з 09:00 до 21:00
Серверна шафа Zpas настінна серверна 19 зі знімними бічними стінками
Серверна шафа Zpas настінна серверна 19 зі знімними бічними стінками
11 399

Серверна шафа Zpas настінна серверна 19 зі знімними бічними стінками

Код: 659385
В наявності
11 399 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 60 місяців
Опис

Шафа настінна серверна ZPAS SU 19" зі знімними бічними стінками 6U призначена для застосування всередині приміщень.

Конструкцію виробу становить збірний каркас із дверима із загартованого скла, а також знімними бічними стінками та задньою стінкою, що відкручується, які виготовлені з листової сталі. Каркас і монтажні кутики мають алюмінієво-цинкове покриття, а сталеві двері, задня й бічні стінки пофарбовані порошковою фарбою світло-сірого кольору RAL 7035 з грубою структурою.

Стандартне обладнання шафи: два монтажні кутики на відстані 19" з плавним регулюванням положення, одна заглушка, що виламується, і уведення із щіткою. Задня та бокові стінки, а також сталеві двері мають точки заземлення. Ступінь захисту вироби:
IP20 згідно зі стандартом EN 60529 (не стосується введення зі щіткою).

Шафа кріпиться прямо до стіни приміщення, застосування монтажних скоб не обов'язкове — чудовий доступ до кріпильних гвинтів із внутрішньої сторони шафи. Напрямок відчинення дверей і орієнтація кабельних введень можна легко змінити через обертання шафи на 180°.

Передбачена можливість додаткового обладнання виробу різними елементами: полиці, клавіатурні полиці, вентиляційні панелі, блоки живлення. Також у шафі можливе встановлення додаткових монтажних куточків або профілів (до комплекту не входять).

Характеристики
Додаткові характеристики
обробка поверхні: сталеві двері. задня і бічні стінки: порошкова фарба з великою структуро, можливість встановити додаткові монтажні куточки або профілі (до комплекту не входять), ступінь захисту: ip20 згідно зі стандартом en 60529 (не стосується ввід зі щіткою), шафа кріпиться безпосередньо до стіни приміщення. використання монтажних скоб не обов'язко, вага: 14.5 кг, задня стінка. яка відкручується, задня та бокові стінки, а також сталеві двері мають точки заземлення, знімні бічні стінки, стандартне оснащення шафи: два монтажні куточки на відстані 19" з плавним регулюванням пол, напрям відкривання дверей і орієнтацію кабельних вводів можна легко змінити завдяки оберта, призначений для застосування всередині приміщень, обробка поверхні: каркас і монтажні куточки: алюмоцинкове покриття
Максимальне навантаження
Колір
Глибина, мм
Висота
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Серверна шафа Zpas настінна серверна 19 зі знімними бічними стінками
Серверна шафа Zpas настінна серверна 19 зі знімними бічними стінками
11 399 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових