10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Смартфон Apple iPhone 12 Pro Max 512GB Silver
Смартфон Apple iPhone 12 Pro Max 512GB Silver
СМАРТФОН APPLE IPHONE 12 PRO MAX 512GB SILVER 0
СМАРТФОН APPLE IPHONE 12 PRO MAX 512GB SILVER 1
СМАРТФОН APPLE IPHONE 12 PRO MAX 512GB SILVER 2
СМАРТФОН APPLE IPHONE 12 PRO MAX 512GB SILVER 3

Смартфон Apple iPhone 12 Pro Max 512GB Silver

Код: 229517
Закінчився
Продано
Опис

У 2020 році компанія Apple презентувала світу Iphone 12 Pro Max. Тож пропонуємо вам ознайомитися з основними відомостями про головну новинку цього року.

Дисплей

Айфон 12 про макс оснащений відмінним OLED дисплеєм із покращеним калібруванням кольорів. Технологія True Tone призначена для автоматичного коригування відтінків в залежності від навколишнього освітлення. Вмикаючи функцію Oled, власник iPhone 12 Pro Max зможе насолодитись глибокими тонами усіх кольорів.  Особливістю цього смартфону є те, що колірну температуру можна налаштувати за власним бажанням. А підтримка HDR зробить перегляд відео помітно кращим.

Дизайн та функціональність

Смартфону дістався оновлений дизайн по типу Pro Design. Корпус, як і раніше, складається зі сталевої рамки й скляних панелей спереду і ззаду. Боковини змінилися і тепер рівні, а не заокруглені. Додаткової міцності гаджету надає керамічна панель, що покриває екран та розташована на одному рівні з корпусом. Бічна панель виготовлена з нержавіючої сталі найвищої якості. В комплексі усе це утворює доволі міцну конструкцію смартфону. 

Крім того, iPhone 12 Pro Max тепер можна занурювати під воду на глибину до 6 метрів. Іншими словами пристрій оснащений захистом від води та пилу по технології IP68. Також в конструкцію смартфону додані магніти для індукційних зарядних станцій MagSafe. Це інноваційний зарядний пристрій, який надійно кріпиться до задньої частини смартфону за допомогою індукційних магнітів. Згідно з словами розробників, ця функція буде підтримувати технологію швидкого зарядження. Ще однією приємною особливістю дизайну є те, що залежно від умов освітлення, відтінок смартфону може злегка змінюватися.

Камера

Камери в iPhone 12 Pro Max підтримують технологію Deep Fusion, яка склеює докупи кілька знімків, зроблених з різними параметрами, використовуючи для цього штучний інтелект. Активуючи нічний режим, можна значно поліпшити якість фотографії при поганому освітленні. 

12-мегапіксельна фронтальна камера з технологією TrueDepth та діафрагмою ƒ / 2.2 створена для портретного режиму. Завдяки технології Deep Fusion і нічному режиму ви зможете робити найкращі селфі навіть при мінімальному освітленні. Всі чотири камери в смартфоні тепер вміють знімати 4К відео до 60 кадрів в секунду, а з використанням HDR з Dolby Vision – до 30 кадрів в секунду.

Ще одним нововведенням є використання лідару в камерах нового iPhone 12 Pro Max. Цей сенсорний датчик дозволяє визначати відстань до об'єктів навіть в темряві і при цьому працює швидше будь-якого лазерного автофокусу. Така технологія дозволяє камерам створювати портретні знімки з розмиттям заднього фону навіть в умовах поганого освітлення. Крім цього, лідар підвищує точність вимірювання предметів в просторі.

Підводячи підсумок, можна відзначити, що компанія Apple розробила по справжньому функціональний гаджет, який вирізняється своїм елегантним і водночас стриманим дизайном. А при розробці були використані нові функції та технології, які покращують продуктивність гаджета, тож якщо ви думаєте чи варто купувати Iphone 12 Pro Max, то відповідь однозначно так.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2020
Серія
Apple iPhone 12 Pro Max
Операційна система
IOS 14
Дисплей
Діагональ
6.7"
Технологія дисплею
OLED
Роздільна здатність
2778 x 1284
PPI (щільність пікселів)
458
Частота оновлення екрану
60 Гц
Процесор
Процесор
Apple A14 Bionic
Кількість ядер процесора
6
Пам'ять
Вбудована пам'ять
512 ГБ
Оперативна пам'ять
6 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримує
SIM
Кількість SIM-карт
2 (SIM + eSIM)
Формат SIM-карт
eSIM, Nano-SIM
Камери
Основна камера
12 Мп + 12 Мп + 12 Мп
Роздільна здатність запису відео основної камери
3840 x 2160 (4K)
Додаткові функції основної камери
оптична стабілізація відеозображення, телеоб'єктив, надширококутна, ширококутна, HDR, портретне освітлення, портрет
Фронтальна камера
12 Мп
Додаткові функції фронтальної камери
портретне освітлення, портрет
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.0
Навігація
Beidou, GLONASS, A-GPS, GPS, QZSS, Galileo
Стандарт зв'язку
5G, 4G, 3G, 2G
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
Lightning
Живлення
Ємність акумулятора
3687 мАг
Технології заряджання
з функцією швидкої зарядки, з можливістю бездротової зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
скло, метал
Форм-фактор
моноблок (нерозбірний)
Захищеність корпусу
IP68 (повний пилозахист, захист від занурення у воду до 1 м до 30 хв)
Габарити
160.8 x 78.1 x 7.4 мм
Маса
226 г
Колір
срібний
Додаткові властивості
Спосіб розблокування
Face ID
Умови товару
Стан товару
Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Смартфон Apple iPhone 12 Pro Max 512GB Silver
Смартфон Apple iPhone 12 Pro Max 512GB Silver