з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Xiaomi Amazfit Bip U Pro Green
Смарт-годинник Xiaomi Amazfit Bip U Pro Green
СМАРТ-ГОДИННИК XIAOMI AMAZFIT BIP U PRO GREEN 0
СМАРТ-ГОДИННИК XIAOMI AMAZFIT BIP U PRO GREEN 1
СМАРТ-ГОДИННИК XIAOMI AMAZFIT BIP U PRO GREEN 2

Смарт-годинник Xiaomi Amazfit Bip U Pro Green

Код: 370041
Закінчився
Продано
Опис

Яскравий екран

Смарт-годинник Amazfit Bip U Pro   з 1.43-дюймовим кольоровим HD дисплеєм виглядають стильно та елегантно. Сучасний лаконічний дизайн годинника чудово поєднується з високою функціональністю і практичністю. Отримайте миттєвий доступ до актуальної інформації та насолоджуйтесь соковитою картинкою на великому та яскравому екрані Amazfit Bip U Pro.

Вміст кисню у крові

Показник насиченості крові киснем допоможе тримати під контролем своє самопочуття та стежити за станом організму при активних навантаженнях та стресових ситуаціях. Amazfit Bip U Pro з високоточними сучасними датчиками вимірюють вміст кисню в крові та виводять інформацію у зручному для розуміючи вигляді. Amazfit завжди на сторожі вашого здоров'я.

Понад 60 видів активних тренувань

Amazfit Bip U Pro стежать за різними видами вашої активності та за прогресом під час тренувань. Розумний годинник підтримує понад 60 тренувальних режимів і надає актуальну інформацію про пройдену відстань, швидкість, витрачені калорії, а також стежить за частотою серцевих скорочень під час занять у приміщенні та на вулиці.

Водозахист 5 АТМ

Корпус Amazfit Bip U Pro захищений від зовнішніх впливів за стандартом 5 АТМ, що гарантує коректну роботу гаджета навіть при зануренні у воду. Не знімайте годинник під час тренування в басейні та стежте за своїми спортивними рекордами навіть під водою.

Цілодобовий контроль серцевого ритму

Сучасний оптичний датчик BioTracker PPG вимірює частоту серцевих скорочень та стежить за вашим станом 24 години на добу. Висока точність вимірювань та цілодобове спостереження дозволять вам підібрати максимально ефективні види навантажень для підтримання відмінного самопочуття. Попередження про відхилення від нормального серцебиття допоможе уникнути небезпечних станів та вчасно звернути увагу на своє здоров'я.

Жодного стресу

Своєчасне визначення стресового стану допоможе вам тримати свій настрій під контролем та швидко позбутися накопиченого негативу. Просто розслабтеся і подихайте, як вам радять розумні годинники Amazfit Bip U Pro .

Моніторинг сну

Amazfit Bip U Pro тримають під контролем ваш нічний відпочинок, визначають фази сну та їх тривалість. Це допоможе вам позбутися неправильних звичок та підвищити якість відпочинку.

Стан здоров'я за шкалою PAI

Інноваційна система оцінки здоров'я PAI обробляє всю отриману інформацію та виводить результат вимірювань у зручному для розуміння форматі. Використовуйте універсальну шкалу PAI, щоб не розумітися на складних показниках, а отримати точну та актуальну оцінку свого самопочуття.

Голосовий помічник Alexa

Вбудований помічник Alexa готовий прийти на допомогу будь-якої хвилини та прокласти короткий маршрут, встановити нагадування, зробити переклад фрази або попередити про погоду на завтра.

Характеристики
Основні
Для кого
для дорослих
Серія
Amazfit Bip U
Інтерфейси
GPS, Bluetooth 5.0
Екран
Тип дисплею
кольоровий
Діагональ
1.43"
Роздільна здатність
320 х 302
Додаткові можливості
Датчики та активності
лічильник калорій, оксиметр, акселерометр
Особливості
компас
Фізичні параметри
Захищеність корпуса
5 ATM (бризки, дощ, душ і плавання на невеликій глибині)
Розмір корпусу
40.9 x 35.5 x 11.4 мм
Колір ремінця
зелений
Вага
31 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Xiaomi Amazfit Bip U Pro Green
Смарт-годинник Xiaomi Amazfit Bip U Pro Green
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових