з 09:00 до 21:00
Сушарка для рук Electrolux EHDA/W2500
Сушарка для рук Electrolux EHDA/W2500

Сушарка для рук Electrolux EHDA/W2500

Код: 370134
Закінчився
Продано
Опис

EHDA/W 2500 від Electrolux являє собою автоматичну сушарку для рук потужністю 2500 Вт, виготовлену за особливою антивандальною технологією, з вбудованим інфрачервоним датчиком високої чутливості. Сучасний дизайн приладу підкреслюють обтічні форми конструкції та стильний металевий корпус, що забезпечує гармонійне поєднання сушарки з будь-яким інтер'єром приміщення.
Конструкція

У сушарку вбудований чутливий інфрачервоний датчик, який спрацьовує і вмикає прилад у той момент, коли ви підносите до нього руки. Цей тип ввімкнення дає змогу швидко та гігієнічно висушити руки, що особливо важливо в громадських місцях, лікарнях і офісах. Для підвищення ефективності був розроблений мотор, який розвиває швидкість потоку до 30 м/с, завдяки цьому час сушіння мінімізовано (10-15 сек.).

Сушарка виготовлена за особливою антивандальною технологією. Кожух приладів виготовлений із металу, а внутрішня частина виготовлена з особливо стійкого до механічних пошкоджень сплаву — силуміну (сплав алюмінію і кремнію). Завдяки цьому всі внутрішні вузли сушарки для рук надійні та захищені від зовнішніх пошкоджень.

Отриманий запас міцності приладу дає впевненість у стабільній роботі приладу за будь-яких умов. Повітровипускний отвір сушарки для рук захищений спеціальною захисною решіткою, яка витримує високі температури та захищає пристрій від потрапляння сторонніх предметів. Завдяки пристрою сушарки для рук й інфрачервоному датчику ввімкнення й вимкнення, прилад унеможливлює зайві витрати на електрику, що важливо під час постійного використання приладу.

Сушарка для рук працює за принципом безконтактного сенсорного ввімкнення/вимкнення. За умови піднесення рук користувача на відстань до 11 см від повітровипускного отвору спрацьовує інфрачервоний датчик, автоматично вмикає сушарку. Як тільки руки користувача опиняються поза досяжністю ІЧ-датчика, прилад автоматично вимикається.

Характеристики
Вага, кг
5.1
Габарити (ШхВхГ)
27 x 24 x 14.2
Додаткові характеристики
високоміцний антивандальний корпус з неіржавкої сталі завтовшки 2 мм, високоміцний антивандальний корпус з нержавіючої сталі товщиною 2 мм, антивандальне виконання, turbo-сушка, напруга: 230 в, економне енергоспоживання, інфрачервоний датчик, автоматичне увімкнення/вимкнення
Кабель електроживлення
у комплекті постачання
Колір
Матеріал
Потужність, Вт
Рівень шуму, Дб
Температура повітряного потоку, С°
Тип вмикання
Час сушіння
Швидкість потоку повітря, м/с
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Сушарка для рук Electrolux EHDA/W2500
Сушарка для рук Electrolux EHDA/W2500
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових