з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Gelius Pro Model-A Gold
Смарт-годинник Gelius Pro Model-A Gold
СМАРТ-ГОДИННИК GELIUS PRO MODEL-A GOLD 0
СМАРТ-ГОДИННИК GELIUS PRO MODEL-A GOLD 1
СМАРТ-ГОДИННИК GELIUS PRO MODEL-A GOLD 2
СМАРТ-ГОДИННИК GELIUS PRO MODEL-A GOLD 3
СМАРТ-ГОДИННИК GELIUS PRO MODEL-A GOLD 4

Смарт-годинник Gelius Pro Model-A Gold

Код: 385480
Закінчився
Продано
Обраний колір: Gold
Опис

GELIUS PRO MODEL-A.
ДОПОВНЕННЯ ВАШОГО ЩОДЕННОГО СТИЛЮ

Стильний і неймовірно технологічний годинник стане незамінним помічником кожного дня. Поєднуючи великий яскравий екран, зрозумілий інтерфейс керування, зручний ремінець, він подарує абсолютний комфорт користування. А просунуті функції розширять можливості GELIUS Pro Model-A, забезпечуючи постійний моніторинг здоров'я та відстеження ефективності фізичної активності. Оцініть всі переваги сучасного розумного годинника і залишайтеся в ритмі активного дня.

ГАРМОНІЯ ВИШУКАНОГО ДИЗАЙНУ ТА ТЕХНОЛОГІЙ

Обладнаний насиченим екраном, годинник відобразить усі важливі параметри на вашому зап'ясті. З роздільною здатністю 240х240 він відрізняється чудовою перенесенням кольорів. Отже під час активного сонячного дня ви зможете розглянути інформацію без особливих зусиль. Обирайте оформлення циферблату Watch Face, налаштовуючи кожен день під настрій та ваш стиль. Додаток Da Fit відкриє доступ до більш ніж 100 варіантів дизайнів, щоб ви точно могли підібрати заставку на свій смак.

Міцний корпус GELIUS Pro Model-A виготовлений із спеціального алюмінію. Надійний і неймовірно легкий він робить вагу годинника практично невідчутною.

ВОДО- ТА ПИЛОСТІЙКИЙ КОРПУС.
ЗАХИСТ IPX7

Створений для стабільної служби роками, смарт-годинник має ступінь захисту IPX7. А значить корпус GELIUS Pro Model-A легко витримає вплив вологи та пилу. Тепер навіть якщо ви потрапили під зливу, годинник збереже свою функціональність на максимум.

РЕЖИМИ ДЛЯ СПОРТУ

Тепер підтримувати бездоганну форму тіла буде ще простіше. Завдяки 7 встановленим спортивним режимам ви зможете легко зберігати активність, удосконалюючи форму. Біг, ходьба, катання на лижах та інші види спорту – обирайте те, що найбільше подобається. GELIUS Pro Model-A стане вашим особистим тренером.

АВТОНОМНІСТЬ НА МАКСИМУМ

Забудьте про часту підзарядку. Обладнаний ємним акумулятором, смарт-годинник відрізняється високою автономністю роботи. Робота, спорт та розваги – він подарує максимум комфорту щодня.

СУЧАСНА МУЛЬТИФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ

Залишайтеся в курсі подій разом з компактним і технологічним годинником. Відображаючи всі повідомлення з месенджерів, сповіщення та вхідні дзвінки, GELIUS Pro Model-A дозволять миттєво відстежувати важливу інформацію в реальному часі. Встановлюйте будильник, проводьте моніторинг погоди та останні новини – компактний екран зосередить все на зап'ясті. А секундомір, крокомір, віддалене керування камерою смартфона, ліхтарик та регулювання яскравості екрану доповнять функціональність годинника, подарувавши максимум комфорту користування в один дотик.

ВИШУКАНИЙ УНІВЕРСАЛЬНИЙ ДИЗАЙН

Універсальний смарт-годинник підійде під кожен ваш образ. Металевий корпус у поєднанні з м'яким ремінцем та компактними розмірами роблять GELIUS Pro Model- лаконічним доповненням стилю. Розкрийте всі можливості годинника з додатком Da Fit і насолоджуйтесь користуванням з кожним днем.

Характеристики
Основні
Для кого
для дорослих
Серія
Gelius Pro Model-A
Інтерфейси
Bluetooth 4.2
Сумісність
Android, iOS
Екран
Форма дисплею
прямокутна
Матриця
TFT
Тип дисплею
кольоровий
Діагональ
1.4 "
Живлення
Час роботи
до 7 днів
Додаткові можливості
Датчики та активності
контроль серцевого ритму (ЕКГ), підрахунок сходинок, пульсометр, тонометр, оксиметр, відстеження сну
Функціональність
події календаря, повідомлення про виклики, повідомлення про SMS, повідомлення соціальних мереж
Фізичні параметри
Захищеність корпуса
IPX7 (захист від занурення у воду на глибину до 1 метра на невеликий час)
Матеріал корпусу
алюміній, пластик
Колір ремінця
золотий
Технічні
Вбудована пам'ять
32 Мб
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Gelius Pro Model-A Gold
Смарт-годинник Gelius Pro Model-A Gold
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових