з 09:00 до 21:00
Сервер Dell PowerEdge R540v29
Сервер Dell PowerEdge R540v29
СЕРВЕР DELL POWEREDGE R540V29 0
СЕРВЕР DELL POWEREDGE R540V29 1
СЕРВЕР DELL POWEREDGE R540V29 2

Сервер Dell PowerEdge R540v29

Код: 593174
Закінчився
Продано
Опис

Не секрет, що мозком IT-інфраструктури і малої, і великої компанії є ефективний комп'ютер або їх група. Але не простих ПК, а більш спеціалізованих пристроїв, призначених для роботи з великими навантаженнями в режимі 24/7 — сервери.

Dell PowerEdge R540 — це надійний та ефективний сервер для обчислення та зберігання даних, розумний вибір для підтримки підприємств будь-якого типу. У цьому стояковому сервері поєднується все, що ви чекаєте від сервера: надійність, довговічність, простоту використання й обслуговування. Модель PowerEdge R540v29 має широкий спектр функцій для поширених робочих навантажень, як-от консолідація, зберігання та спільне використання файлів, може похвалитися неабиякою продуктивністю, що суттєво мінімізує операційні витрати вашого бізнесу. Система легко надається масштабуванню, і ви без зайвих зусиль зможете збільшити загальну потужність і продовжити термін експлуатації. Однією з особливостей сервера є рішення для організації віддаленої роботи. Така можливість реалізована завдяки спеціальному інтегрованому модулю адміністрування Quick Sync 2, бездротовий/BLE.

До конфігурації Dell PowerEdge R540v29 входить:

  • Два восьмиядерні процесори для високопродуктивних систем Intel Xeon Silver 4215R, які вирізняються чудовим співвідношенням ціна/ефективність.
  • Великий обсяг серверної ОЗП із корекцією помилок, 16 слотів DIMM із загальним максимально можливим обсягом до 512 ГБ RDIMM та до 1 ТБ LRDIMM.
  • Масив із двох жорстких дисків великого обсягу та інтерфейсом NL-SAS, що дає змогу зберігати в безпеці великі обсяги важливих даних.
  • Швидкісні SSD-накопичувачі Dell, що забезпечують блискавичне завантаження всіх програм, давши перейти на новий рівень продуктивності.
  • Компактний корпус форм-фактора 2U, який дасть змогу встановити його в серверну шафу, — це дуже зручно та може бути великою перевагою для інтеграції в невеликих офісах.
  • Встановлені два блоки живлення потужністю 750 Вт.

Купуючи сервер DellPowerEdge R540 від компанії ARTLINE, ви отримуєте не просто сервер, а перевірений продукт із високою економністю, продуктивністю та гарантовано тривалим терміном експлуатації.

Характеристики
Тип процесора
Інтерфейс підключення
Вага, кг
Додаткові характеристики
контролер idrac9 enterprise, модуль quick sync 2. бездротовий/ble, гаряча заміна hdd (hot plug), гаряча заміна бж (hot plug)
Тип дискових систем
Тип оперативної пам'яті
Форм-фактор
Частота
Роз'єми
2 x порти usb 3.0, 1 х vga, 1 x виділений мережний порт idrac, 1 x послідовний порт, 2 х rj-45GBe lan
Розміри, см
Процесор
2 x восьмиядерний intel xeon silver 4215r (3.2 - 4.0 ГГц)
Кількість LAN (RJ-45)
Рівні RAID
Оптичний привод
немає
Обсяг встановленої оперативної пам'яті
Кількість ядер одного процесора
Максимальна кількість слотів ОЗУ
Кількість дискових накопичувачів в комплекті
Комплектація
документація, кабель живлення, сервер
Максимальна кількість слотів БЖ
Максимальна кількість слотів ЦП
Кількість БЖ в комплекті
Кількість ЦП в комплекті
Контролери SAS/SATA
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Сервер Dell PowerEdge R540v29
Сервер Dell PowerEdge R540v29
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових