PDF-документи по-справжньому
За допомогою ABBYY FineReader 15 ви можете редагувати будь-які PDF-файли, включно зі сканами, так само легко, як звичні текстові документи. Ви можете переписувати або додавати цілі абзаци, змінювати форматування тексту, правити вміст комірок у таблицях і повністю міняти структуру документа.

Можна експортувати результати порівняння документів*
Крім експорту відмінностей у PDF-документ із коментарями або перелік відмінностей у Microsoft Word, тепер ви також можете зберегти результати порівняння у формі документа Microsoft Word у режимі виправлень (Track Changes). Це дасть вам легко приймати або відхиляти запропоновану зміну та допрацьовувати документ.

Конвертуйте документи з більшою точністю
Передові технології ABBYY OCR з елементами штучного інтелекту дають змогу збільшити точність розпізнавання тексту різними мовами, а також поліпшити автоматичне створення тегів під час конвертації файлів у формати PDF і PDF/UA. Інтелектуальна оцінка якості текстового шару в PDF, створених за допомогою інших програм, дає змогу отримати точніші результати під час конвертації в редаговані формати.

Керуйте ліцензіями в організації
Новий тип ліцензій Remote User дає змогу організаціям використовувати ABBYY FineReader 15 спільно з рішеннями для віртуалізації робочого стола та програм (наприклад, з Microsoft Remote Desktop Services, Citrix XenApp, Citrix Virtual Apps and Desktops). Доступ до програми отримують іменовані користувачі. Крім того, з'явилися нові можливості настроювання параметрів ABBYY FineReader 15 для розгортання за допомогою об'єктів групових політик (GPO).

*Доступно тільки в редакції ABBYY FineReader 15 Corporate.

Ліцензування для організацій
ABBYY FineReader 15 підтримує кілька типів ліцензування, що дає змогу різним організаціям вибрати оптимальний варіант залежно від обсягів і особливостей передбачуваного використання програми та специфіки ІТ-інфраструктури. Вирішуйте безліч завдань у роботі з документами за допомогою однієї універсальної програми. Це допоможе скоротити витрати на закупівлю й підтримку ПЗ і навчання персоналу.

Характеристики
Основні
Тип користування
Версія
finereader
Мова
англійська, російська, українська, болгарська
Платформа
Кількість пристроїв
Системні вимоги
операційна система: • для роботи з локалізованим інтерфейсом операційна система має підтри, апаратні засоби: • клавіатура. миша або інший пристрій, апаратні засоби: • обсяг оперативної пам'яті: не менш ніж 1 гб (рекомендовано - від 4 гб), апаратні засоби: • процесор x86 або x64 з тактовою частотою від 1 ггц і підтримкою набору, операційна система: • microsoft windows server 2019. 2016/2012 r2/2008 r2 (зокрема викорис, операційна система: • microsoft windows 10/8.1/8/7, апаратні засоби: • вільне місце на диску: 1.2 гб для звичайного встановлення і 1.2 гб для, апаратні засоби: • twain - або wia-сумісний сканер (під час використання функції скануванн, апаратні засоби: • інтернет-з'єднання для активації серійного номера (рекомендовано), вимоги до пк операційна система: • microsoft windows 10/8.1/8/7 • microsoft windows, апаратні засоби: • відеокарта та монітор з роздільною здатністю не менш ніж 1024x768 точок
Умови товару
Стан товару
Новий
Програмне забезпечення ABBYY FineReader 15 Corporate Education Академічна ліцензія (ESD  електронна ліцензія)
Програмне забезпечення ABBYY FineReader 15 Corporate Education Академічна ліцензія (ESD електронна ліцензія)