з 09:00 до 21:00
Розетка Ajax Socket White (13305.34.WH1)
Розетка Ajax Socket White (13305.34.WH1)
РОЗЕТКА AJAX SOCKET WHITE (13305.34.WH1) 0
РОЗЕТКА AJAX SOCKET WHITE (13305.34.WH1) 1
РОЗЕТКА AJAX SOCKET WHITE (13305.34.WH1) 2
РОЗЕТКА AJAX SOCKET WHITE (13305.34.WH1) 3
РОЗЕТКА AJAX SOCKET WHITE (13305.34.WH1) 4

Розетка Ajax Socket White (13305.34.WH1)

Код: 472575
Закінчився
Продано
Обраний колір:
Опис

Socket

Розумна розетка з лічильником енергоспоживання.

Все готове до вашого приходу

Ваш будинок буде зустрічати комфортним кліматом та затишком цілий рік. Включайте обігрівач взимку, а кондиціонер улітку, запускайте зволожувач повітря та нагрівайте воду для ванни. Все це в кілька дотиків у додатку на шляху додому.

Більше жодних забутих прасок

Ідучи, зачиніть двері, поставте систему під охорону - і вся ненажерлива і небезпечна техніка автоматично вимкнеться: водонагрівач, телевізор і комп'ютер перестануть працювати вхолосту, роздмухуючи рахунки за електрику.

+100 до зручності життя

Забудьте про клопіт і суєту. Socket увімкне чайник і перезавантажить роутер, а вам навіть не доведеться вставати з дивана. Активуйте режим нічної охорони перед сном, і як за помахом чарівної палички, в будинку згасне світло і вимкнеться техніка.

Не займає сусідні розетки

Ми зробили Socket максимально компактною та універсальною. Вона сумісна з євророзетками, подовжувачами, трійниками популярних виробників, причому не перекриває сусідні роз'єми.

Розпізнає енергетичних вампірів

Socket підкаже, які прилади витрачають найбільше електрики. Як тільки техніка починає споживати енергію, світлодіодне кільце Socket у реальному часі змінює колір підсвічування.

Лідер з дальності роботи серед розумних розеток

Socket може більше, ніж звичайні Wi-Fi-розетки. Пристрій використовує радіотехнологію дальньої дії Jeweller, яка стабільно тримає зв'язок у будинках та офісах з великою площею.

Дотримується правил енергобезпеки

Socket відповідає стандартам для електроприладів, щоб нічого не загрожувало вашому життю. Кожна розумна розетка відбувається повне тестування: якість матеріалів, вплив високих температур, здатність довго працювати під навантаженням.

Захищає від цікавих експериментаторів

Спеціальні шторки закривають гнізда Socket і не дають дитині встромити викрутку, олівець або цвях. Додатково захищають від попадання пилу та бризок.

Встановлюється за секунди

Почати користуватися Socket просто: зробіть кілька натискань у мобільному додатку та вставте пристрій у розетку. Socket увімкне підсвічування, коли буде готова до роботи.

Розетка Ajax Socket White (13305.34.WH1)
Розетка Ajax Socket White (13305.34.WH1)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових