з 09:00 до 21:00
Розетка Ajax Socket White (13305.34.WH1)
Розетка Ajax Socket White (13305.34.WH1)
1 729
РОЗЕТКА AJAX SOCKET WHITE (13305.34.WH1) 0
РОЗЕТКА AJAX SOCKET WHITE (13305.34.WH1) 1
РОЗЕТКА AJAX SOCKET WHITE (13305.34.WH1) 2

Розетка Ajax Socket White (13305.34.WH1)

Код: 358297
В наявності
1 729 грн
Обраний колір: White

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Не працює без Ajax Hub або Ajax Hub Plus!

Ajax Socket — це радіокерована розумна розетка з лічильником енергоспоживання. Конструктивно являє собою перехідник розетка-вилка європейського типу (Schuko type F), дає змогу керувати електроживленням приладів сумарним навантаженням до 2.5 кВт. Забезпечена вбудованим захистом від перевантаження, лічильником енергоспоживання й індикацією рівня навантаження. Може під'єднуватися до системи безпеки Ajax, використовуючи захищений протокол Jeweller, дальність зв'язку становить до 1000 метрів, якщо немає перешкод, водночас робота пристрою не залежить від сигналу Wi-Fi в приміщенні, Ajax Socket надалі працюватиме, якщо пропав інтернет.

Socket вмикає і вимикає подавання живлення за сценаріями, або командою користувача охоронної системи через застосунок Ajax. За допомогою Socket можна керувати технікою дистанційно: вмикати та вимикати освітлення, запускати побутові прилади та кліматичну техніку, автоматично припиняти подавання живлення на електроприлади під час поставлення або зняття системи безпеки Ajax з охорони.

Socket захищає техніку від зламання через проблеми в електромережі. Смарт-розетка автоматично вимикає подавання живлення, якщо напруга зросла або знизилася до критичного рівня, якщо перевищені допустимі параметри струму або пристрій перегрівається. Повідомлення про всі події приходять у формі смс або пуш-повідомлень на смартфон власника.

Розумна розетка Socket зручна в експлуатації: світлодіодна рамка кольором показує рівень навантаження, водночас в режимі очікування пристрій споживає менш ніж 1 Вт·год. Компактний корпус Socket не перекриває сусідні слоти в розетках, що дає змогу використовувати всі роз'єми мережевого фільтра або розгалужувача. Передбачений "захист від дітей" — спеціальні шторки закривають гнізда з контактами, не даючи дитині змогу вставити в розетку сторонній предмет, і додатково захищаючи пристрій від потрапляння пилу і бризок.

Пристрій працює тільки з Ajax Hub, під'єднуючись до системи в кілька торкань у програмах Ajax. Під'єднання до uartBridge або ocBridge не підтримується.

Функційні особливості:

  • Вмикає і вимикає живлення електроприладів
  • Передає інформацію про витрачену електроенергію в застосунку Ajax
  • Припиняє подавання живлення у разі стрибків напруги та струму, перегрівання і перевантаження
  • Повідомляє про перебої в роботі за допомогою смс і пуш-повідомлень
  • Показує рівень навантаження за допомогою кольорового LED-індикатора
  • Споживає в режимі очікування менш ніж 1 Вт·год
  • Тримає з'єднання з централлю Ajax через радіозв'язок на відстані до 1000 метрів
Характеристики
Основні
Живлення
від мережі
Оснащення
Клас захисту IP
IP20
Додаткові можливості
Додатково
середнє енергоспоживання пристрою у режимі очікування: менш ніж 1 вт*год, захист за напругою для мереж 230 в: є. 184-253 в, захист за максимальною температурою: є. розетка автоматично вимикається у разі перевищення, захист за максимальним струмом: є. 11 а з увімкненим захистом. до 13 а з вимкненим, діапазон частот 868.0–868.6 мгц, діяльність радіосигналу: до 1000 м (якщо немає перешкод), індикація навантаження: є, діапазон робочих температур: від 0 до + 64 ° c, максимальний струм навантаження: 11 а (довгостроково). 13 а (до 5 секунд), робоча вологість: до 75%, контроль параметрів енергоспоживання: є - струм. напруга. споживана потужність, термін служби: не менш ніж 200000 перемикань, виконавчий елемент: електромагнітне реле
Фізичні параметри
Колір
Розміри
65.5 x 45 x 45 мм
Вага
58 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Розетка Ajax Socket White (13305.34.WH1)
Розетка Ajax Socket White (13305.34.WH1)
1 729 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових