з 09:00 до 21:00
Програмне забезпечення Microsoft Операційна система Windows 10 Home x64 UKR, OEM
Програмне забезпечення Microsoft Операційна система Windows 10 Home x64 UKR, OEM
5 699

Програмне забезпечення Microsoft Операційна система Windows 10 Home x64 UKR, OEM

Код: 54951
В наявності
5 699 грн
Обраний колір: Picture

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Microsoft Windows 10 Home (KW9-00120) настільки звичний і зручний, що Ви відчуєте себе фахівцем. Меню «Пуск» повернулося в розширеному вигляді, крім того, компанія Microsoft спростила доступ до Ваших закріплених додатків і обраному. Ця система швидше запускається і відновлює роботу, має вбудовані функції забезпечення безпеки для захисту Вас і Ваших даних, а також розрахована на роботу з вже наявним у Вас програмним забезпеченням та обладнанням. Вона об'єднує в собі сильні сторони Windows 8 і Windows 7.

Інтернет працює на Вас

Windows 10 поставляється з Microsoft Edge - повністю оновленим браузером, який орієнтований на зручність роботи в мережі. Пишіть або вводьте замітки прямо на веб-сторінках і обмінюйтеся ними з іншими користувачами, читайте статті, не відволікаючись на сторонні фактори, і зберігайте матеріали, які Вам сподобались для подальшого використання. Включивши Кортану, Ви отримаєте можливість оперативно виконувати інші типові дії, такі як бронювання і перегляд оглядів, при цьому Вам не потрібно переходити на інші сторінки.

Багатозадачність дозволяє робити справи набагато швидше

Легко прикріплюйте до чотирьох додатків і переглядайте всі і відразу. Ви можете навіть створювати віртуальні робочі столи, якщо Вам не вистачає місця або хочеться об'єднати Ваші справи по проектам.

Магазин Windows - додатки вже чекають Вас

Представляємо новий Магазин Windows,що уніфікує процедуру здійснення покупок на всіх пристроях під керуванням Windows 10. Переглядайте асортимент на комп'ютері, телефоні або планшеті і придбайте цифровий вміст, в тому числі програми, ігри, музику, фільми і телепрограми.

Це сама персональна версія Windows на сьогоднішній день

Налаштуйте меню «Пуск», закріплюючи практично що завгодно, включаючи додатки, друзів і плейлисти. Так вони завжди будуть з Вами. А подивившись на живі плитки Ви відразу дізнаєтеся головні події - навіть не відкриваючи програми.

Найзручніший пристрій - це той, яким Ви користуєтеся прямо зараз

Continuum - це унікальна технологія, яка дозволяє Вашим додаткам працювати однаково добре на будь-яких пристроях. На комп'ютерах 2 в 1 екран можна налаштувати для роботи як з сенсорним управлінням, так і з клавіатурою і мишкою.

Класні додатки - вже в комплекті

У Windows 10 вбудовано безліч чудових додатків, таких як «Карти», «Фотографії», «Пошта і календар», «Музика» і «Фільми та телепередачі». Тому купити Microsoft Windows 10 Home (KW9-00120) - це отримати чудову та надійну систему для Вашої продуктивної роботи вдома.

Характеристики
Платформа
Операційна система
Розрядність
64 біт
Кількість пристроїв
1 ПК
Системні вимоги
процесор не менше 1 ГГц, графічний пристрій з підтримкою Microsoft DirectX 9 та драйвером WDDM, 20 ГБ (для 64-розрядної системи) на жорсткому диску, 2 ГБ (для 64-розрядної системи) оперативної пам'яті (RAM)
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Програмне забезпечення Microsoft Операційна система Windows 10 Home x64 UKR, OEM
Програмне забезпечення Microsoft Операційна система Windows 10 Home x64 UKR, OEM
5 699 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових