10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Система зворотного осмосу Ecosoft Absolute 5-50P
Система зворотного осмосу Ecosoft Absolute 5-50P

Система зворотного осмосу Ecosoft Absolute 5-50P

Код: 368105
Закінчився
Продано
Опис

Ecosoft Absolute з помпою на станині — покращений фільтр зворотного осмосу для будинків і квартир із недостатнім напором у трубопроводі. Фільтр зворотного осмосу Ecosoft Absolute з помпою дасть вам змогу завжди насолоджуватися смаком ідеально чистої питної води.

Помпа в комплекті — не єдина особливість фільтра. Головна перевага фільтра — поліпшена комплектація. У його складі використовуються тільки високоякісні матеріали та комплектуючі. Зокрема, система оснащується мембраною DOW Filmtec (виробництво США), а накопичувальний бак і кріпильний кронштейн виготовлені з металу, а не пластику.

Система працює за принципом багатоступеневого очищення. Вода послідовно проходить 5 ступенів фільтрації. Для кожної зі стадій передбачений окремий змінний модуль, фільтрувальний матеріал якого призначений для видалення певних різновидів забруднень.

Вихідна вода проходить триступеневий етап попереднього очищення, після чого спрямовується до мембрани зворотного осмосу. Входить до складу фільтра помпа підтримує перед мембраною потрібний тиск. Після мембранного очищення вода подається до накопичувального бака корисним об'ємом 7 літрів. У разі відкриття крана чистої води вона надходить із бака через постфільтр (кондиціонер води). Після закриття крана вода знову очищається до заповнення бака-накопичувача.

Попереднє очищення
На етапі попереднього очищення з води видаляються домішки розміром понад 1 мкм: механічні забруднення, активний хлор, органіка та хлорорганіка. Грубе очищення є свого роду захистом мембрани від засмічення й пошкоджень. Крім того, послідовна багатоетапна фільтрація дає змогу більш ефективно очищати воду від різнорідних домішок. У складі системи використовується поліпшений набір картриджів попереднього очищення зі спіненого поліпропілену, гранульованого та брикетованого активованого вугілля.

Зворотний осмос
На цьому етапі очищення вода пропускається через зворотноосмотичну мембрану DOW Filmtec продуктивністю 190 л/добу. Мембрана очищає воду на молекулярному рівні. Потік вихідної води, що надходить, ділиться на 2 частини — перміат (очищена вода) і концентрат (забруднення, які не пройшли очищення, з деякою кількістю води).

Мембрана зворотного осмосу надійно затримує 99,8% забруднень, які не були видалені на стадії попереднього очищення. Унаслідок, ви отримуєте абсолютно чисту воду. Пори мембрани настільки малі, що не пропускають навіть віруси й бактерії.

Накопичувальний бак
До складу фільтра Ecosoft Absolute з помпою входить металевий накопичувальний бак. Його корисний об'єм становить 7 літрів. Бак призначений для накопичення очищеної води. На відміну від проточних фільтрів, мембрани мають меншу продуктивність, тому бак-накопичувач є невіддільним складником побутового фільтра зворотного осмосу.

Вугільний постфільтр
У разі відкриття крана подавання чистої води вона надходить із накопичувального бака, проходячи картридж-посткарбон. Постфільтр виготовлений із брикетованого активованого вугілля на основі шкаралупи кокосових горіхів. Вугільний картридж нормалізує органолептику води. Унаслідок, вона стає подібною до води з чистих гірських джерел.

Помпа
Мембрана зворотного осмосу являє собою полімерну оболонку з мікроскопічними порами. Для дієвої роботи мембрани очищена вода мусить подаватися під тиском не менш ніж 3 атмосфери. Наявність помпи дає змогу завжди підтримувати потрібний напір перед мембраною.

Крім насоса, помпа містить у собі 2 датчики тиску (перед і після мембрани). У разі тиску, нижчого за потрібне значення, насос починає працювати. Після нормалізації напору води він тимчасово вимикається. У разі браку води в трубопроводі спрацьовує система захисту насоса від сухого ходу.

Установлення й обслуговування
Система зворотного осмосу Ecosoft Absolute з помпою встановлюється в будь-якому зручному місці, захищеному від дії прямих сонячних променів. Оптимальним варіантом розміщення є простір під кухонною мийкою. Фільтрувальні модулі системи зворотного осмосу закріплені на металевому кронштейні, який має отвори для навішування на стіні або перегородці кухонних меблів. Бак-накопичувач установлюють поруч з основним блоком.

Особливістю цієї моделі є потреба під'єднання фільтра до мережі електроживлення (для роботи помпи). Фільтр легко встановлюється й демонтується.

Рекомендований час заміни картриджів:

  • Комплект картриджів попереднього очищення: що 3 місяці;
  • Комплект мембрана та постфільтр: що 1-1,5 року.

Для зручного зняття колб під час установлення/заміні картриджів та мембрани до складу фільтра входять спеціальні ключі.

Переваги

  • Дієве 5-ступеневе очищення;
  • Насос для підтримки потрібного напору перед мембраною;
  • Висока продуктивність;
  • Доступна ціна;
  • Смак природної джерельної води;
  • Якісне складання й екологічно чисті матеріали.

Що ви відчуєте після купівлі фільтра?

1. У вашому будинку з'явиться джерело абсолютно чистої та безпечної питної води;
2. Покращиться смак ваших страв, оскільки у воді зникнуть сторонні домішки;
3. Ви зможете насолодитися справжнім смаком і ароматом чаю й кави;
4. Забудете про накип у прасці, пароварці, зволожувачі повітря та електрочайнику;
5. Очищена вода безпечна для кімнатних рослин.


Характеристики
Вага
Додаткові характеристики
Розміщення
Різновид крана
Робочий тиск
Мінімальна температура води на вході
Максимальна температура води на вході
Об'єм бака, л
Продуктивність
Кількість етапів фільтрації
Зовнішнє під'єднання до водопроводу
Габарити бака (ВхШ)
Габарити блоку фільтрів (ВхШхГ)
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Система зворотного осмосу Ecosoft Absolute 5-50P
Система зворотного осмосу Ecosoft Absolute 5-50P