10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Смартфон Huawei P40 Pro 8/256GB Silver Frost
Смартфон Huawei P40 Pro 8/256GB Silver Frost
СМАРТФОН HUAWEI P40 PRO 8/256GB SILVER FROST 0
СМАРТФОН HUAWEI P40 PRO 8/256GB SILVER FROST 1
СМАРТФОН HUAWEI P40 PRO 8/256GB SILVER FROST 2
СМАРТФОН HUAWEI P40 PRO 8/256GB SILVER FROST 3
Смартфон Huawei P40 Pro 8/256GB Silver Frost 4

Смартфон Huawei P40 Pro 8/256GB Silver Frost

Код: 191725
Закінчився
Продано
Обраний колір: Silver Frost
Опис

Найкращий з найкращих

Округлені грані і кути, м'яке мерехтіння задньої панелі з нанесеним рефракційним матовим покриттям, вивірені пропорції Huawei P40 Pro створюють відчуття досконалості стилю і виводять користувальницький комфорт на новий рівень. 6.58-дюймовий Quad-Curve Overflow екран з частотою оновлення 90 Гц забезпечує ефект занурення в контент і приголомшливі враження від перегляду.

Чотири камери - єдиний механізм

Система з чотирьох камер Leica Ultra Vision дозволить зберегти ваші враження від особливих моментів у житті. Основна камера SuperSensing 50 Мп захоплює максимум світла і отримує чудові знімки з точною передачею всіх деталей. Телефотокамера 12 Мп з наближенням до 50х забезпечує отримання чітких і насичених фото віддалених об'єктів. Ширококутна кінематографічна камера 40 Мп з великим набором інструментів і функцій призначена для панорамних знімків і зйомки відео 4К. Камера 3D Depth Sensing створює ефект боке для портретів професійного рівня.

Коли важлива кожна деталь

Основна камера 50 Мп знімає чудові фотографії, на яких відмінно видно кожну деталь. Ви зможете збільшити будь-яку частину фото, щоб акцентувати увагу на важливих дрібницях, і отримаєте окремий знімок з насиченими кольорами і чудовою чіткістю. Перископна система SuperZoom об'єднує кілька лінз для отримання чітких і контрастних фото об'єктів на відстані. Вдосконалені функції стабілізації AIS і оптичної стабілізації OIS забезпечують максимальне наближення 50х.

Портрет як у професійній фотостудії

Передові ШІ-алгоритми аналізують і розпізнають сцени і людей, коректують освітлення, здійснюють поліпшення на рівні пікселів, щоб портретні фото вражали своєю реалістичністю і природною красою. Використовуючи розмитий фон, можна створювати приголомшливі фото з точною передачею атмосфери події.

Чіткі відео 4К

Кінематографічна ширококутна камера 40 Мп з технологією об'єднання пікселів 16-в-1 і високочутливим сенсором RYYB знімає чудові відео в форматі 4К. Показник ISO до 51200 забезпечує отримання реалістичного і глибокого зображення при будь-якому освітленні, функції стабілізації AIS і оптичної стабілізації OIS гарантують запис чіткого відео, навіть якщо об'єкт зйомки знаходиться на відстані. Функція зйомки в уповільненому режимі в форматі 4К допоможе записати кожен момент важливої ​​події, щоб в подробицях зберегти його для історії.

Топовий рівень продуктивності

Однокристальна система на основі 7нм 5G-чіпсета Kirin 990 демонструє високу продуктивність і стабільну роботу Huawei P40 Pro навіть при пікових навантаженнях. Вдосконалений модуль обробки і частота оновлення 90 Гц забезпечують плавне зображення в будь-яких динамічних сценах. Унікальна система рідинного охолодження SuperCool ефективно і швидко відводить тепло і не дозволяє пристрою перегріватися.

Насолоджуйтеся нескінченним спілкуванням

Вбудована батарея ємністю 4200 мАг, завдяки інноваційним технологіям енергоефективності, забезпечує цілий день роботи Huawei P40 Pro в стандартному режимі. Пристрій швидкої зарядки HUAWEI SuperCharge 40 Вт дозволить поповнити заряд батареї прямо перед виходом з дому або протягом обідньої перерви. Смартфон можна заряджати за допомогою бездротової станції, функція зворотного заряду дасть можливість поділитися ресурсом з друзями.

Захист за стандартом IP68

Смартфон Huawei P40 Pro має захист від вологи рівня IP68, а це означає, що вашому спілкуванню більше не завадять бризки води або краплі дощу. Відправляйтеся в подорож, не дивлячись на погоду, і сміливо діліться своїми враженнями.

Зручне і безпечне розблокування

Функція розпізнавання обличчя точно «впізнає» власника навіть в умовах поганої освітленості і за мить надасть йому доступ до пристрою. Підекранний сканер відбитків пальців дозволить розблокувати смартфон одним дотиком.

Твої улюблені додатки
в App Galery

Вивчай підготовлені експертами рейтинги додатків, щоб встановити ті з них, які будуть максимально відповідати твоїм запитам. Встановлюй додатки нового покоління 5G, які споживають мінімум заряду і економлять місце при установці. Отримуй першим інформацію про ексклюзивні пропозиції, розроблені спеціально для користувачів App Galery.

Спільнота Huawei

Приєднуйся до спільноти Huawei, щоб першим дізнаватися про тренди та новинки. Отримуй кваліфіковану допомогу фахівців, знайомся з оглядами від експертів і думкою досвідчених користувачів, будь в курсі останніх новин.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2020
Серія
Huawei P40
Операційна система
Android 10.0 (Quince Tart)
Дисплей
Діагональ
6.58"
Технологія дисплею
OLED
Роздільна здатність
2640 x 1080
Частота оновлення екрану
90 Гц
Процесор
Процесор
HiSilicon Kirin 990 5G
Частота процесора
1.95 ГГц
Кількість ядер процесора
8
Пам'ять
Вбудована пам'ять
256 ГБ
Оперативна пам'ять
8 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримує
SIM
Кількість SIM-карт
2 (SIM + eSIM)
Формат SIM-карт
Nano-SIM
Камери
Основна камера
50 Мп + 40 Мп + 12 Мп
Додаткові функції основної камери
HDR, спалах, оптичний зум, оптична стабілізація зображення, PDAF, панорама
Фронтальна камера
32 Мп
Додаткові функції фронтальної камери
HDR, автофокус
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Wi-Fi, Bluetooth 5.1
Навігація
GPS, A-GPS
Стандарт зв'язку
3G, 4G, 2G
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
USB Type-C
Живлення
Ємність акумулятора
4200 мАг
Технології заряджання
з можливістю бездротової зарядки, з функцією швидкої зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
метал, пластик
Форм-фактор
моноблок (сенсорний)
Захищеність корпусу
IP68 (повний пилозахист, захист від занурення у воду до 1 м до 30 хв)
Габарити
158.2 x 72.6 x 8.95 мм
Маса
203 г
Колір
сірий
Додаткові властивості
Спосіб розблокування
Face ID, сканер відбитків пальців
Умови товару
Стан товару
Смартфон Huawei P40 Pro 8/256GB Silver Frost
Смартфон Huawei P40 Pro 8/256GB Silver Frost