з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Gelius Pro GP-SW008 G-WATCH Black з мікрофономBluetooth Call IPX7
Смарт-годинник Gelius Pro GP-SW008 G-WATCH Black з мікрофономBluetooth Call IPX7

Смарт-годинник Gelius Pro GP-SW008 G-WATCH Black з мікрофономBluetooth Call IPX7

Код: 557255
Закінчився
Продано
Опис

Розумні годинник з мікрофоном Gelius Pro GP-SW008 G-WATCH Bluetooth Call IPX7 Black

Смарт годинник з мікрофоном Gelius Pro GP-SW008 (G-Watch) - гаджет для повноцінного контролю спортивних навантажень, поліпшення фізичного стану, взаємодії зі смартфоном. Багатофункціональний аксесуар володіє спортивними режимами, розумними датчиками для детального моніторингу здоров'я, можливістю здійснювати дзвінки і відтворювати повідомлення.

Модель зібрала в собі всі передові можливості на ринку смарт гаджетів. Для вашої інтенсивної життя, в якій ви подорожуєте, тренуєтеся, багато спілкуєтеся і завжди тримаєте руку на пульсі необхідний помічник з корисними можливостями. GP-SW008 готовий цілодобово працювати з вами і надавати повний звіт про нові досягнення.

Привабливий дизайн і повний захист

GP-SW008 виконані в традиційному мінімалізмі. Міцний корпус з цинкового сплаву не тільки надає унікальний зовнішній вигляд гаджета, а й виконує протиударні функції. В парі з захистом рівня IP67 пристрій готовий піддаватися потрапляння вологи.

Висока автономність

Акумулятор ємністю 210 маг забезпечує пристрою до 7 днів безперервної роботи. Активне використання може змістити цей показник на кілька днів, однак стандартна експлуатація дозволяє підвищити дні автономної роботи до двох тижнів і більше.

Подорожуйте без думок про зарядку вашого аксесуара. Він буде вважати пройдені вами кроки, витрачені калорії і інші цікаві динаміки, в той час як ви будете насолоджуватися видами.

Спорт в будь-якому прояві

Модель смарт watch від Gelius поміщає в собі 8 спортивних режимів, серед яких біг, велоезда, тренажерний зал. Для досягнення великих результатів і грамотного розподілу навантажень є датчики з цілодобовим моніторингом серцевого ритму, контроль витрачених калорій, контроль артеріального тиску.

Будьте здоровы: делайте дыхательное упражнение, которое предусмотрено в ваших умных часах. Следите за уровнем Spo2 в крови и правильно настройте ваш сон, благодаря активному режиму контроля.

Будьте на связи

Smart watch нового поколения позволяет осуществлять и принимать звонки, для этого в корпусе предусмотрен динамик и микрофон. На дисплей устройства приходят уведомления из приложений и соцсетей. Пропущенные звонки, SMS сообщения — вам не нужно доставать смартфон для того, чтобы просмотреть вызовы.

Часы для Android и iOS

Зв'язати гаджет з будь-яким смартфоном можна за допомогою Bluetooth 5.0 і програми DaFit, яке можна знайти в Google Play або App Store безкоштовно. У додатку ви отримаєте детальний звіт за необхідний відрізок часу по всім доступним аспектів моніторингу.


 

Характеристики
Основні
Серія
Gelius Pro GP-SW008
Інтерфейси
Bluetooth
Додаткові можливості
Датчики та активності
оксиметр
Фізичні параметри
Колір ремінця
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Gelius Pro GP-SW008 G-WATCH Black з мікрофономBluetooth Call IPX7
Смарт-годинник Gelius Pro GP-SW008 G-WATCH Black з мікрофономBluetooth Call IPX7
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових