з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Garmin Enduro 010-02408-01 Black GPS Solar
Смарт-годинник Garmin Enduro 010-02408-01 Black GPS Solar
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN ENDURO 010-02408-01 BLACK GPS SOLAR 0
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN ENDURO 010-02408-01 BLACK GPS SOLAR 1

Смарт-годинник Garmin Enduro 010-02408-01 Black GPS Solar

Код: 373072
Закінчився
Продано
Опис

Пройдіть дистанцію
Годинник Enduro з GPS-приймачем, склом Power Glass з підзарядкою від сонячної енергії для збільшення часу роботи від батареї і кращими спортивними функцій створені спеціально для любителів екстремальних видів спорту, що вимагають витривалості. Таких, як ви.

Розроблено для змагань
Модель Enduro оснащена постійно включеним дисплеєм 1.4", оптимізованим для використання в умовах сонячного освітлення, для забезпечення відмінної читаності, навіть на ходу. Пристрій включає наші найкращі функції для тренувань і ультра ефективний процесор. Фокусуйте увагу на змаганнях, а не на період роботи батареї.

Висока міцність
Міцна всепогодня конструкція годин з корпусом з нержавіючої сталі або легкого титану з DLC-покриттям і захистом від утворення подряпин витримає найважчі умови змагань. До годинників додається суперлегкий спортивний ремінець – еластичний, регульований і міцний.

Батарея з підзарядкою від сонця
Пристрій забезпечує до 80 годин роботи без підзарядки в режимі GPS, до 300 годин в економічному режимі батареї і до 65 днів у режимі смарт-годин при використанні підзарядки від сонця.

Керування живленням
Дізнайтеся, яким чином різні налаштування і датчики впливають на період батареї годин, і вносите необхідні зміни на ходу.

Показник VO2 max в режимі кросового бігу
VO2 max в режимі кросового бігу оцінює рівень серцево-судинної системи бігунів, беручи до уваги параметри траси і рельєфу, які можуть впливати на показники бігу.

Заняття «Ultrarun»
Це заняття включає таймер відпочинку, з допомогою якого ви можете записати час, проведений на станціях допомоги.

Функція ClimbPro
Функція планування підйомів ClimbPro дозволяє переглядати актуальну інформацію про поточному та майбутніх підйомах, включаючи ухил, протяжність і набір висоти. Тепер ця функція також видає дані про спусках і рівних ділянках для додаткової поінформованості.

Динаміка MTB
Відстежуйте детальні дані кожної поїздки на гірському велосипеді, а також переглядайте спеціальні показники "Grit" і "Flow", які дозволяють оцінити складність траси і плавність вашого спуску. Пристрій видає цифрові показники, які ви можете спробувати поліпшити під час таких тренувань.

Акліматизація до спеки і висоті
Підготуйтеся до впливу зовнішнього середовища. Функція акліматизації до спеки і висоті дозволить вам дізнатися наскільки ваш організм витримує вплив нових умов.

Спортивні показники
Переглядайте розширені тренувальні показники, що включають дані біговій динаміки, VO2 max з коригуванням на спеку і висоту, рекомендації по відновленню та інше.

Рекомендації по відновленню
Важливо, щоб організм встигав відновлюватися між тренуваннями. Після кожної навантаження вбудована функція рекомендацій по відновленню підкаже вам, який період часу слід відпочити до наступної інтенсивної тренування.

Рекомендовані щоденні тренування
Пристрій щодня пропонує бігові та велосипедні тренування, засновані на поточному тренувальної навантаженні і статус тренування. Крім того, береться до уваги ваш рівень фізичної підготовки.

Підтримка декількох глобальних супутникових навігаційних систем
Доступ до декількох глобальних супутникових навігаційних систем (GPS, ГЛОНАСС і Galileo) дозволяє пристрою приймати сигнали в більш складних умовах, ніж при використанні однієї системи GPS.

Навігаційні датчики
Пристрій включає альтиметр для отримання даних висоти, барометр для спостереження за погодою і 3-осьовий електронний компас.

Спортивні програми
Використовуйте попередньо завантажені профілі занять для кросового бігу, плавання, бігу, велоспорту, туризму, греблі, лиж, гольфу і іншого.

Технологія PacePro
Перша у своєму роді функція PacePro дозволяє підтримувати заданий темп бігу, беручи до уваги ухил траси.

Позатрасове катання на лижах
Залишайтеся поінформованими, перебуваючи на гірськолижному схилі. Цей предзагруженный профіль розрізняє спуски і підйоми, щоб пристрій міг автоматично відображати дані, що відносяться до цих двох фаз катання.

Функції для серфінгу
Приготуйтеся осідлати хвилю. При сполученні Enduro з додатком Surfline SessionsTM на сумісному смартфоні ви можете створювати відео кожній хвилі за допомогою камери Surfline. Потім ви зможете переглянути знятий матеріал.

Пульсометр на зап'ясті
Технологія оптичного пульсометру вимірює інтенсивність заняття, а також варіабельність частоти пульсу для розрахунку рівня стресу. Крім того, пристрій може відстежувати частоту пульсу під водою без використання додаткового нагрудного датчика.

Пульсоксиметр
Пульсоксиметр, що використовується для спостереження за високогірній акліматизацією або сном, передає світлові промені в сторону зап'ястя і визначає, наскільки добре ваш організм засвоює кисень.

Поліпшене спостереження за сном
Отримаєте повну картину вашого сну з розбивкою на фази легкого, глибокого і швидкого сну, а також з даними пульсометру і дихання. Для перегляду показників сну використовуйте спеціальний віджет, який включає бали сну та іншу інформацію.

Спостереження за енергією Body Battery
Оптимізуйте запаси енергії вашого організму. За допомогою варіабельності частоти пульсу, показників стресу, сну і інших даних пристрій визначає, коли ви готові до активності і коли слід віддати перевагу відпочинок.

Відстеження водного балансу
Записуйте споживану протягом дня рідину і отримуйте нагадування про те, що пора попити. При використанні функції автоматичної мети ви зможете навіть оцінювати втрати на піт після занять, та цільове значення буде відповідним чином коригуватися.

Спостереження за диханням
Дізнайтеся, як ви дихаєте протягом дня, уві сні, а також під час дихальних вправ і занять йогою.

Оповіщення від смартфона
Отримуйте електронні листи, текстові повідомлення і попередження прямо на годинник при сполученні з сумісним пристроєм.

Безконтактні платежі Garmin Pay
Система безконтактних платежів Garmin Pay, надається беруть участь постачальниками, дозволяє зручно оплачувати покупки.

Функції безпеки і стеження
Якщо ви не відчуваєте себе в безпеці, або годинник зареєстрували аварію, функції «Допомога» і «Виявлення аварій» передадуть ваші координати контактів для екстреного зв'язку.

Магазин Connect IQ
Завантажуйте додаткові циферблати, поля даних, додатки і віджети з магазину Connect IQ.

Характеристики
Основні
Для кого
для дорослих
Інтерфейси
GLONASS, Garmin Pay, Galileo, GPS
Комплектація
годинник enduro, кабель живлення/передачі даних, документація
Екран
Діагональ
1.4 "
Роздільна здатність
280 x 280
Сенсорний дисплей
без сенсора
Живлення
Час роботи
режим смарт-годинника: до 50 днів/65 днів з підзарядкою від сонця*, економічний режим: до 130 днів/1 рік із підзарядкою від сонця, режим gps з максимальним періодом роботи батареї: до 200 годин/300 годин, режим gps: до 70 годин/80 годин з підзарядкою від сонця, режим «експедиція» з gps: до 65 днів/95 днів із підзарядкою від сонця
Додаткові можливості
Датчики та активності
контроль серцевого ритму (ЕКГ), акселерометр, відстеження рівня стресу, пульсоксиметр (кисень), відстеження сну, крокомір, лічильник калорій, пульсометр
Спортивні режими
тренування з йоги, кардіотренування, тренування з пілатесу
Особливості
блокування екрану і/або кнопок, крокомір: так (в комплекті), таймер відпочинку, водний баланс, move iq, battery saver - настроюється економічний режим годинника, налаштовувані профілі занять, «спортивний вік»: так (в додатку), будильник, відстеження жіночого здоров'я: так (в garmin connect і додатковому віджеті), інтервальні тренування: так, витрачені калорії, секундомір, автоматична мета (пристрій вивчає ваш рівень активності), group livetrack, тестування стресу hrv (вимірюється варіабельність частоти пульсу протягом 3 хвилин, передача пп (передача даних пп по ant + на парні пристрої), розширені тренування, налаштовувані сторінки даних, автоматичне визначення максимальної пп, автоматичний підрахунок повторів: так, завантажувані плани тренувань, спостереження за здоров'ям, попередження по пп, livetrack (живе стеження): так, «віртуальний партнер», виявлення аварій під час деяких типів занять, сполучення з garmin connect mobile, шляхові точки: так, інтелектуальні функції для щоденного використання, функції годинника, автоматична прокрутка, попередження про ненормальну частоту пульсу: так (високі і низькі значення), індикатор руху (з'являється на екрані пристрою після періоду без активності), таймер для розслаблюючих дихальних вправ, час/дата, auto lap (автоматичний початок кола), текстові відповіді/відхилення телефонного виклику з надсиланням текстового повідомлення, нагадування про розслаблення, архів занять на годиннику, компас, силові тренування, зони пп, підказки для руху по дистанції, подвійна координатна сітка, сповіщення про виклик; сповіщення про повідомлення, connect iq (завантажувані циферблати. поля даних. віджети та програми): так, сумісність зі смартфонами iphone, android, trueup: так, час сходу/заходу сонця, термометр, пройдена відстань, погода, налаштовувані попередження кола, клавіші швидкого доступу, час відновлення, акліматизація до спеки і висоти, таймер, синхронізація з часом gps, тренувальна навантаження (загальне тренувальне навантаження за останні 7 днів), physio trueup: так, профілі занять в спортзалі - силові; кардіо і еліптичні тренування; степпер, частота дихання (під час тренування): так (з сумісним аксесуаром), сегменти strava live, час фінішу, спортивне обладнання/спортзал, автоматичні мультиспортивні заняття, дистанційне керування камерою, основна перевага (мітки ефекту тренування), v02 max (кросовий біг), історія кіл: 64 мб, барометрический альтиметр, статус тренування (дозволяє вам визначити ефективність тренування), ефект тренування (анаеробний), поверхи підйому, функції безпеки і спостереження, сегменти garmin live, автоматичні поправки переходу на літній/зимовий час, ручні мультиспортивні заняття, «знайди мій телефон», gps galileo автоматичний початок нового кола автопауза акселерометр барометричний альтимет, інтелектуальні оповіщення, auto pause (автоматична пауза), ручна позначка кола, налаштовувані попередження, щоденна частота пульсу в стані спокою, % hrr (резерв чсс у % = "max частота пульсу мінус частота пульсу у стані спокою"), велосипедний датчик швидкості/частоти обертання: так (в комплект не входить), швидкість і відстань gps, v02 max (біг), частота дихання (24 х 7), хвилини інтенсивних занять, функції трекера активності, гіроскопічний датчик, тактичні функції, управління музичним плеєром, календар, «знайди мій годинник», обмін подіями в реальному часі (live event sharing), монітор енергії body battery, підключення bluetooth; ant +, фокус тренувального навантаження, звукові сповіщення, режими живлення - налаштування акумулятора, що визначаються користувачем під час тренуванн, тренування: планування та аналіз
Фізичні параметри
Захищеність корпуса
10 ATM (для пірнання на малу глибину)
Розмір корпусу
51 x 51 x 14.9 мм
Колір ремінця
чорний
Вага
58 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Garmin Enduro 010-02408-01 Black GPS Solar
Смарт-годинник Garmin Enduro 010-02408-01 Black GPS Solar
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових