з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Apple Watch Series 3 (GPS) 38mm Space Gray Aluminum White Sport Band
Смарт-годинник Apple Watch Series 3 (GPS) 38mm Space Gray Aluminum White Sport Band

Смарт-годинник Apple Watch Series 3 (GPS) 38mm Space Gray Aluminum White Sport Band

Код: 117420
Закінчився
Продано
Опис

Apple Watch Series 3 - епогея розумних годинників

Apple Watch Series 3 підіймаються на вершину рейтингу розумних годинників і залишають в своїй тіні продукцію всіх інших виробників. Перші Apple Watch, які можуть працювати без iPhone - це, без всяких сумнівів, зразок відмінної техніки. Численні нові функціональні можливості, LTE-підтримка з eSIM і ще більш витривалий акумулятор.

Універсальне оснащеня

Apple Watch Series 3 отримують максимальне значення в категорії «оснащення». В даний час більшої кількості функціональних можливостей, не сховано ні в одному корпусі розумних годинників: крім давно відомої цифрової корони, голосового управління Siri, датчиків руху і освітленості, WLAN, GPS і тому подібного, у 3-му поколінні під 1,52 дюймовим OLED-дисплеєм додатково ви знайдете ще й eSim, а також LTE-модуль і барометр. Заслуговує на увагу той факт, що товщина корпусу при цьому не змінилася.

Крім того, Apple Watch Series 3 придатні для плавання - і за словами Apple, навіть в морі. Різноманітність моделей полягає в можливості вибору між чорним, сріблястим і золотим кольором корпусу, а також його розмірами - 38- і 42-мм. Ємність вбудованого сховища, яка становить цілих 16 Гбайт, також заслуговує на увагу.

iPhone можна без сумнівів залишати вдома

Найбільше нововведення нової моделі - програмована eSIM і бездротове підключення не тільки до домашньої мережі через WLAN, але і самостійний LTE-модуль. Тепер ви можете без iPhone здійснювати телефонні дзвінки за допомогою динаміка Apple Watch і відправляти повідомлення.

Постійна доступність - без iPhone

Це могло б порадувати любителів проводити час на відкритому повітрі, так як тепер навіть під час велосипедної прогулянки або пробіжки вони будуть залишатися на зв'язку. І тепер вам не потрібно кожен раз складати «мотиваційний» плей-лист, так як за допомогою Apple Watch Series 3 ви всюди зможете запросто завантажувати нові пісні. Щоб встановлювати зв'язок з iPhone або бездротовими навушниками, на борту, як завжди, є Bluetooth-модуль в його самому енергоефективному варіанті.

До речі, про економію енергії: новітні Apple Watch під час тесту на витривалість змогли протриматися значно довше, ніж їх попередники. Вимикаються годинники лише через більш ніж 30 годин повноцінного користування. У кого під рукою не виявиться спеціального зарядного кабелю «MagSafe», той ще деякий час зможе використовувати Apple Watch Series 3 в якості звичайного годинника - але треба пам'ятати, що розумні функції в режимі економії енергії повністю відключаються.

Персональний тренер третього покоління

Apple Watch не були б Apple Watch без необхідного оновлення фітнес- і спорт-функцій. Нове покоління розумних годинників може запропонувати ще більше в порівнянні з попередньою моделлю і тепер готове похвалитися всеосяжним виміром пульсу. Розташований на задній стороні корпусу сенсор цілий день вимірює частоту вашого серцебиття і повідомляє вас, якщо буде перевищено виставлене заздалегідь граничне значення.

Додатково ви можете відстежувати рівень стресу, підраховувати кількість випитих склянок води, записувати нові дихальні вправи для релаксації, а також зберігати контактну інформацію для зв'язку в екстрених випадках. За допомогою датчика GPS і висотоміра Apple Watch дуже точно записують пройдений вами шлях, розпізнаючи досягнуті швидкості і подолані різниці висот.

Підійде для всіх і всього

Швиденько міняємо шикарний тканинний або металевий браслет на легкий спортивний ремінець - і погнали

Щоб під час занять спортом вам не заважала додаткова вага на зап'ясті, компанія Apple, як і раніше, пропонує велику кількість змінних браслетів. Крім безлічі спортивних ремінців є версії, які не соромно буде використовувати і з вечірньою сукнею або піджаком.

Характеристики
Основні
Для кого
для дорослих
Серія
Apple Watch Series 3 38mm
Інтерфейси
Wi-Fi, NFC, Bluetooth 4.2, GPS
Сумісність
iOS
Екран
Роздільна здатність
272 х 340
Додаткові можливості
Датчики та активності
лічильник калорій, контроль серцевого ритму (ЕКГ), оксиметр
Фізичні параметри
Розмір корпусу
38.3 х 33.3 х 11.4 мм
Колір ремінця
білий
Вага
26 г
Технічні
Тип процесора
Apple S3
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Смарт-годинник Apple Watch Series 3 (GPS) 38mm Space Gray Aluminum White Sport Band
Смарт-годинник Apple Watch Series 3 (GPS) 38mm Space Gray Aluminum White Sport Band
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових