з 09:00 до 21:00
Пульсоксиметр Hong JZK-301 Blue
Пульсоксиметр Hong JZK-301 Blue

Пульсоксиметр Hong JZK-301 Blue

Код: 233229
Закінчився
Продано
Опис

Пульсоксиметр JZK-301

Пульсоксиметр JZK-301 це прилад, призначений для вимірювання пульсу і рівня сатурації (насичення крові киснем). Для чого це потрібно? Що ж, варто відзначити, що багато захворювань органів дихання, у тому числі Covid-19, призводять до зниження рівня кисню в крові. Таким чином, цей пристрій підходить для ранньої діагностики захворювань. Важливість пульсоксиметра підтверджується і тим, що згідно з рекомендацією МОЗ України про стандарти медичної допомоги при коронавірусній хворобі (Covid-19), усі зони, де доглядають хворих, повинні бути обладнані такими приладами.

Складові частини JZK-301

Пристрій оснащений мікропроцесором для оброблення отриманої інформації; екраном для відображення даних; датчиком для вимірювання пульсу і світлодіодом для визначення рівня сатурації в крові людини.  

Як правильно проводити вимірювання

Для того, щоб почати вимірювання, переконайтесь, що пристрій повністю заряджений. При низькому рівні заряду, результати вимірювання будуть не точними. Тому, якщо на екрані індикатор відображає критично низький заряд акумулятора, то радимо замінити батарейки. Пристрій сумісний із зарядним елементом типу 2ААА.

Для точного визначення показників ретельно зафіксуйте пульсоксиметр JZK-301 на одному з пальців та старайтесь перебувати в нерухомому стані. Визначення рівня кисню в крові проводиться в затемненому місці. Іншими словами на пристрій не повинні потрапляти сонячні промені. 

Зверніть увагу, що при використанні пульсоксиметру JZK 301 лак для нігтів може впливати на точність результатів. Замір проводиться протягом 10 секунд, а після вимірювання всі дані будуть відображені на екрані.

Згідно з даними ВООЗ, нормальний рівень сатурації може коливатись від 95-100 відсотків. Якщо прилад показує результат нижче цього рівня рекомендуємо звернутись до лікаря.

Характеристики
Дисплей
Місце кріплення датчика
Тип живлення
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Пульсоксиметр Hong JZK-301 Blue
Пульсоксиметр Hong JZK-301 Blue
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових