з 09:00 до 21:00
Радар-детектор Playme Silent 2
Радар-детектор Playme Silent 2
РАДАР-ДЕТЕКТОР PLAYME SILENT 2 0
РАДАР-ДЕТЕКТОР PLAYME SILENT 2 1
РАДАР-ДЕТЕКТОР PLAYME SILENT 2 2
РАДАР-ДЕТЕКТОР PLAYME SILENT 2 3
РАДАР-ДЕТЕКТОР PLAYME SILENT 2 4
РАДАР-ДЕТЕКТОР PLAYME SILENT 2 5
РАДАР-ДЕТЕКТОР PLAYME SILENT 2 6
РАДАР-ДЕТЕКТОР PLAYME SILENT 2 7
РАДАР-ДЕТЕКТОР PLAYME SILENT 2 8
РАДАР-ДЕТЕКТОР PLAYME SILENT 2 9

Радар-детектор Playme Silent 2

Код: 365800
Закінчився
Продано
Опис

Playme Silent 2 — флагман сигнатурної лінійки радар-детекторів Playme з інформативним LED-дисплеєм і високою завадозахищеністю.

Пристрій детектує усі використовувані зараз в Україні та СНД поліцейські камери й радари, як-от TruCam, Візир, Автоураган, Амата, Бінар, Іскра, Камери контролю смуги, Кордон, Кречет, Кріс-П, ЛІСД, Радіс, Робот, Скат, Стріла-СТ/М і інше.

Сучасна сигнатурна технологія, розроблена компанією Playme на основі DSP (Цифровий сигнальний процесор), дає змогу радар-детектору визначати конкретний тип і назву поліцейського комплексу за випромінюванням.

Унікальна технологія Anti-CAS забезпечує істотне зниження числа помилкових спрацьовувань і захист від датчиків CAS (систем запобігання зіткненням).

Продумані алгоритми роботи GPS дають змогу попереджати водія голосовим сигналом про тип радара та встановленому на ділянці дороги швидкісному ліміті на відстані від 100 до 1000 метрів (ручні настроювання) або в автоматичному режимі на відстані, що залежить від швидкості автомобіля.

Playme Silent 2 вироблений у Південній Кореї
Подвійний контроль якості та використання тільки перевірених комплектуючих дають змогу домогтися неперевершеної надійності радар-детекторів Playme.

Playme Silent 2 потішить користувача великим і інформативним дисплеєм білого світіння діагоналлю 1.3", що дає змогу виводити таку інформацію: Поточну швидкість автомобіля, Тип камери (Контроль швидкості, Камера на світлофорі, Автодор, Виділена смуга і інше), відстань, що залишилася до камери в метрах, Дозволена швидкість (за GPS), Середня швидкість (Автодор), Діапазон сигналу, і його силу.

Характеристики
Вага
Діапазон K
Діапазон Ka
Діапазон X
Діапазон робочих температур
Довжина хвилі
Додаткові характеристики
захист від помилкових спрацьовувань, поріг швидкості для звукового оповіщення, робочі діапазони радар-детектора k. ka. x. l, захист від виявлення системами vg-2, вибір тону звукових сигналів, детектування "автодорія", плавне регулювання гучності, збереження налаштувань, регулювання яскравості дисплея, діапазони та режими виявлення. які вимикаються, тип дисплея led, можливість додавання у пам'ять точок poi, підтримка instant-on, обновлювана бд, пам'ять налаштувань, детектування "робот", голосове оповіщення, вимкнення окремих діапазонів, технологія anti-cas, gps poi детектор, детектування "стрілка-ст/м", детектування "автоураган", захист від помилкових спрацьовувань сигнатурна технологія захист від виявлення системами v, режим автотесту, сигнатурна технологія, супергетеродинний з подвійним перетворенням частоти, grs-приймач, регулювання гучності, режим automute, gps poi детекторgrs-приймачможливість додавання у пам'ять точок poiвибір тону звукових си
Живлення
Пеленг лазерного діапазону
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Радар-детектор Playme Silent 2
Радар-детектор Playme Silent 2
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових