з 09:00 до 21:00
Соковижималка БелОМО СВШПП-302
Соковижималка БелОМО СВШПП-302
СОКОВИЖИМАЛКА БЕЛОМО СВШПП-302 0
СОКОВИЖИМАЛКА БЕЛОМО СВШПП-302 1
СОКОВИЖИМАЛКА БЕЛОМО СВШПП-302 2
СОКОВИЖИМАЛКА БЕЛОМО СВШПП-302 3

Соковижималка БелОМО СВШПП-302

Код: 547647
Закінчився
Продано
Опис

У продажу ця соковичавниця БЕЛОМО СВШПП-302 вже понад 20 років, але й далі залишається одним з лідерів продажів серед відцентрових соковичавниць підвищеної продуктивності. Електросоковичавниця-шатківниця вигідно вирізняється більшою ефективністю вичавлювання — 830 грамів соку за хвилину, можливість перероблення 50 кг продуктів за одну годину, що дає змогу застосовувати її під час сезонної заготівлі соку, коли є велика кількість фруктів і овочів. Соковичавниця-шатківниця БелОМО прекрасно підходить для великої родини, всі мешканці якої люблять свіжий сік.
Конструкція забезпечує прискорене соковідділення, що знижує ступінь окиснення соку, зберігає вітаміни, смак і аромат завдяки примусовому скиданню макухи.
У комплект входить змінна кришка для шаткування, що дає змогу завантажувати не тільки дрібні овочі, але й великі шматки капусти. Використання змінного ножа для шаткування овочів і фруктів дасть змогу нашаткувати капусту, нарізати овочі на скибочки. У відсік бункера для завантаження можна відразу закладати велику кількість овочів і фруктів.
Всі робочі деталі легко знімаються й миються. Для уникнення контактів пальців рук із ножем у комплект входять зручні штовхачі — один використовується під час вичавлювання соку, інший під час шаткування. Сама шахта досить глибока, що підвищує безпеку роботи приладу. Довгий шнур дає змогу встановити прилад у будь-якому зручному місці на кухні.

Характеристики
Основні
Тип
соковижималка відцентрова
Потужність, Вт
250
Кількість швидкостей
1
Оснащення
Насадки
тертка
Фізичні параметри
Матеріал корпусу
Розміри, см
33 x 25.2 x 30.1 см
Вага, кг
6
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Соковижималка БелОМО СВШПП-302
Соковижималка БелОМО СВШПП-302
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових