10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Xiaomi Mi Watch Beige (BHR4723GL)
Смарт-годинник Xiaomi Mi Watch Beige (BHR4723GL)
СМАРТ-ГОДИННИК XIAOMI MI WATCH BEIGE (BHR4723GL) 0
СМАРТ-ГОДИННИК XIAOMI MI WATCH BEIGE (BHR4723GL) 1
СМАРТ-ГОДИННИК XIAOMI MI WATCH BEIGE (BHR4723GL) 2
СМАРТ-ГОДИННИК XIAOMI MI WATCH BEIGE (BHR4723GL) 3
СМАРТ-ГОДИННИК XIAOMI MI WATCH BEIGE (BHR4723GL) 4

Смарт-годинник Xiaomi Mi Watch Beige (BHR4723GL)

Код: 383299
Закінчився
Продано
Обраний колір: Beige
Опис

Стильний і міцний корпус

Розумний годинник Xiaomi Mi Watch укладений в елегантний і міцний корпус, виготовлений з високотехнологічних матеріалів. Надійна конструкція і невелика вага забезпечують комфортне носіння: вже через кілька хвилин ви перестанете відчувати годинник на руці. М'який і міцний ремінець не натирає шкіру і надійно фіксує годинник на зап'ясті.

Понад 2 тижнів без підзарядки

Смарт - годинник Xiaomi Mi Watch оснащений потужним акумулятором ємністю 420 мАг, що забезпечує неймовірно довгий час автономної роботи. Годинник працює до 16 днів на одному заряді, відстежуючи основні показники і забезпечуючи вас актуальною інформацією.

Вся інформація на великому екрані

Яскравий 1.39-дюймовий AMOLED - дисплей виводить чітке зображення, яке легко сприймати навіть на яскравому сонці. На дисплеї поміщається вся важлива для вас інформація, щоб ви могли з одного погляду дізнатися, наскільки ефективно пройшло тренування, уточнити поточний час, частоту серцебиття або прочитати вхідне повідомлення.

Сучасний GPS датчик

Вдосконалений GPS чіп забезпечує більш високу точність позиціонування і витрачає при цьому мінімум заряду батареї. Годинник відстежує ваше місцезнаходження і точно визначає пройдену за час прогулянки або тренування відстань.

Датчик нового покоління

Для моніторингу серцевого ритму в Xiaomi Mi Watch інтегрований сучасний оптичний датчик PPG зі збільшеною областю зонування для отримання більш точних показників. Тепер ви зможете получати актуальну інформацію про частоту серцевих скорочень і своєчасно звертати увагу на відхилення від норми.

Насичення крові киснем

Показник насичення крові киснем є індикатором гарного самопочуття: чим вищий цей показник, тим стійкіший організм до стресів і фізичних навантажень. Розумний годинник Xiaomi Mi Watch визначає вміст кисню в крові, щоб ви могли стежити за своїм здоров'ям і контролювати навантаження під час тренувань.

Завжди на зв'язку

Смарт - годинник Xiaomi Mi Watch - це ваш персональний помічник на зап'ясті. Про вхідний дзвінок або повідомлення годинник повідомляє вібрацією. Дізнавайтеся про прогноз погоди, встановлюйте будильник і нагадування, користуйтеся вбудованими emoji, щоб додати в спілкування живі емоції.

Ні дня без спорту

З годинником Xiaomi Mi Watch вам буде легше стежити за своїм спортивним прогресом. Годинник підтримує 117 спортивних режимів, вимірює швидкість, відстань, серцевий ритм і витрачені калорії, щоб визначити ефективність кожного вашого тренування.

Захист від води

Xiaomi Mi Watch з водозахистом 5 АТМ не бояться поганої погоди, активних занять спортом і навіть занурення в воду. Розумний годинник Xiaomi змусить вас забути про обмеження.

Міцний здоровий сон

Розумний годинник Xiaomi Mi Watch допоможе вам правильно організувати свій нічний відпочинок. Годинник відстежує показники сну і виявляє поширені проблеми, щоб ви могли повноцінно відпочити і відновити сили.

Характеристики
Основні
Для кого
для дорослих
Серія
Xiaomi Mi Watch
Інтерфейси
Bluetooth 5.0, GLONASS, GPS
Екран
Матриця
AMOLED
Тип дисплею
кольоровий
Діагональ
1.39 "
Роздільна здатність
454 x 454
Додаткові можливості
Датчики та активності
оксиметр
Особливості
геомагнітний датчик
Фізичні параметри
Захищеність корпуса
5 ATM (бризки, дощ, душ і плавання на невеликій глибині)
Розмір корпусу
45.9 x 53.35 x 11.8 мм
Колір ремінця
бежевий
Умови товару
Стан товару
Смарт-годинник Xiaomi Mi Watch Beige (BHR4723GL)
Смарт-годинник Xiaomi Mi Watch Beige (BHR4723GL)