10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Amazfit GTS 2e Moss Green (727758)
Смарт-годинник Amazfit GTS 2e Moss Green (727758)
СМАРТ-ГОДИННИК AMAZFIT GTS 2E MOSS GREEN (727758) 0
СМАРТ-ГОДИННИК AMAZFIT GTS 2E MOSS GREEN (727758) 1
Смарт-годинник Amazfit GTS 2e Moss Green (727758) 2

Смарт-годинник Amazfit GTS 2e Moss Green (727758)

Код: 347136
Закінчився
Продано
Опис

Сучасний дизайн
Дисплей Amazfit GTS 2e, покритий зігнутим 2.5D склом підвищеної міцності, прекрасно видно за будь-якого освітлення. Екран щільно, без найменших люзів, з'єднується з матовим корпусом з алюмінієвого сплаву. Лаконічна форма та якісне виконання надають пристрою преміального вигляду й підкреслюють вашу яскраву індивідуальність.

Уся інформація у швидкому доступі
1.65-дюймовий AMOLED-дисплей поміщає велику кількість потрібної вам інформації. Щільність пікселів дисплея становить 341 ppi, завдяки чому зображення вирізняється високою чіткістю й комфортним сприйняттям. Досить вам кинути один побіжний погляд на екран, щоб вважати актуальні дані.

Ваші унікальні Amazfit
Ви завжди зможете змінити зовнішній вигляд Amazfit GTS 2e і налаштувати циферблат із величезної кількості доступних на вибір варіантів. З Amazfit легко бути креативним.

Стежимо за серцебиттям
Amazfit GTS 2e моніторять частоту серцевих скорочень у режимі 24/7 і повідомляють, якщо серцевий ритм відхилився від норми. Високоточний датчик нового покоління BioTracker2 PPG забезпечує вас тільки точною й вірогідною інформацією.

Пульсоксиметр на зап'ясті
Рівень насичення крові киснем є одним з основних показників самопочуття. Годинники Amazfit GTS 2e з функцією вимірювання SpO2 дадуть вам можливість стежити за станом здоров'я в різних життєвих ситуаціях: під час важких фізичних або розумових навантажень, проти стресу або поганого самопочуття.

Зведена оцінка здоров'я PAI
Розумний годинник Amazfit GTS 2e використовують для аналізу інтелектуальні алгоритми та зіставляють отримані дані про ваше самопочуття, щоб зібрати інформацію й звести її до загального показника як індивідуальна оцінка стану здоров'я PAI.

Моніторинг сну
Amazfit GTS 2e визначають окремі фази сну, вимірюють їхню тривалість, щоб ви могли легко виявити проблему та змінити звички для поліпшення якості сну.

Температура за вікном
Amazfit GTS 2e виконують функцію градусника та швидко надають інформацію про температуру довкілля, щоб ви могли одягнутися за погодою.

Все для занять спортом
Не відвертайте уваги на налаштування, просто почніть займатися спортом, адже Amazfit GTS 2e автоматично розпізнає 6 видів активності. 90 встановлених спортивних режимів допоможуть виміряти пройдену відстань, визначити швидкість і витрату калорій. Наприкінці тренування ви зможете ознайомитися з аналітичним звітом, щоб оптимізувати тренування.

Не відвертайте уваги на підзаряджання
Заряду батареї вистачить приблизно на 14 днів роботи Amazfit GTS 2e за активації стандартних функцій і до 24 днів за активних базових функцій. Нехай думки про заряджання не відвертають вашої уваги від пригод.

Новий рівень комфорту
Amazfit GTS 2e подбає про те, щоб ви не проспали зранку, він допоможе знайти мобільний телефон у кімнаті, ви не пропустили вхідне повідомлення або телефонний дзвінок. Годинник стежить за вашою фізичною активністю, сповіщає про погоду на завтра, слугують таймером, секундоміром та підтримують багато інших корисних функцій. Налаштуйте роботу застосунків у такий спосіб, щоб мати швидкий доступ до важливої інформації.

Характеристики
Основні
Серія
Amazfit GTS 2e
Інтерфейси
Bluetooth 5.0, Bluetooth
Екран
Матриця
AMOLED
Діагональ
1.65 "
Живлення
Час роботи
до 7 днів
Додаткові можливості
Датчики та активності
контроль серцевого ритму (ЕКГ), акселерометр, оксиметр, лічильник калорій, відстеження сну
Функціональність
повідомлення соціальних мереж, повідомлення про SMS, повідомлення про виклики
Особливості
відстеження швидкості руху, мікрофон
Фізичні параметри
Колір ремінця
зелений
Вага
24.7 г
Умови товару
Стан товару
Смарт-годинник Amazfit GTS 2e Moss Green (727758)
Смарт-годинник Amazfit GTS 2e Moss Green (727758)