з 09:00 до 21:00
Швейна машина Minerva LongArm H V30.5
Швейна машина Minerva LongArm H V30.5
ШВЕЙНА МАШИНА MINERVA LONGARM H V30.5 0
ШВЕЙНА МАШИНА MINERVA LONGARM H V30.5 1

Швейна машина Minerva LongArm H V30.5

Код: 368845
Закінчився
Продано
Опис

Швейна машинка Minerva LongArm H V30.5, призначена, насамперед, для квілтінгу та печворку, також підійде для ремонту й пошиття одягу.

  • простота у використанні
  • надійність
  • довговічність і, звичайно ж, гарантія на вироби 3 роки.

Швейна машинка Minerva LongArm H V30.5 — це новинка 2020 року, і за недовгий час на ринку вона вже встигла зарекомендувати себе серед шанувальників квілтінгу та печворку.

Minerva LongArm H V30.5 — обладнана сучасним горизонтальним човником. А її головна особливість — збільшена робоча поверхня: довжина від краю машини до корпуса становить 46 см. Водночас відстань від корпуса машини до голковода становить 30.5 см, що є конкурентними показниками навіть у світі промислової швейної техніки. Загальна кількість рядків 28. Довжина стібка регулюється в діапазоні від 0 до 4 мм, а ширина строчки від 0 до 7 мм.

Машинка може виконувати найрізноманітніші строчки:

  • робочі
  • оздоблювальні
  • посилені
  • декоративні
  • трикотажні
  • петля-автомат
  • Квілтинг
  • Петчворк

Може працювати з тканинами будь-якого характеру цупкості — як із тонкими, так і з товстими.

Укомплектована модель також регулятором тиску лапок на тканину, ниткообрізувачем, регулятором балансу петлі й автоматичним заправником нитки, який неабияк полегшить роботу на цій машинці.

Для обробляння рукавів, манжетів, штанів є знімна рукавна платформа. Для зберігання аксесуарів передбачений відкидний спеціальний відсік з обох сторін рукава. Також Ви можете вибрати підіймання притискної лапки рукою, як зазвичай це робиться на побутових машинках, або ж встановити колінопідіймач. Досвідчені швачки майже завжди користуються колінопідіймачем, щоб звільнити руки для просування тканини.

Низка переваг і надійність у роботі швейної машини Minerva LongArm H V30.5 неодмінно порадує вас і надихне на створення нової колекції одягу.
Маючи багаторічний досвід і власну виробничу базу, виробник Minerva — лідер із випуску швейних машин побутового та промислового призначення.

Характеристики
Вага, кг
12.5
Габарити (ВхШхГ), см
30 x 63 x 23 мм
Функціональні можливості
підсвітка, реверс, пришивання змійок, шиття подвійною голкою, автоматичний нитковтягувач, пришивання ґудзиків, автоматичний нитковтягувач знімний рукав для оброблення малих радіусів пришивання змійок, знімний рукав для оброблення малих радіусів
Регулювання
балансу петлі
Потужність, Вт
Прошивані матеріали
для трикотажу, для товстих тканиндля трикотажу, для товстих тканин
Додаткові характеристики
led-підсвітка
Комплект постачання
чохол, набір голок ( № 75 - 2 шт. і № 90 - 3 шт.), лапка 1/4 для квілтингу, викрутка (спеціальна), фіксатор котушки (малий), набір голок ( № 75 - 2 шт. і № 90 - 3 шт.) шпульки 4 шт. фіксатор котушки (великий), фетрове кільце, лапка для вшивання змійки, лапка для квілтінга, педелі, шпульки 4 шт., універсальна лапка, інструкція, напрямна для вистьобування, колінопідіймач, лапка для декоративного стебнування, щітка/розпорювач, лапка оверлочна, додатковий тримач котушки, лапка для штопання і вишивання, лапка для потайного шва, лапка для петлі, фіксатор котушки (великий)
Лапки в комплекті
для вишивання гумки та волосіні для змійки для квілтингу для підшивання стібки для шиття/
Максимальна довжина стібка
Колір
білий
Максимальна ширина стібка
7 мм
Виконувані строчки
для підшивання потайним швом, пряма, декоративна для підшивання потайним швом еластична для трикотажу зиґзаґ краєобметувальна, декоративна, зиґзаґ, еластична для трикотажу, краєобметувальна (оверлокова)
Варіант виконання петлі
Застосування
Кількість швейних операцій
Кількість петель
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Швейна машина Minerva LongArm H V30.5
Швейна машина Minerva LongArm H V30.5
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових