з 09:00 до 21:00
Робот-пилосос для вікон Hobot 198 Black
Робот-пилосос для вікон Hobot 198 Black
РОБОТ-ПИЛОСОС ДЛЯ ВІКОН HOBOT 198 BLACK 0
РОБОТ-ПИЛОСОС ДЛЯ ВІКОН HOBOT 198 BLACK 1
РОБОТ-ПИЛОСОС ДЛЯ ВІКОН HOBOT 198 BLACK 2
РОБОТ-ПИЛОСОС ДЛЯ ВІКОН HOBOT 198 BLACK 3
РОБОТ-ПИЛОСОС ДЛЯ ВІКОН HOBOT 198 BLACK 4
Робот-пилосос для вікон Hobot 198 Black 5

Робот-пилосос для вікон Hobot 198 Black

Код: 103431
Закінчився
Продано
Опис

Головною особливістю моделі вікномийників Hobot 198 є smart-управління – скачайте на телефон фірмовий мобільний додаток та коригуйте роботу свого розумного помічника звідки завгодно.

Висока ефективність збирання забезпечується за рахунок унікальної технології очищення – за аналогією з ручним миттям вікон.

Принцип роботи мийника вікон

Алгоритм роботи дуже простий: вакуумний двигун починає втягувати повітря, за рахунок чого апарат присмоктується до вікна. Всмоктування настільки сильне, що прилад легко витримує навантаження вагою сім кілограмів без шкоди для якості очищення.

Полотер обладнаний 2 колесами, що чистять, на які надягаються м'які серветки з мікрофібри. Поперемінно обертаючись, диски з насадками, що чистять, переміщують пристрій по поверхні. Рух здійснюється вертикальними та горизонтальними лініями.

Після того як ви активуєте роботу робота для м'яти вікон, Hobot 198 автоматично визначить габарити поверхні, що очищається і почне очищення. При роботі гаджет робить кілька проходів по кожній ділянці поверхні, за рахунок чого забезпечується бездоганна якість прибирання.

Роботизований домашній прибиральник може очищати поверхні сухими серветками, так і змоченими в миючому складі.

Особливості Hobot-198

Hobot-198 повторює рухи людини, що миє вікно. Особливо ефективний при збиранні високих вікон та зовнішніх стекол, тому що він повертається на те місце, звідки почав роботу.

Найпотужніший вакуумний мотор

Вікномийник міцно фіксується на вертикальних поверхнях за рахунок тяги, що створюється вакуумним насосом. Робота для миття вікон Hobot 288 можна відправляти навіть на стелю – і з ним нічого не станеться. Більш того, розумний прилад оснащений спеціальним сенсором і знає, де знаходиться край поверхні, що очищається, тому немає сенсу переживати, що він впаде зі стільниці.

Багаторазові серветки, що чистять

Насадки з мікрофібри, що чистять, придатні для багаторазового використання. Вони легко знімаються для заміни. Їх можна прати руками або в машині-автоматі.

Ефективна технологія збирання

На ваших вікнах не залишиться жодного неочищеного міліметра, тому що девайс робить кілька проходів по кожній ділянці.

Універсальність

Робот мийник вікон Хобот 198 створений для роботи не тільки на вікнах, але і на інших поверхнях, що миються, таких як: стільниці, гладкі підлогові покриття, стіни з плитки, дзеркала і т.д. Працює пристрій на склі будь-якої товщини, а також не поверхнях з наявністю незначних викривлень.

Smart-управління

Робот мийник вікон Hobot 198 управляється через дистанційку, а також через Bluetooth через мобільний телефон. Причому програма сумісна з гаджетами на Android та iOS.

Безпека

Мийник вікон працює від мережі 220 V, але якщо електрика раптом пропаде, він буде працювати ще протягом 20 хвилин, черпаючи енергію з вбудованого джерела безперебійного живлення. Крім цього робот Hobot 198 оснащений страхувальним шнуром, який не допустить падіння приладу під час роботи на великій висоті із зовнішнього боку приміщення.

Характеристики
Основні
Тип покриття
скло
Рівень шуму
65 дБ
Тип прибирання
вологе
Комплектація
пульт управління + батарейки. чистячі насадки - 3 шт., інструкція користувача, робот пилосос, мережева зарядка
Технології
Дистанційне керування
пульт, смартфон
Режими руху та прибирання
зиґзаґом
Живлення
Тип живлення
акумулятор
Тип акумулятора
Li-Ion
Час роботи від акумулятора
20 хв
Фізичні параметри
Розмір
240 x 240 x 100 мм
Вага
1.2 кг
Колір
чорний
Додатково
Підключення до зарядки
Ручне
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Робот-пилосос для вікон Hobot 198 Black
Робот-пилосос для вікон Hobot 198 Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових