з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Xiaomi Amazfit GTR2 Sport Black (711165)
Смарт-годинник Xiaomi Amazfit GTR2 Sport Black (711165)
СМАРТ-ГОДИННИК XIAOMI AMAZFIT GTR2 SPORT BLACK (711165) 0
СМАРТ-ГОДИННИК XIAOMI AMAZFIT GTR2 SPORT BLACK (711165) 1
СМАРТ-ГОДИННИК XIAOMI AMAZFIT GTR2 SPORT BLACK (711165) 2

Смарт-годинник Xiaomi Amazfit GTR2 Sport Black (711165)

Код: 347135
Закінчився
Продано
Опис

Смарт-годинник Amazfit GTR2

Сучасна елегантність

У дизайні Amazfit GTR2 поєднуються лаконічна класика та сучасний стиль. Годинник матиме органічний вигляд і в тренажерному залі, і на діловій вечері. Тривимірний вигнутий дисплей без безеля ідеально поєднується з металевим корпусом годинника. Те, що немає рамки, робить пристрій елегантнішим та збільшує корисну площу екрана. Тепер уся потрібна інформація доступна вам із першого погляду.

Яскравий Amoled дисплей

Завдяки високій роздільній здатності зі щільністю 326 пікселів на дюйм уся інформація на великому Amoled дисплеї легко сприймається з першого погляду незалежно від зовнішнього освітлення. Вибирайте вподобаний циферблат із десятків варіантів у фірмовому магазині, або встановіть як фон свої світлини та зображення.

Моніторинг серцевого ритму

Біологічний оптичний датчик другого покоління BioTracker 2 PPG день і ніч стежить за вашим серцевим ритмом. У разі, якщо ритм аномально підвищується, годинник одразу повідомляє про це, щоб ви завжди змогли вчасно відреагувати на зміни.

Рівень кисню в крові

Кількість кисню в крові є одним з основних показників вашого самопочуття. Годинник Amazfit GTR2 обладнаний спеціальною функцією, що дає змогу стежити за своїм станом і вимірювати рівень кисню в крові під час фізичної активності або тривалої розумової роботи.

Комплексна оцінка самопочуття

Щоб вам не треба було розбиратися в окремих показниках стану вашого здоров'я, Amazfit GTR2 аналізує всю отриману інформацію й за допомогою інтелектуальних алгоритмів перетворює їх у єдиний узагальнений показник вашого фізичного стану — PAI.

Amazfit не боїться води

Водозахист рівня 5ATM дасть вам змогу гуляти під дощем, займатися активним спортом, а також плавати й купатися, не знімаючи годинника (годинник не призначений для дайвінгу та не розрахований на швидкий рух води).

Слідкуйте за своїми досягненнями

В Amazfit GTR2 інтегровані 12 спортивних режимів, від стандартних ходьби, бігу, плавання до силового тренування, занять лижами або велотренування. Годинник уважно стежить за вашими результатами та повідомляє про досягнуті цілі, щоб ви могли постійно вдосконалювати свої спортивні рекорди.

До двох тижнів на одному заряді

Вам більше не доведеться хвилюватися про низький заряд батареї. Батарея ємністю 471 мА·год у поєднанні із сучасними технологіями ефективної витрати енергії забезпечує майже 14 днів роботи на одному заряді в режимі звичайного використання й до 38 днів у режимі базових функцій.

Музика завжди з вами

Ви зможете керувати вашою музикою на мобільному пристрої за допомогою годинника: змінювати треки, шукати улюблені пісні або ставити музику на паузу. Власне сховище обсягом 3 ГБ вміщує до 600 композицій. Тепер ви можете слухати улюблені хіти, навіть залишивши смартфон вдома.

Годинник замість смартфона

Amazfit GTR2 обладнаний мікрофоном і динаміком, щоб ви могли відповісти на вхідний дзвінок, не виймаючи смартфон із кишені. Вбудований голосовий помічник Alexa допоможе настроїти будильник, знайти потрібний контакт або керувати домашніми розумними пристроями. Для цього досить просто підняти годинник вгору та поставити запитання.

Усе для вашого комфорту

Розумний годинник Amazfit GTR2 об'єднує у собі функції будильника, навігатора та секундоміра. Годинник нагадає вам про важливу подію чи про потребу розминки, повідомить про погоду на завтра, допоможе знайти смартфон у квартирі та розбудить у встановлений час Годинник не дадуть вам проґавити вхідний дзвінок і відіб'ють вхідні повідомлення.

Характеристики
Основні
Для кого
для дорослих
Серія
Amazfit GTR 2
Інтерфейси
Bluetooth 5.0, Bluetooth, Wi-Fi
Сумісність
iOS, Android
Екран
Форма дисплею
кругла
Матриця
AMOLED
Тип дисплею
монохромний
Діагональ
1.39 "
Живлення
Час роботи
до 37 днів, до 14 днів, до 6 днів
Додаткові можливості
Датчики та активності
відстеження сну, акселерометр, оксиметр, контроль серцевого ритму (ЕКГ), лічильник калорій
Функціональність
повідомлення про SMS, повідомлення соціальних мереж, повідомлення про виклики
Особливості
мікрофон
Фізичні параметри
Захищеність корпуса
5 ATM (бризки, дощ, душ і плавання на невеликій глибині)
Колір ремінця
чорний
Вага
31.5 г
Технічні
Оперативна пам'ять
4 Мб
Вбудована пам'ять
3 Гб
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Xiaomi Amazfit GTR2 Sport Black (711165)
Смарт-годинник Xiaomi Amazfit GTR2 Sport Black (711165)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових