з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 3 45mm Silver (SM-R840NZSA)
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 3 45mm Silver (SM-R840NZSA)
СМАРТ-ГОДИННИК SAMSUNG GALAXY WATCH 3 45MM SILVER (SM-R840NZSA) 0
СМАРТ-ГОДИННИК SAMSUNG GALAXY WATCH 3 45MM SILVER (SM-R840NZSA) 1
СМАРТ-ГОДИННИК SAMSUNG GALAXY WATCH 3 45MM SILVER (SM-R840NZSA) 2
СМАРТ-ГОДИННИК SAMSUNG GALAXY WATCH 3 45MM SILVER (SM-R840NZSA) 3

Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 3 45mm Silver (SM-R840NZSA)

Код: 208759
Закінчився
Продано
Опис

Витончений дизайн

Оцініть лаконічний сучасний дизайн Galaxy Watch 3, обирайте більш комфортний розмір циферблата і один з доступних вишуканих кольорів корпусу. Циферблат Galaxy Watch 3 обрамлений поворотним обідком, елегантний ремінець з натуральної шкіри підкреслює преміальний статус пристрою. Годинник Watch 3 став на 15% легше і тонше попередньої версії, на великому екрані тепер ще простіше побачити потрібну інформацію.

Багато ідей для персоналізації

Вибирайте один з безлічі доступних циферблатів, щоб зробити розумний годинник Galaxy Watch 3 максимально функціональним і привабливим. Створіть індивідуальну комбінацію елементів для розміщення на циферблаті, яка забезпечить вам миттєвий доступ до найбільш затребуваних додатків і актуальної інформації.

Контролюйте якість вашого відпочинку

Дізнавайтеся про свій сон більше, щоб відпочивати краще. Galaxy Watch 3 відстежує ваш сон, розбиваючи його фази, і всі дані заносить у журнал, щоб ви змогли вивчити отримані дані і поліпшити якість свого відпочинку.

Моніторинг здоров'я

Вимірюйте тиск за допомогою інтелектуальної програми Samsung Health Monitor, а також відстежуйте частоту серцевих скорочень, щоб піклуватися про своє здоров'я і не запускати можливі проблеми. Всі отримані дані зберігаються на вашому смартфоні для аналізу і предметного вивчення. Спеціальна функція контролю падіння автоматично фіксує непередбачену ситуацію і відправляє повідомлення обраному вами контакту.

Відстежуйте свій прогрес

Galaxy Watch 3 - це персональний тренер на вашому зап'ясті. До 120 встановлених програм домашніх тренувань дозволять вам підтримувати відмінну спортивну форму. Виводите зображення на екран, щоб тренуватися з максимальною ефективністю і контролювати стан організму під час виконання вправ. Годинник Watch 3 допоможе вам удосконалити техніку бігу: він аналізує ваші рухи і дає рекомендації в режимі реального часу, які зроблять тренування більш продуктивними і безпечними.

Всі додатки на вашому зап'ясті

Навіть коли ваш телефон недоступний, читайте повідомлення і статті, слухайте музику, замовляйте таксі за допомогою модуля GPS і робіть багато іншого. Вибирайте потрібне з величезної кількості додатків, вбудованих в Galaxy Watch 3. Функція «розумної» відповіді сформулює на вибір кілька коротких відповідних повідомлень з урахуванням тематики і аналізу вхідного повідомлення, щоб ви могли підтримати розмову, навіть коли зайняті і не можете дати розгорнуту відповідь.

Музика завжди з вами

Перемикайтеся між пристроями і слухайте улюблені хіти, не перериваючись. Доторкніться до піктограми сервісу Spotify на смартфоні або годиннику, щоб переключити відтворення.

Надійність і довговічність

Galaxy Watch 3 розроблені за військовим стандартом MIL-STD-810G і мають високий показник пиловологозахисту IP68. Стійкість годинника до зовнішніх чинників дозволить вам вести активний спосіб життя в будь-яку погоду.

Характеристики
Основні
Тип годинника
смарт-годинник
Для кого
для дорослих
Серія
Samsung Galaxy Watch 3 45mm
Інтерфейси
A-GPS, Bluetooth 5.0, NFC, Wi-Fi, GLONASS, GPS, Galileo, Beidou
Екран
Матриця
Super AMOLED
Тип дисплею
кольоровий
Діагональ
1.4 "
Роздільна здатність
360 x 360
Живлення
Ємність акумулятора
340 мАг
Час роботи
до 6 днів
Додаткові можливості
Датчики та активності
контроль серцевого ритму (ЕКГ), моніторинг фізичної активності, відстеження сну, оксиметр, пульсометр
Функціональність
повідомлення про SMS, вхідні дзвінки, прослуховування музики, функція гучного зв'язку, повідомлення з додатків, повідомлення соціальних мереж, події календаря, повідомлення про виклики, електронна пошта
Фізичні параметри
Захищеність корпуса
IP68 (повний пилозахист, захист від занурення більше ніж на 1 метр на тривалий час)
Колір ремінця
чорний
Колір корпусу
сірий
Вага
48 г
Технічні
Тип процесора
Exynos 9110
Оперативна пам'ять
1024 Мб
Вбудована пам'ять
8 Гб
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 3 45mm Silver (SM-R840NZSA)
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 3 45mm Silver (SM-R840NZSA)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових