10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Смартфон Huawei Huawei P30 Mint
Смартфон Huawei Huawei P30 Mint
СМАРТФОН HUAWEI HUAWEI P30 MINT 0
СМАРТФОН HUAWEI HUAWEI P30 MINT 1
СМАРТФОН HUAWEI HUAWEI P30 MINT 2
СМАРТФОН HUAWEI HUAWEI P30 MINT 3
СМАРТФОН HUAWEI HUAWEI P30 MINT 4
СМАРТФОН HUAWEI HUAWEI P30 MINT 5
СМАРТФОН HUAWEI HUAWEI P30 MINT 6
СМАРТФОН HUAWEI HUAWEI P30 MINT 7
СМАРТФОН HUAWEI HUAWEI P30 MINT 8
СМАРТФОН HUAWEI HUAWEI P30 MINT 9
СМАРТФОН HUAWEI HUAWEI P30 MINT 10
Смартфон Huawei Huawei P30 Mint 11

Смартфон Huawei Huawei P30 Mint

Код: 129940
Закінчився
Продано
Опис

Мистецтво мобільної фотографії

Погляньте на світ по-новому через об'єктив фотокамери Huawei P30, відкрийте в собі потенціал фотохудожника, перетворіть фотозйомку в високе мистецтво. Смартфон виводить можливості мобільної фотографії на абсолютно новий рівень: будь-який кадр буде претендувати на почесне місце у вашому фотоальбомі.

Загадковий градієнт

Завдяки градиентному нанесенню кольору на задню панель вдалося домогтися незвичайного візуального ефекту. Корпус Huawei P30 переливається і змінює глибину і насиченість кольору при будь-якому повороті або зміні освітлення. Насолоджуйтесь досконалістю стилю і інноваційною концепцією фірмового дизайну Huawei.

Дивовижні фото

З потрійною основною камерою у вас з'явиться в три рази більше можливостей отримати фотографії чудової якості. Камера Leica складається з трьох блоків, що виконують різні завдання: суперчутливий об'єктив 40 Мп для зйомки в умовах недостатньої освітленості, ультраширококутний об'єктив 16 Мп для панорамних знімків, телеоб'єктив 8 Мп для зйомки на ходу.

Інновації світла

Зміна колірної гами зі стандартної RGB на більш насичену RYB призвело до того, що кожне ваше фото стало на 40% яскравішим і більш контрастним. Фірмові алгоритми обробки зображення задіюють спектральний сенсор Huawei, щоб домогтися найвищої деталізації і насиченості кольору в кожному кадрі.

Така яскрава ніч

Відкрийте для себе красу і чарівність ночі. Камера Huawei P30 зі світлочутливістю ISO 204,800 зможе вловити всі відтінки загадкової і непередбачуваної темряви: зробіть нескінченне зоряне небо фоном своєї фотографії, сфотографуйте романтику вечері при свічках, зробіть атмосферне фото біля багаття, щоб назавжди зберегти яскраві і незабутні нічні враження.

Ваша природна краса

Фронтальна камера 32 Мп зі штучним інтелектом підкреслить вашу природну красу і чарівність. Камера виділяє ваше обличчя на знімку, автоматично акцентує увагу на очах і посмішці, коригує контури обличчя, вирівнює тон шкіри, робить фото більш яскравим і чітким. Отримуйте чудові селфі, зроблені на сонячному пляжі або на нічній вечірці, і діліться своїми емоціями з друзями.

Безмежний екран

6.1 дюймовий OLED дисплей практично позбавлений рамок: його бічні грані злегка вигнуті, щоб забезпечити візуальне збільшення картинки. Покращена передача кольору і висока контрастність роблять зображення живим, яскравим, комфортним для сприйняття.

Зручне і безпечне використання

Сучасний сканер відбитків пальців, розташований під екраном, за частки секунди відкриє доступ до всіх програм і матеріалів. Досить одного дотику, щоб Huawei P30 впізнав вас. Зручні габарити і грамотно розташовані елементи управління дозволяють користуватися смартфоном навіть однією рукою.

Швидка зарядка

Підтримка функції швидкої зарядки дозволяє поповнити заряд батареї під час обідньої перерви, щоб ви продовжували користуватися смартфоном як завгодно довго. Для швидкого заряду використовуйте зарядний пристрій з сертифікатом безпеки TÜV, що йде в комплекті.

Можливості OneHop

Щоб перекинути текстові файли, фото або відео ролики зі смартфона на ноутбук, використовуйте технологію OneHop: просто струсіть Huawei P30 і прикладіть його до MateBook. Ніякого очікування, ніяких проводів. Файлами можна обмінюватися в обидві сторони: зі смартфона на MateBook і навпаки.

Характеристики
Основні
Модельний рік
2019
Серія
Huawei P30
Операційна система
Android 9 + EMUI
Дисплей
Діагональ
6.1"
Технологія дисплею
OLED
Роздільна здатність
2340 x 1080
Частота оновлення екрану
60 Гц
Процесор
Процесор
HiSilicon Kirin 980
Частота процесора
2.6 ГГц
Пам'ять
Вбудована пам'ять
128 ГБ
Оперативна пам'ять
6 ГБ
Підтримка карт пам'яті
microSD
SIM
Кількість SIM-карт
2 (або 1 SIM + карта пам'яті)
Камери
Основна камера
40 Мп + 16 Мп + 8 Мп
Додаткові функції основної камери
панорама, PDAF, HDR, оптичний зум 3x, стабілізація, спалах
Фронтальна камера
32 Мп
Додаткові функції фронтальної камери
HDR
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11ac
Навігація
GPS
Стандарт зв'язку
GSM, 4G, 3G
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
USB Type-C
Живлення
Ємність акумулятора
3650 мАг
Технології заряджання
з функцією швидкої зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
метал, скло
Форм-фактор
моноблок (нерозбірний)
Захищеність корпусу
IP53 (частковий пилозахист, захист від дощу)
Колір
м’ятний
Умови товару
Стан товару
Смартфон Huawei Huawei P30 Mint
Смартфон Huawei Huawei P30 Mint