з 09:00 до 21:00
Система стабілізації відео Zhiyun Crane-M2 Black
Система стабілізації відео Zhiyun Crane-M2 Black

Система стабілізації відео Zhiyun Crane-M2 Black

Код: 171904
Закінчився
Продано
Опис

Універсальність даного стедикама відображається у можливості використовувати на ньому DSLR камери, телефони і екшн-камери. Тепер немає потреби в придбанні декількох стабілізаторів для певних пристроїв запису, головне щоб вони знаходилися у ваговому діапазоні від 130 до 720г

Унікальність Zhiyun Crane M2 — це екстремально маленькі розміри і вага для такого типу пристрою. Його можна закинути в будь рюкзак або сумку і завжди бути готовим до запису спонтанних відео.

Революційність Zhiyun Crane M2 полягає в інженерних рішеннях, таких як незалежна блокування всіх осей підвісу з пам'яттю положення камери, що виключає потребу в балансуванні після зберігання, транспортування стабілізатора або просто при зніманні записуючого пристрою з нього. Остання дія спрощується швидко пластиною – можна встановити адаптери на екшн-камеру, телефон, і змінювати DSLR їх одним простим дією.

Однією з найважливіших характеристик є відсутність компромісів режимах роботи на благо розмірів. Як все підвіси Zhiyun Crane M2 здатний працювати в Pan Follow, Follow, Lock, Selfie так і в Go, Vortex та POV спортивному, обертальному уздовж будь осі і синхронному обертанні у всіх осях режимах відповідно.

Ергономічна рукоятка надає зручний доступ до всіх органів управління не змінюючи положення долоні, а саме до: зміни зума, джойстику управління, курку зміни режимів, кнопки включення і почала записи, фото. Для розширення можливостей присутні два різьбових отвори 1/4 дюйма, по одному збоку і в нижній частинах рукояті.

За тривалість роботи відповідає Li-ion акумулятор, якого вистачає на 7 годин безперервної зйомки. Крім того, реалізована можливість роботи від повербанка і одночасно зарядкою пристрої запису від Zhiyun Crane M2.

В комплект поставки Zhiyun Crane M2 входить: стабілізатор, міні штатив, тримач для телефону, кріпильна майданчик і гвинт кабель USB Type-C, страхувальний ремінець.

Діапазон обертання осі нахилу

310°

Кочення

324°

Панорамування

360°

Статична похибка/динамічна

від ±0.04° до ±0.01°/ від ±0.3° до ±0.05°

Максимальна/мінімальна навантаження

720/130г

Робоча напруга

9.8-12.6 В

Вихідна напруга

Робоча температура

від -10°C до +45°C

Час роботи на одному заряді

7 годин

Час зарядки

2 години

Характеристики
Основні
Максимальне навантаження
0.65 кг
Сумісність
камери
Вага
500 г
Додатково
3 осі стабілізації
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Система стабілізації відео Zhiyun Crane-M2 Black
Система стабілізації відео Zhiyun Crane-M2 Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових