з 09:00 до 21:00
Сушарка для рук Electrolux EHDA/N 2500
Сушарка для рук Electrolux EHDA/N 2500

Сушарка для рук Electrolux EHDA/N 2500

Код: 370140
Закінчився
Продано
Опис

Сушарка для рук Electrolux ENDA/N-2500 являє собою автоматичну сушарку для рук, виготовлену за особливою антивандальною технологією, з вбудованим інфрачервоним датчиком високої чутливості та можливістю регулювання повітряного потоку. Сучасний дизайн приладу підкреслюють обтічні форми конструкції та стильний металевий корпус, що забезпечує гармонійне поєднання сушарки з будь-яким інтер'єром приміщення.

В сушарках для рук серії ENDA/N-2500 вбудований чутливий інфрачервоний датчик, який реагує й вмикає прилад у той момент, коли Ви підносите до нього руки. Цей тип ввімкнення дає змогу швидко та гігієнічно висушити руки, що особливо важливо в громадських місцях, лікарнях і офісах.

Для підвищення ефективності був розроблений мотор, який розвиває швидкість потоку до 30 м/с, завдяки цьому час сушіння мінімізовано (10-15 сек.). Напрямок повітряного потоку в сушарках для рук може бути заданий під певним кутом, що дає змогу найефективніше висушити руки. Конструкція сушарки для рук дає змогу відхилити напрямну потоку в потрібному Вам напрямку. Повітровипускний отвір сушарки для рук захищений спеціальною захисною решіткою, яка витримує високі температури та захищає пристрій від потрапляння сторонніх предметів. Завдяки пристрою сушарки для рук й інфрачервоному датчику ввімкнення й вимкнення, прилад унеможливлює зайві витрати на електрику, що важливо під час постійного використання приладу.

Принцип дії

Сушарка для рук працює за принципом безконтактного сенсорного ввімкнення/вимкнення. За умови піднесення рук користувача на відстань до 11 см від повітровипускного отвору спрацьовує інфрачервоний датчик, автоматично вмикає сушарку. Як тільки руки користувача опиняються поза досяжністю ІЧ-датчика, прилад автоматично вимикається.

Монтування

Сушарка для рук кріпиться до стіни за допомогою болтів і інших кріпильних пристроїв (входять до комплекту) і під'єднується до мережі електроживлення прихованою проводиною (внутрішній монтаж).

Характеристики
Вага, кг
6
Габарити (ШхВхГ)
27 x 24 x 20
Додаткові характеристики
регульований напрям повітряного потоку, високоміцний антивандальний корпус з неіржавкої сталі завтовшки 2 мм, напруга: 220 в, інфрачервоний сенсор, високоміцний антивандальний корпус з нержавіючої сталі товщиною 2 мм, внутрішня частина: силумін, передбачене швидке turbo-сушіння, сила струму: 10 а, економне енергоспоживання
Кабель електроживлення
у комплекті постачання
Матеріал
Потужність, Вт
Рівень шуму, Дб
Температура повітряного потоку, С°
Тип вмикання
Час сушіння
Швидкість потоку повітря, м/с
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Сушарка для рук Electrolux EHDA/N 2500
Сушарка для рук Electrolux EHDA/N 2500
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових