з 09:00 до 21:00
Сушарка для рук Electrolux EHDA/HPF-1200W White
Сушарка для рук Electrolux EHDA/HPF-1200W White
СУШАРКА ДЛЯ РУК ELECTROLUX EHDA/HPF-1200W WHITE 0
СУШАРКА ДЛЯ РУК ELECTROLUX EHDA/HPF-1200W WHITE 1
СУШАРКА ДЛЯ РУК ELECTROLUX EHDA/HPF-1200W WHITE 2
СУШАРКА ДЛЯ РУК ELECTROLUX EHDA/HPF-1200W WHITE 3
СУШАРКА ДЛЯ РУК ELECTROLUX EHDA/HPF-1200W WHITE 4

Сушарка для рук Electrolux EHDA/HPF-1200W White

Код: 370142
Закінчився
Продано
Опис

Модель EHDA/HPF-1200W принципово вирізняється від приладів попереднього покоління: це сучасніший і потужніший прилад, що має особливі характеристики та дає змогу в кілька разів швидше висушити руки. Прилад вмикається безконтактно завдяки чутливому інфрачервоному датчику. Він спрацьовує в той момент, коли користувач підносить руки до повітровипускного отвору та вимикає прилад лише тоді, коли користувач їх забирає. Такий спосіб ввімкнення приладу забезпечує кращу гігієнічність щодо контактного способу й економію електроенергії завдяки точнішим і коротшим інтервалам ввімкнення й вимкнення.

У моделі EHDA/HPF-1200W реалізована технологія двостороннього обдування Counter Flow, що являє собою систему отворів з обох сторін сушильного відсіку, яка дає змогу сушити руки одночасно з двох сторін потужними потоками теплого повітря. Використання цієї технології робить процес сушіння рук зручнішим, а приміщення — чистим, оскільки вода, яка здувається з рук як краплі й бризки, потрапляє на дно сушильного відсіку та стікає в спеціальну ємність — контейнер. Цей контейнер, розміщений на нижньому боці приладу, легко знімається й осушується.

Спеціально розроблений потужний мотор дає змогу створити неймовірну швидкість потоку 330 км/год, а, отже, руки можна висушити менш ніж за 10 секунд.

Для зручності експлуатації модель EHDA/HPF-1200W оснащена світловим індикатором, що показує основні режими роботи приладу.

Також сушарка оснащена системою очищення повітря з 2 фільтрів: фільтром грубого очищення повітря від великих часток пилу і HEPA-фільтром, який очищає повітря в приміщенні від дрібних частинок і унеможливлює контакт шкіри з пилом і бактеріями.

Прилад виготовлений із високоміцного й екологічно чистого ABS пластику, який збереже його первісний вигляд і забезпечить стабільну роботу на довгі роки.

Характеристики
Вага, кг
8.1
Габарити (ШхВхГ)
30 x 65 x 19
Додаткові характеристики
інфрачервоний сенсор, знімний фільтр, напруга: 220 в, сила струму: 10 а, швидке тurbo-сушіння, технологія counter flow, економне енергоспоживання
Кабель електроживлення
у комплекті постачання
Колір
Матеріал
Потужність, Вт
Рівень шуму, Дб
Температура повітряного потоку, С°
Тип вмикання
Час сушіння
Швидкість потоку повітря, м/с
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Сушарка для рук Electrolux EHDA/HPF-1200W White
Сушарка для рук Electrolux EHDA/HPF-1200W White
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових