з 09:00 до 21:00
Робот-пилосос clever PANDA i5 Gold (Вживаний)
Робот-пилосос clever PANDA i5 Gold (Вживаний)
3 999
РОБОТ-ПИЛОСОС CLEVER PANDA I5 GOLD (ВЖИВАНИЙ) 0
РОБОТ-ПИЛОСОС CLEVER PANDA I5 GOLD (ВЖИВАНИЙ) 1

Робот-пилосос clever PANDA i5 Gold (Вживаний)

Код: 312938
В наявності
5 799 грн
3 999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 3 місяця
Опис

Робот пилосос Clever Panda i5 – незвичайна новинка від японської компанії Panda Robotics. Серед моделей свого класу Panda i5 виділяється унікальним набором функцій, недоступних в роботах-пилососах інших виробників. Крім сухого прибирання, робот-пилосос паралельно протирає пройдені ділянки вологою серветкою. Робот-пилосос Panda i5 оснащений камерою, яку він використовує не тільки для побудови карти приміщення, але і для запису фото і відео, які можна переглядати в режимі прямої трансляції на смартфоні. Ще одна унікальна особливість цієї моделі – система спостереження за будинком. 

Пилосос Panda i5 – робот пилосос для збирання твердих і гладких поверхонь. Маючи потужний акумулятор 7000 мА/ч, робот може прибирати до 200 квадратних метрів площі на одному заряді. Штучний інтелект самостійно вибудовує алгоритм прибирання, завдяки картографування приміщення. Clever Panda має мінімальні габарити в порівнянні з аналогами. Висота робота i5 всього лише 6 сантиметрів, що дозволяє йому заїжджати практично під будь-які меблі. Дана модель не має активних основних щіток, але це компенсується потужністю всмоктування — до 1200 Паскалів. Незважаючи на таку потужність Panda має зовсім невеликий рівень шуму — всього 56 дБ. 

Найбільш вдалим рішенням японських інженерів стала інтеграція системи вологого прибирання: до нижньої частини пилососа можна закріпити контейнер з водою і серветку з мікрофібри. Вода з контейнера постійно зволожує серветку, підтримуючи її у вологому стані. Збираючи сміття і пил, Panda i5 одночасно проводить і вологе прибирання. Таким чином, Clever Panda i5 найбільше наблизився до універсального пилосос для сухого та вологого прибирання. 

Традиційно для роботів-пилососів свого класу, Clever Panda має можливість створення графіка прибирання, за яким буде самостійно починати роботу і також самостійно повертатися на зарядну базу після завершення циклу. Датчики висоти виключають можливість падіння зі сходів або ступенів. Також робот вміє виплутуватися з лежачих на поверхні проводів. Сучасні НЕРА фільтри очищають повітря від частинок розміром до 0,03 мікрон. Panda i5 має низьку посадку, тому не робот переїжджає через великі пороги, визначаючи їх як перешкоду. 

Ми рекомендуємо Panda використовувати в приміщеннях, де немає високих порогів, інакше доведеться прибирати кімнати по черзі. Крім того, завдяки системі вологого прибирання, робот Панда найкраще проявляє себе саме на твердих покриттях.Пилососом Clever Panda i5 можна керувати, як з допомогою пульта дистанційного керування, так і використовуючи додатка для смартфона. За допомогою програми можна в реальному часі бачити зображення з камери, вести відеозйомку або зробити фотографію. Всі дані можна зберегти на карту пам'яті micro SD об'ємом 8, 16 і 32 Гб, а доступ до них можна отримати прямо із смартфона. Керуючи додатком, можна перемикати режими прибирання, додавати потужність, керувати траєкторією і навіть зробити відеодзвінок, аналогічно Skype.

Ще однією унікальною особливістю є функція... сторожа. Зафіксувавши в квартирі стороннє рух, робот відправить повідомлення на телефон.

Характеристики
Основні
Тип
робот-пилосос
Країна виробник
Китай
База та функції
зарядна док-станція
Вид прибирання
вологе, сухе
Площа прибирання
250 м. кв., 200 м. кв
Тип покриття
килим, лінолеум, ламінат, мармур, паркет, плитка
Споживана потужність
85 Вт
Сила всмоктування
1200 Па
Рівень шуму
56 дБ
Об'єм пилозбірника
500 мл
Комплектація
кабель живлення, док-стакція зарядки, робот-пилосос, інструкція користувача, інструмент для очищення щітки
Технології
Датчики
датчик перепаду висоти, датчик перешкод
Оснащення та функціїї
безпека на сходах, пульт, встановлення віртуальних стін
Режими прибирання
тихий
Живлення
Тип живлення
акумулятор
Ємність акумулятора
7000 mAh
Час заряджання акумулятора
3 - 4 години
Час роботи від акумулятора
140 хв
Фізичні параметри
Колір
золотий
Вага
2.2 кг
Додатково
Керування
на пульті ДК
Підключення до зарядки
автоматичне
Умови товару
Стан товару
Причина уцінки товару
Зовнішній вигляд - брудні колеса, які не відмиваються, Пошкоджена упаковка, Стан - після гарантійного ремонту, Зовнішній вигляд - мілкі царапини по всьому корпусу

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Робот-пилосос clever PANDA i5 Gold (Вживаний)
Робот-пилосос clever PANDA i5 Gold (Вживаний)
5 799 грн 3 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових