з 09:00 до 21:00
Смартфон Apple iPhone XS Max 256Gb Space Gray (Вживаний)
Смартфон Apple iPhone XS Max 256Gb Space Gray (Вживаний)

Смартфон Apple iPhone XS Max 256Gb Space Gray (Вживаний)

Код: 305010
Закінчився
Продано
Опис

Цей смартфон був у вжитку. У комплектацію входить сам апарат, без зарядного пристрою.

Пристрій справний, всі функції працюють. Смартфон перевірений у нашому сервісному центрі та гарантія становить 3 місяці. Недоліки стосуються тільки зовнішнього вигляду і їх легко приховують чохол і скло.

Стан пристрою вказано в назві товару:

Стан “А+” -  Як новий, працюють всі функції. Корпус без очевидних слідів використання. Зовні виглядає як новий.

Стан “А” - Чудовий, працюють всі функції. Сліди користування малопомітні. Є невеликі подряпини чи потертості на корпусі/екрані. Зовні важко відрізнити від нового. Відповідає новому пристрою після декількох місяців акуратного користування без чохла.

Стан “А-” - Хороший, працюють всі функції. Більш помітні сліди користування ніж у чудовому “А” стані. На корпусі/екрані є добре видимі подряпини, потертості та можливі невеликі сколи.

Безмежний екран для безмежних вражень

iPhone XS Max має найбільший формфактор в лінійці смартфонів Apple. Оснащений неймовірно яскравим і контрастним дисплеєм, смартфон забезпечує об'ємну, деталізовану, буквально «живу» картинку. Технологія True Tone дозволить вам гідно оцінити поліпшену передачу кольору і контрастність. Будь то гра, відео або фотоматеріали, дивлячись на екран,ви опинитеся практично в центрі подій. Все це стало можливо завдяки Super Retina - дисплею, виготовленому за технологією OLED. 6,5 - дюймовий дисплей має роздільну здатність 2436 × 1125 і підтримує неймовірно високу щільність пікселів в 458 ppi.

Неперевершена елегантність

Компанія Apple є визнаним законодавцем в області дизайну мобільних пристроїв: корпус iPhone XS Max ідеально поєднує метал з золотим напиленням і абсолютно гладке міцне скло. Ексклюзивні матеріали і тонкий елегантний дизайн перетворюють цей смартфон в справжній витвір мистецтва, володіння яким наділяє надздібностями.

Новий рівень продуктивності

Працюйте з ємними і вимогливими програмами і додатками, грайте в будь-які сучасні ігри - iPhone XS Max практично не має меж швидкодії і продуктивності! З новим ексклюзивним 6-ядерним процесором A12 Bionic пристрій обробляє до 5 млрд. завдань в секунду! Всі команди виконуються блискавично, всі програми працюють злагоджено і стабільно.

Висока енергоефективність

iPhone XS Max легко справляється з завданнями, що не під силу багатьом сучасним смартфонам. Володіючи неперевершеною продуктивністю, пристрій підтримує високу енергоефективність. Сучасні фірмові технології дозволяють витрачати до 50% менше енергії на виконання найбільш трудомістких завдань. Не обмежуйте себе в спілкуванні і відпочинку, смартфон буде працювати неймовірно довго.

Зробіть кожен момент таким, що запам'ятовується

Робіть максимально чіткі і насичені знімки камерою, яка готова до будь-яких випробувань. Вам гарантовані деталізовані фото, отримані не тільки при денному або фоновому освітленні, а й вночі. Сучасні технології знижують шуми, щоб отримати яскраве зображення без розмиття джерела світла. 12-мегапіксельні модулі роблять фото, використовуючи технології ISP и Neural Engine. Програмна зміна апертури (від ƒ / 1,4 до ƒ / 16) призначена для якісної мобільної фотозйомки. Для отримання селфі - зображень використовуйте популярний ефект боке.


Дві камери дозволяють отримувати дивовижне по якості відео навіть при слабкому освітленні. iPhone XS Max знімає в форматі 4K зі швидкістю 60 fps. Функція сповільненої зйомки і можливість записувати звук у форматі стерео гарантують отримання неймовірно яскравих і природних відео, гідних того, щоб поділитися ними з друзями і рідними.

Миттєве розблокування

Передові програмні алгоритми в секунду здійснюють аутентифікацію особи, щоб надати доступ до пристрою тільки своєму господареві. Функція розпізнавання осіб ніколи не помиляється і виділяє значні параметри, не звертаючи увагу на макіяж, зачіску або одяг. Ваш iPhone XS Max не визнає чужих рук.



Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2018
Серія
Apple iPhone XS Max
Операційна система
IOS 12
Дисплей
Діагональ
6.5"
Технологія дисплею
Retina
Роздільна здатність
2436 x 1125, 2688 x 1242
PPI (щільність пікселів)
458
Особливості дисплею
олеофобне покриття
Процесор
Процесор
Apple A12 Bionic
Кількість ядер процесора
6
Пам'ять
Вбудована пам'ять
256 ГБ
Оперативна пам'ять
4 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримує
SIM
Кількість SIM-карт
1
Формат SIM-карт
Nano-SIM
Камери
Основна камера
12 Мп + 12 Мп
Роздільна здатність запису відео основної камери
1920 x 1080 (1080p)
Додаткові функції основної камери
режим таймера
Фронтальна камера
7 Мп
Додаткові функції фронтальної камери
стабілізація
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Bluetooth 5.0
Навігація
GPS
Стандарт зв'язку
LTE, 3G, GSM, 2G
Бездротовий зв'язок
з NFC
Живлення
Ємність акумулятора
3300 мАг
Технології заряджання
з функцією швидкої зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
скло
Захищеність корпусу
IP68 (повний пилозахист, захист від занурення у воду до 1 м до 30 хв)
Габарити
157.5 x 77.4 x 7.7 мм
Маса
208 г
Колір
сірий
Умови товару
Причина уцінки товару
дефект - не працює face id, комплектація - телефон, стан - вживаний

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Смартфон Apple iPhone XS Max 256Gb Space Gray (Вживаний)
Смартфон Apple iPhone XS Max 256Gb Space Gray (Вживаний)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових