з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник 2E Motion GT 46 mm Black Orange (2E-CWW20BKOR)
Смарт-годинник 2E Motion GT 46 mm Black Orange (2E-CWW20BKOR)
СМАРТ-ГОДИННИК 2E MOTION GT 46 MM BLACK ORANGE (2E-CWW20BKOR) 0
СМАРТ-ГОДИННИК 2E MOTION GT 46 MM BLACK ORANGE (2E-CWW20BKOR) 1
СМАРТ-ГОДИННИК 2E MOTION GT 46 MM BLACK ORANGE (2E-CWW20BKOR) 2

Смарт-годинник 2E Motion GT 46 mm Black Orange (2E-CWW20BKOR)

Код: 578818
Закінчився
Продано
Обраний колір: Black Orange
Опис

ДИСПЛЕЙ І КОРПУС 2E MOTION GT

Діагональ екрана становить 1,3 дюйма. Картинка залишається яскравою та чіткою навіть під час використання під прямими сонячними променями, що важливо під час занять спортом на свіжому повітрі. Покриття екрана стійке до подряпин і зношення. Міцний і надійний корпус годинника виготовлено з якісних матеріалів. 2E Motion GT мають високий рівень пило- і вологозахисту класу IP68. Носіть годинник під час тренування, дощу і не турбуйтеся про те, що він намокне й припине працювати. Смарт-годинник виготовлено у спортивному стилі, але при цьому його дизайн універсальний – строгий і витончений.

 

СИНХРОНІЗАЦІЯ З ПРОГРАМОЮ 2E FIT

Для підключення та синхронізації 2E Motion GT зі смартфоном використовуйте фірмовий додаток 2E Fit, де можна вибрати мову (зокрема, українську). Додаток 2E Fit відкриває широкий набір функцій і безліч можливостей смарт-годинника 2E. Він дає змогу відстежувати активність протягом дня чи тижня, зберігати дані про стан здоров’я, сон, тренування та інші заняття. Також можна отримувати повідомлення з месенджерів і соціальних мереж, встановлювати нагадування щодо активності, споживання води чи фізіологічних циклів. Нікого не залишить байдужим розмаїття циферблатів, завдяки яким смарт-годинник набуде ще більшої індивідуальності.

 

ВІДСТЕЖЕННЯ АКТИВНОСТІ, ДОСЯГНЕНЬ І СТАНУ ЗДОРОВ’Я

Смарт-годинник 2E Motion GT оснащено надчутливим оптичним датчиком і якісним G-сенсором Bosch 421. Вони відповідають за якість даних про спортивні досягнення, активність і показники стану здоров’я. Завдяки інтелектуальному алгоритму можна проводити постійний моніторинг серцевого ритму в режимі 24/7. Для піклування про ваше здоров’я смарт-годинник 2E Motion GT має й інші корисні функції – будь-коли і будь-де за допомогою годинника ви зможете виміряти артеріальний тиск і рівень насичення крові киснем.

 

КОНТРОЛЬ ЗА БУДЬ-ЯКИХ СИТУАЦІЙ

Завдяки ємній батареї та розумним алгоритмам енергоспоживання 2E Motion GT може працювати до 15 днів у режимі постійної готовності та без підзаряджання. 

Смарт-годинник 2E Motion GT має великий вибір встановлених режимів тренувань і широкий список даних для аналізу як спортивних вправ, так і щоденної активності: кількість пройдених кроків, пульс, подолана відстань, витрачені калорії тощо. 

Зі смарт-годинником 2E Motion GT ви не пропустите важливого дзвінка або повідомлення, він своєчасно надасть інформацію про вхідні виклики, повідомлення SMS, Viber, Telegram, Facebook тощо. За потреби годинник також нагадає, що ви засиділися і час прогулятися чи випити води для збереження бадьорості та здоров’я.

Функції: вимірювання артеріального тиску, рівень кисню в крові, пульсометр, будильник, вібромотор, захист від води та пилу, управління музичним плеєром, повідомлення, монітор сну, лічильник калорій, крокомір, змінні екрани, широкий вибір спорт-режимів.

Комплект поставки: смарт-годинник, силіконовий ремінець, зарядний кабель, посібник користувача.

Характеристики
Основні
Тип годинника
смарт-годинник
Для кого
для дорослих
Серія
2E Motion GT
Інтерфейси
Bluetooth
Сумісність
iOS, Android
Екран
Форма дисплею
кругла
Матриця
Transflective memory-in-pixel (MIP)
Тип дисплею
кольоровий
Діагональ
1.3 "
Живлення
Час роботи
до 3 днів
Додаткові можливості
Датчики та активності
оксиметр, лічильник калорій, відстеження сну, контроль серцевого ритму (ЕКГ), моніторинг фізичної активності, акселерометр
Функціональність
повідомлення про виклики, повідомлення про SMS, керування музикою, повідомлення про вхідні події, електронна пошта, повідомлення соціальних мереж
Особливості
секундомір, відстеження швидкості руху, повідомлення, керування камерою
Фізичні параметри
Захищеність корпуса
IP68 (повний пилозахист, захист від занурення більше ніж на 1 метр на тривалий час)
Матеріал корпусу
полікарбонат
Колір ремінця
чорний
Колір корпусу
чорний
Вага
53.6 г
Технічні
Тип процесора
NORDIC 52832
Оперативна пам'ять
без карти пам'яті
Вбудована пам'ять
32 Мб
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник 2E Motion GT 46 mm Black Orange (2E-CWW20BKOR)
Смарт-годинник 2E Motion GT 46 mm Black Orange (2E-CWW20BKOR)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових