з 09:00 до 21:00
Селфі-палиця PowerPlant ISM-48
Селфі-палиця PowerPlant ISM-48

Селфі-палиця PowerPlant ISM-48

Код: 382036
Закінчився
Продано
Опис

Бурхливий розвиток у світі техніки, принесло в наше сьогодення багато нових гаджетів, з якими і з'явилося поняття селфи-унікальність фотопортрета, при якому, ви можете самі себе фоткати на камеру. Більшість населення всіх країн викладають селфи у соціальних мережах: Instagram, VK, Facebook, так далі, і заробляють 1000 лайків, адже це незвично, прикольно, весело. Більшість розуміють, що робити найкрутіші автопортрети, можливо лише з цією чарівною паличкою (моноподом) для селфи, також відомої всім, як селфи-палиця. Унікальне, але також простий пристрій, що дозволяє вам робити фотографії самого себе. Ми надаємо вам не тільки якість, але і гаджет, що дозволяє робити фотографії себе з дальньої відстані, з самих унікальних кутів і ракурсів. Так само можете, захопити в кадр людей, які позують з вами разом, і при великому бажанні, величезну панораму заднього плану. Тільки за допомогою цього пристрою ви зможете знімати найяскравіші моменти, що відбуваються у вашому житті. Це дуже зручна і надійна новинка, оскільки ця палиця виготовляється з металу і пластика, має будову так званої піраміди (телескопічний), її можна помістити в кишеню, адже важить вона всього лише кілька сотень грамів, а також зручна в складеному вигляді, покрита пінкою гумова рукоятка запобігає ковзання в руці. З одного боку палиці зручна ручка, яка чудово лежить в руці фотографа, з іншого гніздо для мобільного або якоїсь камери.

Деякі аматори задаються питанням: "та кому взагалі потрібна ця палиця!?". Але тут ви помиляєтесь, оскільки цей девайс незамінний і підійде практично кожному. Дівчатам-люблячим робити селфи, неважливо групове, чи ні, адже з цієї диво-технікою, всі ваші друзі, подружки легко помістяться в кадр! Екстремальним хлопцям, мандрівникам, адже часто буває таке, коли поруч відсутня напарник, який би вас сфотографував на тлі мальовничих пейзажів, снігових гір, лавин і прекрасною навколишньої природи.

У монопода є ще безліч переваг: вам не доведеться просити перехожих сфотографувати вас, так як це чудово вийде, з допомогою нашої новинки. Після покупки не буде жалю, що той, чи інший людина не помістився в кадр, просто забудьте про це. Селфи-палиця стане вам помічником у зйомці відео, фото на концертах, завдяки довгому держателю. Тільки з селфи-палицею, ви отримаєте надзвичайно яскраві і барвисті миті свого життєвого шляху. Вибирайте селфи-палицю.


Основні характеристики:
- Максимальне навантаження: 500 р
- Мин. длинна: 138 мм 
- Макс. длинна: 600 мм 
- Вес: 169 г 
- Plug and play подключение (3.5мм - AUX кабель) 
- Универсален для iOS и Android 
- Совместимость ОС: android 4.0 +, IOS 4.0 + 
- Не требует зарядки 
Производитель: PowerPlant 
Комплектация: 
- Монопод ISM-48: U-образный пластиковый зажим с резиновыми накладками 
Использование: путешествия, видео-дневники, скалолазание, свадьбы, вечеринки, возле моря, концерты, спортивные мероприятия. 

Работает со смартфонами: 
Apple 
iPhone 4 
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5S
iPhone 6
iPhone 6 PLUS
SAMSUNG
G7109
G3588V
GALAXY S3
GALAXY S4
GALAXY S5
GALAXY S6
NOTE 2
NOTE 3
NOTE 4
A5000
A7000
E7000
G7508Q
I9158V
XIAOMI
Xiaomi
Xiaomi1
Xiaomi2
Xiaomi2s
Xiaomi3
Xiaomi4
Xiaomi NOTE
HUAWEI
Huawei 3c
Huawei 3x
Huawei 4x
Huawei 6 PLUS
Huawei Mate 2
P7
MT7
G660
G730-10
Y635
SONY
Z1
Z2
Z3
Z3 Compact
T2
L36h
L39W
LG
nexus 4
nexus 5
ZTE
ZTE Z7
та ін








Характеристики
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Селфі-палиця PowerPlant ISM-48
Селфі-палиця PowerPlant ISM-48
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових