10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Смартфон Apple iPhone 11 256Gb Purple
Смартфон Apple iPhone 11 256Gb Purple
СМАРТФОН APPLE IPHONE 11 256GB PURPLE 0
СМАРТФОН APPLE IPHONE 11 256GB PURPLE 1
СМАРТФОН APPLE IPHONE 11 256GB PURPLE 2
СМАРТФОН APPLE IPHONE 11 256GB PURPLE 3
СМАРТФОН APPLE IPHONE 11 256GB PURPLE 4
Смартфон Apple iPhone 11 256Gb Purple 5

Смартфон Apple iPhone 11 256Gb Purple

Код: 155500
Закінчився
Продано
Опис

Ідеальні фото в будь-яких умовах

Інноваційний тандем надширококутної і ширококутної камер дозволяє перетворити практично будь-який кадр в прекрасне фото студійної якості. Не обмежуйте свій творчий потенціал, знімайте при недостатньому освітленні і під різними ракурсами, поміщайте в кадр в 4 рази більше видів і вражень, закарбовуйте масштабні сцени, портрети і безмежні пейзажі.

Режим портретної зйомки

Портретний режим з шістьма варіантами освітлення і функцією автокорекції зробить з будь-якого фото чудовий портрет. Новий ефект «Світла тональність - ч/б» дозволить отримати стильне чорно - біле фото, яке нічим не відрізняється від професійної роботи.

Продемонструйте свою унікальність за допомогою слоуфі

Камера TrueDepth знімає уповільнене відео з частотою 120 кадрів в секунду, 4К і HD відео, щоб ви могли здивувати знайомих дивовижними слоуфі, які приходять на заміну звичним селфі. Щоб зменшити масштаб і помістити в кадр всю велику компанію, просто поверніть телефон у горизонтальному положенні.

Знімайте і редагуйте відео

Щоб перейти від режиму фото в режим відео, досить затиснути кнопку затвора на кілька секунд. Для продовження відеозйомки проведіть по екрану вправо, щоб повернутися до фоторежиму, проведіть вліво. iPhone 11 знімає плавні деталізовані відео 4К з частотою 60 кадрів в секунду. Використовуйте великий вибір фільтрів і функцій, обрізайте і повертайте відзнятий матеріал, користуйтеся усіма можливостями, щоб отримати ідеальний ролик.

Яскравий дисплей для яскравих вражень

Дисплей Liquid Retina HD маіє приголомшливу передачу кольору і чудову деталізацію. Будь-яке зображення на дисплеї виглядає живим, насиченим, контрастним. Завдяки високій яскравості ви зможете з комфортом дивитися відео і редагувати фото навіть безхмарним днем. Технологія True Tone налаштовує баланс білого в залежності від освітлення, щоб підвищити комфорт сприйняття зображення.

Неперевершений A13 Bionic

Найшвидший процесор iPhone здатний обробляти понад трильйон операцій в секунду, що дозволяє iPhone 11 виконувати найскладніші операції ще швидше. Ядра продуктивності і ефективності працюють більш ефективно, витрачаючи при цьому менше енергії. Графічний процесор має збільшену продуктивність, щоб ви могли користуватися новими технологіями доповненої реальності і грати в будь-які ресурсомісткі сучасні ігри.

Цілий день без підзарядки

iPhone 11 працює до 17 годин в режимі відтворення відео на одному заряді. Такий рекордний показник став досяжний завдяки вдосконаленню ефективності і продуктивності, а також оригінальній системі управління потужністю від Apple. Швидка зарядка дозволяє зарядити телефон на 50 % всього за 30 хвилин. Набридло возитися з проводами? Використовуйте можливості бездротової зарядки і помістіть ваш iPhone на пристрій стандарту Qi.

Найкращий захист від води

iPhone 11 не злякається таких неприємностей, як дощ або пролита кава. Його корпус надійно герметизований і витримує занурення на глибину до 2 метрів на 30 хвилин без втрати працездатності.

Особиста інформація під захистом

Технологія Face ID працює на 30 % швидше і розпізнає обличчя навіть під кутом або з віддаленої відстані. Для захисту особистої інформації дані Face ID зберігаються тільки на iPhone і нікуди не копіюються. Піклуючись про збереження конфіденційності, карти нікому не передають інформацію про ваше місцезнаходження, а ваша особиста переписка надійно зашифрована.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Серія
Apple iPhone 11
Операційна система
iOS
Дисплей
Діагональ
6.1"
Технологія дисплею
IPS
Роздільна здатність
1792 x 828
Процесор
Процесор
Apple A13 Bionic
Кількість ядер процесора
6
Пам'ять
Вбудована пам'ять
256 ГБ
Оперативна пам'ять
4 ГБ
SIM
Кількість SIM-карт
2 (SIM + eSIM)
Камери
Основна камера
12 Мп + 12 Мп
Фронтальна камера
12 Мп
Комунікація і роз'єми
Бездротовий зв'язок
з NFC
Живлення
Ємність акумулятора
3045 мАг
Технології заряджання
з функцією швидкої зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
скло
Колір
фіолетовий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Смартфон Apple iPhone 11 256Gb Purple
Смартфон Apple iPhone 11 256Gb Purple