з 09:00 до 21:00
Рушник Bo-Camp DAS301444 Microfiber 120x60 cm
Рушник Bo-Camp DAS301444 Microfiber 120x60 cm
РУШНИК BO-CAMP DAS301444 MICROFIBER 120X60 CM 0
РУШНИК BO-CAMP DAS301444 MICROFIBER 120X60 CM 1
РУШНИК BO-CAMP DAS301444 MICROFIBER 120X60 CM 2
РУШНИК BO-CAMP DAS301444 MICROFIBER 120X60 CM 3

Рушник Bo-Camp DAS301444 Microfiber 120x60 cm

Код: 643537
Закінчився
Продано
Опис

Рушник з мікрофібри Bo-Camp Microfiber - ідеальний, швидковисихаючий рушник для занять спортом, туризму, подорожей та пляжного відпочинку, що постачається в комплекті з м'яким чохлом. Воно швидко сохне і має мінімальну вагу та розміри у складеному вигляді, що, безсумнівно, великий плюс та грандіозна відмінність даного типу рушників від звичайних махрових. При цьому рушник моментально вбирає вологу у великій кількості (в 4 рази більше за свою вагу), легко віджимається руками насухо, не вбирає запахи і бруд. Крім того, мікрофібра дуже приємний на дотик матеріал.

М'який чохол на блискавці виконаний із поліестера, який не вбирає вологу. Чохол має спеціальні вентиляційні отвори, що дозволяють повністю висохнути рушнику, перебуваючи вже в чохлі. Чохол має ремінець на кнопці для зручного кріплення на сумку чи рюкзак. Таким чином, немає необхідності витрачати час в очікуванні, поки рушник висохне на 100%. Досить його трохи віджати, укласти у футляр і бути готовим до нових занять.

Характеристики:

Розміри рушника у розгорнутому вигляді: 60х120 см.

Колір: Blue (синій)

Матеріал: мікрофібра (поліестер 80%, поліамід 20%)

Вага рушника: 185 г.

Переваги:

м'яка та приємна тканина, на дотик нагадує високоякісну м'яку замшу;

швидко поглинає вологу та частинки бруду;

гігроскопічна - здатна вбрати вологи вчетверо більше власної ваги;

добре дихає, отже легко висихає і добре провітрюється;

зносостійка - витримує від 300 до 500 делікатних прань, не змінюючи колір та форму;

гіпоалергенна - структура тканини перешкоджає появі в ній мікроорганізмів.

Особливості матеріалу та принцип його роботи:

Мікрофібра - це ультратонке синтетичне волокно товщиною 1 день (не більше 0,06 мм у діаметрі), у складі якого присутні синтетичні волокна поліестеру та поліаміду. Поліамідна (нейлонова) основа проводиться методом екструзії (продавлювання через спеціальні форми екструдера) і має форму восьмикутної зірки в перерізі. Далі поліамідне волокно опускається в розплавлений поліестер, після чого, в результаті охолодження, поліестерові волокна відокремлюються від поліаміду, утворюючи безліч мікропор та мікроканалів, що і відрізняє мікрофібру від інших звичних нам волокон.

Для розуміння принципу роботи мікроволокна, варто поглянути на його переріз у розрізі. У порівнянні з натуральними волокнами, які зазвичай виглядають як коло, волокна мікрофібри мають форму зірочки. Ці мікроканавки добре вбирають, утримують, а при віджимі віддають вологу і бруд.

Крім високої гігроскопічності та здатності дихати, мікрофібра, при правильному догляді, є довговічним матеріалом, так як в основі містить міцний поліамід, що робить цей матеріал найбільш технологічним для виробництва спортивних рушників, що швидко висихають.

Прання та догляд за рушником:

Для того, щоб рушник з мікрофібри якомога довше зберігав унікальні властивості і прослужив багато років, необхідний правильний догляд:

При пранні машини рекомендується використовувати делікатний режим, рідкий засіб для делікатних тканин і температуру не вище 30°С. Враховуючи, що мікрофібра є синтетичним матеріалом і накопичує статичну електрику, при машинному пранні рекомендується прати рушник з іншими синтетичними виробами, додаючи пом'якшувач тканини.

При ручному пранні у разі значних забруднень рекомендується використовувати попереднє замочування на 60 хвилин. Для замочування та прання температура води не повинна перевищувати 30°С. Рекомендується використовувати гелеві засоби для тонких речей. При замочуванні виробу можна додати пом'якшувач для тканини або 2 столові ложки харчової соди для того, щоб позбутися статичної електрики. Після прання рекомендується прополоскати виріб у воді кімнатної температури у декілька етапів.

Віджимання виробу можна проводити в пральній машинці або вручну. Після віджиму виріб рекомендується просушувати на відкритому повітрі або в приміщенні на сушарці для речей, подалі від джерел тепла та вогню.

Забороняється прасувати виріб, а також використовувати при пранні відбілювачі та засоби для виведення плям, оскільки це може призвести до псування виробу.

Перед пранням або чищенням рекомендується ознайомитися з ярликом на виробі, щоб забезпечити правильний догляд виробу.

Комплектація:

Рушник

Чохол із сіточкою

Габаритні розміри та вага:

Розміри без пакування, мм: 600x1200

Розміри в упаковці, мм: 150х170х40

Вага без упакування, кг: 0.185

Вага в упаковці, кг: 0.205

Термін гарантії: 2 роки

Виробник: Bo-Camp (Нідерланди)

Характеристики
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Рушник Bo-Camp DAS301444 Microfiber 120x60 cm
Рушник Bo-Camp DAS301444 Microfiber 120x60 cm
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових