з 09:00 до 21:00
Сканер IRIS IRIScan Pro 5 Invoice 459036
Сканер IRIS IRIScan Pro 5 Invoice 459036
СКАНЕР IRIS IRISCAN PRO 5 INVOICE 459036 0
СКАНЕР IRIS IRISCAN PRO 5 INVOICE 459036 1
СКАНЕР IRIS IRISCAN PRO 5 INVOICE 459036 2

Сканер IRIS IRIScan Pro 5 Invoice 459036

Код: 641760
Закінчився
Продано
Опис

Автоматизуйте сканування і ефективно керуйте вашими рахунками!
IRISCan Pro 5 Invoice – це багатофункціональний двосторонній кольоровий сканер з ультразвуковим датчиком подвійної подачі. Завдяки унікальному програмному пакету* він надає малим компаніям і незалежним працівникам потужний засіб підвищення продуктивності праці.

Сканування документів будь-якого типу: договори, рахунки-фактури, квитанції, рахунки, візитні картки і навіть пластикові карти (посвідчення, кредитні картки) можна сканувати з дуже високою швидкістю (23 стр/хв). Перетворення будь-яких паперових документів, PDF і файли зображень в цифрові файли, які підтримують редагування, індексацію і спільний доступ з використанням для OCR Readiris Corporate*.

Сканування, розпізнавання і адміністрування візитних карток — завдяки Cardiris Corporate* користувачі можуть зберігати актуальну базу контактів в електронному вигляді в своєму улюбленому додатку для управління контактами Outlook, Act) або в хмарі (Google Contacts, Salesforce, Microsoft CRM).

Поліпшення класифікації ваших рахунків за допомогою IRISmart Invoice*: ідеальне рішення для фрілансерів та адміністрування малих / середніх компаній! Легка сортування, управління і передача відомостей про всіх ваших витратах бухгалтеру або довіреній особі. Ваші рахунки можна сортувати в певних папках з урахуванням індивідуальних потреб у стислому форматі PDF з підтримкою пошуку!

Характеристики
Стан товару
Новий
Оптична роздільна здатність
Призначення
для візиток, для документів

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Сканер IRIS IRIScan Pro 5 Invoice 459036
Сканер IRIS IRIScan Pro 5 Invoice 459036
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових