з 09:00 до 21:00
Жорсткий диск внутрішній SSD WD (WDS500G2B0A) Blue 500GB
Жорсткий диск внутрішній SSD WD (WDS500G2B0A) Blue 500GB

Жорсткий диск внутрішній SSD WD (WDS500G2B0A) Blue 500GB

Код: 98033
Закінчився
Продано
Опис

Новий вимір зберігання даних
Твердотільний SATA-накопичувач WD Blue на основі технології 3D NAND розроблений спеціально для високошвидкісних обчислювальних систем і вирізняється великою місткістю, підвищеною надійністю й блискавичною швидкістю.

Велика місткість і підвищена надійність
Використовувана в цьому твердотільному SATA-накопичувачі WD Blue технологія 3D NAND забезпечує не тільки підвищення місткості (до 2 ТБ) проти попередніх поколінь твердотільних накопичувачів WD Blue, але також допомагає знизити взаємну інтерференцію осередків, підвищуючи в такий спосіб надійність.

Підвищена енергоефективність
До того ж, крім збільшеного ресурсу твердотільний SATA-накопичувач WD Blue на основі технології 3D NAND забезпечує зниження активного енергоспоживання на показник до 25% проти попередніх поколінь твердотільних накопичувачів WD Blue. А оскільки використовується менше енергії, ви можете працювати довше, не заряджаючи ноутбук.

Чудова швидкодія для обчислювальних систем вищого класу
Твердотільні SATA-накопичувачі WD Blue на основі технології 3D NAND підходять для низки найвимогливіших комп'ютерних завдань, наприклад ігор, відео високої чіткості, застосунків для творчої роботи. Технологія 3D NAND забезпечує швидкість послідовного читання до 560 МБ/с і швидкість послідовного запису до 530 МБ/с, що, й собі, прискорює завантаження системи, зменшує час відгуку застосунків і підвищує швидкість передавання даних.

Чудова надійність
У твердотільному накопичувачі немає рухомих частин, тому в разі його удару або падіння дані захищені від втрати. Завдяки тривалому середньому часу напрацювання на відмову (MTTF) в 1.75 млн годин, великого ресурсу (до 500 TБ для операцій запису) і використання декількох технологій виправлення помилок твердотільні SATA-накопичувачі WD Blue на основі технології 3D NAND забезпечують захист даних на багато років.

Великий список сумісних пристроїв
Завдяки сертифікації, яка проводиться лабораторією Functional Integrity Testing Lab (FIT Lab) компанії WD, кожен твердотільний SATA-накопичувач WD Blue на основі технології 3D NAND перевіряється на сумісність із широким спектром настільних ПК і ноутбуків. Щоб гарантувати відповідність високим стандартам марки WD, кожен твердотільний SATA-накопичувач WD Blue на основі технології 3D NAND проходить ретельні випробування на надійність і сумісність.

Завантажуване ПЗ WD SSD Dashboard і Acronis
Завдяки програмному забезпеченню WD SSD Dashboard ви зможете стежити за доступною місткістю, робочою температурою, атрибутами SMART та іншими характеристиками свого накопичувача. Доступна для завантаження безплатна програма Acronis True Image WD Edition дає нагоду клонувати диски, а також створювати резервні копії операційної системи, застосунків, налаштувань і всіх ваших даних.

Обмежена 3-річна гарантія
На кожен твердотільний SATA-накопичувач WD Blue на основі технології 3D NAND надається 3-річна обмежена гарантія, яка позбавить вас від сумнівів під час заміни диска або модернізації системи.

Характеристики
Основні
Форм-фактор
2.5"
Об'єм пам'яті
500GB
Інтерфейс підключення
SATA 3.0
Тип флеш-пам'яті NAND
3D TLC
Швидкодія
Швидкість читання
560 МБ/с
Швидкість запису
530 Мб/с
Надійність і ергономіка
Стійкість до ударів
1500G/0,5 мс
Технічні параметри
Контролер
Marvell 88SS1074
Фізичні параметри
Розмір
100.2 x 69.85 x 9 мм
Вага
37.4 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Жорсткий диск внутрішній SSD WD (WDS500G2B0A) Blue 500GB
Жорсткий диск внутрішній SSD WD (WDS500G2B0A) Blue 500GB
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових