10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Кнопковий телефон Philips Xenium E255 Blue
Кнопковий телефон Philips Xenium E255 Blue
КНОПКОВИЙ ТЕЛЕФОН PHILIPS XENIUM E255 BLUE 0
КНОПКОВИЙ ТЕЛЕФОН PHILIPS XENIUM E255 BLUE 1
КНОПКОВИЙ ТЕЛЕФОН PHILIPS XENIUM E255 BLUE 2

Кнопковий телефон Philips Xenium E255 Blue

Код: 172056
Закінчився
Продано
Опис

Класичний дизайн

Мобільний телефон Philips Xenium E255 отримав все необхідне для того, щоб легко справлятися з різними повсякденними завданнями. Він гарантовано стане чудовим рішенням для тих, кому потрібний мобільний телефон із базовим набором функціональних можливостей. Корпус гаджета виготовлений із пластику. Застосування даного матеріалу дозволило зберегти невелику вагу пристрою, забезпечивши надійний захист конструкції від пошкоджень. Управління мобільним пристроєм здійснюється за допомогою кнопкового блоку. Телефон отримав досить великі кнопки з великими знаками. Завдяки цьому він зручний у використанні навіть для користувачів із поганим зором. Крім того, гаджет має компактні габарити, що дозволить вам користуватися мобільним пристроєм навіть однією рукою.

Компактний екран

Philips Xenium E255 отримав компактний кольоровий дисплей, діагональ якого становить 2.4 дюйми. Роздільна здатність екрану складає 240 x 320 пікселів, що забезпечує передачу чіткого зображення, що добре читається. Завдяки такому поєднанню характеристик мобільний телефон є зручним у щоденному використанні. Задіяна в девайсі TFT-матриця характеризується досить високим рівнем яскравості.

Основні характеристики

Ця модель Philips має два слоти для SIM-карт. Таке конструкційне рішення надає можливість одночасно використовувати особистий і робочий номери. Як основне джерело живлення мобільний пристрій використовує знімний акумулятор ємністю 1050 мАг, який забезпечує тривалий період роботи гаджета без заряджання. Philips Xenium E255 має 32 Мб вбудованої пам'яті. Цього цілком достатньо для зберігання невеликої колекції ігор, рінгтонів та зображень.За бажанням можна розширити пам'ять пристрою за допомогою карт microSD (до 32 Гб). Крім того, девайс отримав вбудований музичний плеєр, за допомогою якого можна слухати композиції улюблених виконавців. Також у гаджеті передбачена можливість встановлення MP3 файлів як мелодія дзвінка. Ця модель Philips підтримує 2G, що дозволить вам відвідувати різні сайти новин. Обмінюйтеся файловими даними з іншими пристроями за допомогою технології Bluetooth. Також мобільний телефон Philips отримав основну камеру (0.3 Мп), яка дозволяє робити якісні знімки та відеоролики.

Характеристики
Основні
Тип
кнопковий телефон
Серія
Philips Xenium E255
Екран
Діагональ
2.4"
Технологія дисплею
TFT
Роздільна здатність
320 x 240
Пам'ять
Оперативна пам'ять
32 Мб
Вбудована пам'ять
32 Мб
Підтримка карт пам'яті
microSD до 32 Гб
SIM
Кількість SIM-карт
2 (або 1 SIM + карта пам'яті)
Формат SIM-карт
Mini-SIM
Камери
Основна камера
0.3 Мп
Технології
Стандарт зв'язку
2G, EDGE, GSM 850,900,1800,1900 МГц
Комунікації
Bluetooth
Живлення
Ємність акумулятора
1050 мАг
Роз'єми
microUSB, аудіороз'єм 3.5 мм
Фізичні параметри
Матеріал
пластик
Форм-фактор
розкладний
Габарити
102 x 53 x 15.6 мм
Колір
синій
Додаткові властивості
Наявність радіо
FM-радіо
Особливості
ліхтарик
Умови товару
Комплектація
гарнітура, документація, телефон, зарядний пристрій, кабель microUSB, акумулятор
Стан товару
Кнопковий телефон Philips Xenium E255 Blue
Кнопковий телефон Philips Xenium E255 Blue