10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Xiaomi Amazfit GTR 47mm Aluminum alloy (A1902AA) мова інтерфейсу: англійська
Смарт-годинник Xiaomi Amazfit GTR 47mm Aluminum alloy (A1902AA) мова інтерфейсу: англійська

Смарт-годинник Xiaomi Amazfit GTR 47mm Aluminum alloy (A1902AA) мова інтерфейсу: англійська

Код: 163151
Закінчився
Продано
Опис

Елегантна класика

У дизайні Amazfit GTR поєднуються лаконічна класика та преміальна елегантність. Хоч би куди ви вирушали, на спортивне тренування або ділову вечерю, годинник матиме доречний вигляд у будь-якому разі. Для виготовлення корпусу використовувався високоміцний полегшений метал, безель пристрою покритий мікрокристалічною цирконієвою керамікою, це надає Amazfit сучасного й респектабельного вигляду. Годинник повністю передає відчуття від використання механічної моделі.

Великий і зручний дисплей

Завдяки високій роздільній здатності AMOLED-дисплея й великому діаметру циферблата будь-яка відтворена на ньому інформація легко сприймається з першого погляду. Вибирайте зовнішній вигляд дисплея з великої кількості варіантів, щоб персоніфікувати пристрій на свій смак.

Неймовірна автономність

Вам більше не доведеться хвилюватися про низький заряд батареї. Завдяки високій ємності батареї й сучасним технологіям ефективної витрати енергії Amazfit GTR здатні пропрацювати понад 30 днів на одному заряді в режимі годинника та до двох тижнів у разі увімкнення багатьох функцій.

Надійний супутник

Водозахист рівня 5 ATM дасть вам змогу гуляти під дощем, а також плавати та купатися, не знімаючи годинника (годинник не призначений для дайвінгу та не витримує швидкого руху води). Високоточний GPS стане в пригоді під час подорожей незнайомою місцевістю. Одягайте Amazfit GTR і вирушайте за новими враженнями, цей розумний і надійний девайс не підведе вас у будь-якій ситуації.

Слідкуйте за своїми досягненнями

Amazfit GTR має інтегровані 12 спортивних режимів, від стандартних ходьби, бігу, плавання до тренування на тренажерах, силового тренування, занять лижами або велотренування. Годинник уважно стежить за вашими результатами та повідомляє вам про досягнуті результати.

Серцевий ритм під контролем

Біотрековий оптичний датчик BioTracker TM PPG 24 години стежить за вашим серцевим ритмом. У разі, якщо ритм аномально підвищується, годинник сповіщає вас про це. Ви зможете стежити за станом серця й спаленими калоріями під час тренування, що дасть змогу зробити заняття ефективнішими та кориснішими.

Корисні функції

Amazfit GTR рахують, скільки кроків ви пройшли за день. Годинник визначає фази сну, щоб отримана інформація допомогла зробити відпочинок якіснішим. Ви зможете керувати вашою музикою на мобільному пристрої за допомогою годинника: міняти треки або ставити музику на паузу.

Усе для вашого комфорту

Розумний годинник Amazfit GTR поєднує в собі функції будильника, компаса та секундоміра. Годинник нагадає вам про важливу подію, повідомить про погоду на завтра, допоможе знайти смартфон у квартирі. Годинник не дадуть вам проґавити вхідний дзвінок і відіб'ють вхідні повідомлення.

Застосунок Amazfit

За допомогою функціонального мобільного застосунка Amazfit ви зможете стежити за прогресом у спортивних тренуваннях і аналізувати свої досягнення, створювати та зберігати плани тренувань. Мобільний застосунок допоможе змінити зовнішній вигляд циферблата, побудувати оптимальний маршрут до цілі й багато іншого.

Характеристики
Основні
Тип годинника
смарт-годинник
Для кого
для дорослих
Серія
Amazfit GTR
Інтерфейси
Bluetooth 5.0, NFC, GLONASS, GPS
Сумісність
IOS 10.0, Android 5.0
Екран
Матриця
AMOLED
Тип дисплею
кольоровий
Діагональ
1.39 "
Роздільна здатність
454 x 454
Живлення
Ємність акумулятора
410 мАг
Час роботи
до 30 днів
Додаткові можливості
Датчики та активності
контроль серцевого ритму (ЕКГ), відстеження сну, пульсометр
Функціональність
повідомлення про вхідні події, повідомлення про виклики, події календаря, повідомлення про SMS, повідомлення соціальних мереж
Особливості
датчик освітлення, мова інтерфейсу: англійська
Фізичні параметри
Захищеність корпуса
5 ATM (бризки, дощ, душ і плавання на невеликій глибині)
Розмір корпусу
47.2 x 47.2 x 10.75 мм
Колір ремінця
коричневий
Колір корпусу
чорний
Вага
36 г
Умови товару
Стан товару
Смарт-годинник Xiaomi Amazfit GTR 47mm Aluminum alloy (A1902AA) мова інтерфейсу: англійська
Смарт-годинник Xiaomi Amazfit GTR 47mm Aluminum alloy (A1902AA) мова інтерфейсу: англійська